Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

SEPET15TL yazmanız lazım.

2 Beğeni

Şimdi gördüm vakit kalmadı ama BİLGE KÜLTÜR SANAT’ ın tüm kitapları 00.00 ’ a kadar %50 indirimli diyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Umarım düzeltebileceğim bir durumdur.

2 Beğeni

O gözümden kaçmış. Teşekkürler. :hugs:

2 Beğeni

İlginç. Belki yeni getirmişlerdir bu kuralı, bilemiyorum. :confused:

2 Beğeni

Kargo parası çıkmasa Farseer serisini edinmek istiyordum, güzel fırsattı ama kaçırdık :neutral_face:

1 Beğeni

Benim de aklımda yoktu. Seriden forum sayesinde haberim oldu ve indirim oranı da iyi olunca almış bulundum :slight_smile: https://www.idefix.com/fiyat-tutulmasi indirimli yayınevleri yayınlanmaya başladı. Aslında halen yüzde 40 indirimde ancak geçerli indirim kodu var mı bilmiyorum.

2 Beğeni

SEPET15TL hala çalışıyor, aslında 125 TL ve üzeri kargo ücretsizmiş. Idefix’ten çekinmesem direkt alacağım da biraz bekleyeyim diyorum, belki başka siteler de hafta sonu indirimi yapar. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu iyi habermiş. Kargo bedava olması için indirim kodu düştüğünde de sepetin 125 tl ve üzeri olması gerekiyor. Yani en az 140 olmalı sepet. Ben de yanına Azınlık Raporunu ekleyerek tamamladım.

2 Beğeni

@effect @smartestidiot 100 TL de şu an piyasadaki en uygun fiyat aslında, bu halde alınabilir ama kod kullanırsam kargo ücreti ödemek zorunda kalacağım. Eh, bu da aynı hesaba denk geliyor zaten. Almayı düşündüğüm başka kitap olmayınca da sanırım direkt sipariş geçeceğim :smiley:

3 Beğeni

Aynen öyle, ben de Philip Kerr’in Dedektif Bernie Gunther serisini merak ediyordum, serinin ilk iki kitabını ekleyince tam o civarlarda tuttu Farseer setiyle birlikte. :sweat_smile:

Bu arada ben de dayanamayıp sipariş geçtim. :sweat_smile: Ancak daha önce forumda çok kez rastladığım hediye çekini kod kullanarak alma yöntemiyle mevcut indirimlere ek 10 TL daha indirimle 116 TL’ye Ciltli Farseer setini ve Bernie Gunther serisinin ilk iki kitabını almış oldum. :sweat_smile: Yöntem hakkında detaylı bilgi isteyen olursa seve seve yazarım. :upside_down_face:

3 Beğeni

Yöntemi öğrenelim öyleyse :slight_smile:

2 Beğeni

Tabii ki, hemen yazıyorum. :blush: Önce yeni bir hesap açıyoruz (ben bu şekilde yaptım :sweat_smile:) sonra o hesaptan 100 TL’lik hediye çekini SEPET10TL koduyla 90 TL’ye alıp diğer Idefix hesabımıza yolluyoruz. Sonra da 100 TL çekimizin olduğu hesaptan siparişimizi veriyoruz, işte bu kadar. :upside_down_face: (Çekin olduğu hesaptan alışverişi yaparken sepet tutarınız 140 TL civarıysa SEPET15TL kodunu da kullanmayı unutmayın). :sweat_smile:

2 Beğeni

İki hesaba gerek yok. Aldığınız hediye çekini aynı hesapta kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Kesin olsun da hediye çeki elimde kalmasın diye açtım aslında yeni hesabı. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben Farseer’ı idefixden sipariş verdim. Yanına PKD 4.Cilt ve Deprem havasını ekledim. %40 indirime ek olarak SEPET15TL kodu ile baya uygun oldu. Farseer 90, PKD 40, Deprem Havası 30’a geldi. Coğ eyi oldu, coğda güsel oldu taam mı…

5 Beğeni

İdefix için 200 tl üstü alışverişlerde TEKNOLOJI25 kodu da çalışıyor arkadaşlar.

5 Beğeni

Bu başlığı “Dikkat! Mayın Tarlasına Girmek Üzeresiniz” diye değiştirelim mi artık…

7 Beğeni

kitap365

Opera Anlık Görüntü_2021-02-19_230033_twitter.com

2 Beğeni

Ben bu seti aldım ama şimdi kutulusu çıktı. Keşke kutusunu da ayrı satsalar :sweat_smile:

3 Beğeni