Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

BKM indirim kodu olan var mı arkadaşlar?
ANK9 kodu artık çalışmıyor. Geçerliliğini yitirmiştir şeklinde uyarı alıyorum.

Yeni hesapta deneyin bir de.

Kitapyurdu’nda kullanılabilir kupon var mı bildiğiniz? Yukarıda yazıyorsa da göremedim :pensive:

Maalesef Kitapyurdu’nu yıllardır kullanıyorum, hiç indirim kuponu görmedim ama 100 TL’ye 10 TL, 200 TL’ye 20 TL alt limitsiz hediye çeki veriyorlar bu ay.

1 Beğeni

İndirim yüzde 70 değil belki ama birkaç gün pek satılmazsa indirim artabilir.

https://www.amazon.com.tr/Ölüler-Evinden-Anılar-Ciltli-Klasikler/dp/9944884057/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=ciltli+hasan+ali+yücel+klasikler&qid=1628787028&s=books&sprefix=Ciltli+ha&sr=1-5

Arkadaşlar say yayınlarından yüklüce kitap almayı düşünüyorum (17 kitap) hangi site daha güvenli olur taksitli olarak? O kadar para verip birde geceleri kabus görmek istemiyorumda :blush:

1 Beğeni

Hepsiburada’dan alabilirsiniz sepette indirim var ayrıca taksitte yapıyor (Ayrıca Hepsiburada’da Türk Telekomlulara 100₺ ve üzeri alışverişlerde 20₺ indirim var )

Cevap için teşekkürederim ama Hepsiburada normal kargoları poşete koyup gönderiyor 17 kitabı nasıl gönderir düşünemiyorum :frowning:

1 Beğeni

Kutuyla gönderirler ama herhangi bir ekstra koruma önlemi almazlar diye düşünüyorum. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Hepsiburada benim 2 kitabımı kutuya koymuştu ama kutu nasıl bir kutuysa baya yırtılmıştı.

@Jaunerouge , @Tonksbeingherself valla 480TL ye yakın bir mebla tutuyor. 17 kitabın ağırliğı ile elime 10 kitap geçerse şükrederim :joy:

1 Beğeni

Hepsiburada’da iki defa sorun yaşadım birinde hakem heyetine giderek çözdüm diğerinde müşteri hizmetleriyle görüşüp iade yaptım ve 3 gün içinde ödemem yapıldı

Birçok siteden kitap aldım. Ama şimdiye kadar kitapları en iyi en temiz gönderen ilknokta oldu.

3 Beğeni

300 liralık alışverişte durum bu.

1 Beğeni

“Bedava, ama bizim istediğimiz” demişler direk :confused:

1 Beğeni

Aslında bizim istediğimizden ziyade her bölgeye farklı firma çıkıyor bedava olarak. Muhtemelen kargo kotaları ile alakalı. Ben de PTT bedava mesela. Diğerlerini de normal kargo ücretinin epey altına çekiyorlar fiyat olarak. Normal zamanda kargo bedava sınırında da aynı şeyi yapıyor Kitapyurdu.

2 Beğeni

Arkadaşlar selam, hepsiburadada 75 lira ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 25 liralık indirim kuponum var birkaç tane. İsteyenlere verebilirim. (Altın, dijital ve yutrdışı ürünleri hariç)

Kodları kullanmayan arkadaşlar dönüş yaparsa isteyenlere yollayabilirim. Elimdeki kodlar bitmeden yenilerini alamıyorum. Bittikten sonra yenileri de gelecek.

** kodlar şuanlık bitti ama haftaya tekrar gelecek. Burdan haber veririm.

Kitapyurdu alışverişinden sonra verdiği indirim kodu nereye geliyor acaba? Mailimi kontrol ettim bulamadım, hesabımda sepet oluşturunca fiyatta düşmedi.

Alışverişinizi teslim aldınız mı? Teslim aldıktan sonra kod verilecek diyordu. Ben henüz teslim almadım. Ama nereye gönderecekler merak ediyorum.