Bunu nerde gördünüz çünkü mobil uygulamada bulamadım kampanyayı.
%71

World Mobil uygulamasında gördüm. Sadece mobil uygulamada varmış bu kampanya hatta, öyle diyor. ‘Size Özel’ demediği için herkese açık bir kampanya olmalı.
Bu arada Yapı Kredi’nin mobil şube uygulamasından değil de World Mobil uygulamasından gördüm. Belki banka işlemleri için olan diğer uygulamada görünmüyor olabilir.
Denemeler 13.59’a düşmüş… Amazon da HAY ciltli kitapları sıkı takibe almak lazım. 
Veba Yılı ve Denemeler güzel fiyatlar…
Evet cep şube de yok bir de dediğiniz yerden bakayım teşekkurler. KY den 11 kitap siparişi verdiğim gecenin sabahı denk gelmem büyuk şok oldu😊Yapabilirsem iptal edip tekrar vericem siparişi.
Şans da olmuş olabilir, çünkü tek günlük bir kampanyanın olduğu gün sipariş vermişsiniz 
Yapı Kredi kampanyalarını bu dediğim uygulamadan takip edin derim, güzel kampanyalar oluyor bazen.
Ciltsizleri de paylaşın arkadaşlar 
Merhaba,
evet kutulu. Can yayınları yaza özel BKM için özel kutulu olarak bastı Camus’ları. Ama BKM nin deformasyon üzerine hassasiyeti tartışılır. Çok ince karton kutu bu arada. Ben Camus alsam en baştan bunu almam.
5*50 liralık alışveriş yaptığında 25 lira veriyor. Aynı gün yaparsan olmuyor. Her gün 50 liralık yapmak gerekiyor.
Hayır öyle değil, tek seferde 250 liraya tamamlarsan 25 lira verir. 50 lira üstü kaç liralık olursa olsun direkt %10 veriyor. En fazla 25 puan alabilirsin demek istemişler.
Kitap Yurdu da ayrıca hediye çeki veriyor. İkisi birleşince gayet güzel olur.
Bugüne özel yani bir günlük bir kampanya olduğuna dikkat etmemişsin ![]()
HAY Ciltli, Yunus Emre hayatı ve tüm şiirleri %63 indirimli https://www.amazon.com.tr/gp/product/9754588058/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Ciltli kağıt kapak yazıyor başlıkta. Cesaret edemedim.
Karton kapağın o kadar fiyatı olmaz diye düşünüyorum.
Sipariş geçtim, teşekkürler @emree
.
Ciltsiz versiyonun etiket fiyatı 38₺. 75₺ olan ciltli.
Bilmiyorum tıkladığım linkte hem ciltli hem karton kapak ibaresi olması dolayısıyla cesaret edemedim. Fiyat ciltli versiyonun ama olası süprizde linkte karton kapak yazıyor diyebilirler de diyeceğim ama Amazon’un yerli bir firma olmadığını unuttum, onlar bizim siteler gibi kıvırmazlar.