Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Prime çıktı mertlik bozuldu bence

2 Beğeni

Prime var boş boş duruyor. Sepetimdeki kitaplar hiç indirime girmiyor varsa yoksa İş Bankası indirimde.

4 Beğeni

Kırmızı Kedi ve Everest herhangi bir zaman herhangi bir sitede %50 indirim görüyor mu, bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Everest zor, çok nadiren belki görür. 40-45 olduğu zamanlar bile nadir. Kırmızı Kedi ise 45/50 oluyor zaman zaman.

3 Beğeni

Kırmızı Kedi arada* %50 indirime giriyor çeşitli sitelerde. Kitapyurdu ve Hepsiburada da %50 olmuştu diye hatırlıyorum.

Arada: 3-4 ay gibi bir süreyi kastettim :slight_smile:

2 Beğeni

Bkmkitap 5 kitap 20 TL kampanyası başlatmış.

https://www.bkmkitap.com/cok-al-az-ode?sort=6

1 Beğeni

“Çok Al Az Öde Geç Eriş Hasarlı Edin” :slight_smile:

14 Beğeni

Amazon üzerinden yurtdışından kitap alan arkadaşlar vardı. Alışveriş hakkında sormak istediğim birkaç şey var. Rica etsem bana yazabilirler mi?

1 Beğeni

" İade etmek iste kimseye ulaşama çıldır darmadağın kitaplara para verdiğine üzül"
Diye de devam ediyor

5 Beğeni

BKM’den tüm riskleri göze alarak iki kitap almaya karar verdim. Toplam 10 TL ediyor, fakat ödeme yapabilmem için 30 TL’yı tamamlamam gerektiğine dair uyarı veriyor.
30 TL üzeri kargo bedava olsaydı daha mantıklı olurdu. Böyle kargo bedava, fakat 30 TL alışveriş şartı var. Ne yapıyorsunuz sayın BKM?
Almıyorum, hasarlı kitabınız da size kalsın. :unamused:

1 Beğeni

Linki açmaya korkuyorum bir şey görürüm de aklım çelinir diye. Şimdi durduk yere siparişzede olmaya, gerilim yaşamaya gerek yok :grin:

1 Beğeni

İdefix’te Farseer Üçlemesi yüzde 40 indirimle 100TL. İndirim koduyla 10lira daha düşer 90’a gelir.
Diğer Alfa yayınları da yüzde 40 indirimde. Kırmızı Kedi şu an yüzde 45 görünüyor.

4 Beğeni

İthaki de %45’e girmiş. Tam bu indirimi bekliyordum kullanılmamış hediye kartım vardı. Teşekkürler.

2 Beğeni

Müthiş fiyat ama Idefix olduğu için çekiniyorum doğrusu. :sleepy:

2 Beğeni

Rica ederim. Evet onu eklemeyi unutmuşum sepette indirim koduyla uğraşırken :slight_smile: 125-15 indirim için SEPET15TL kodu var ama bu sefer kargo ücreti çıkıyor. Yani aslında bu indirim 140-15 için geçerli. İlginç şekilde anasayfada yayınevi indirim oranları daha düşük görünüyor. Sanırım daha reklamını yapmadılar. Yeni çıkanlardan farseer, azınlık raporu, ve işte zaman savaşını böyle kaybedersin gibi kitapları aldım.

Yakın zamanda verdiğim siparişim Bursa’ya Kargomsende diye firmayla geldi. Aynı Kolay Gelsin gibi canlı takip yapılabiliyordu. O özelliğini beğenmiştim.

3 Beğeni

Daha önce iki siparişimde de kitapları kıvırıp kutuya sıkıştırdıkları için ve bir de set olarak aldığım kitapları eksik yolladıkları için Idefix bana kolay kolay güven vermiyor. :sweat_smile: Ama bu seti de daha uyguna bulmak imkansız gibi, arada kaldım. :upside_down_face:

3 Beğeni

Haklı olabilirsiniz. :smiley: “Kampanya, 16-18 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerlidir.” İndirim kodları için son tarih bu akşam görünüyor. Belki yarın eskisi gibi daha iyi kodlar da çıkabilir. Artık şans :roll_eyes: :thinking:

3 Beğeni

İletişim %35 şu an Idefix’te. Ben şu Fidankitap’ın tek seferlik cengaverliği dışında daha fazlasını hatırlamıyorum. %40-45 olmuyordu değil mi?

2 Beğeni

Böyle bir şey olmaması gerek. Geçen gün BKM’de kargo bedava diye 1 kitap aldım ve kitabın fiyatı 12.5 TL idi ve gönderildi.

2 Beğeni

164 TL tutarındaki sepetime SEPET15 kodunu denedim ama “Girdiğiniz kupon bu sipariş için uygun değildir.” uyarısı verdi. Saat 12’yi geçmeden kuponları kapattılar mı yoksa 17 Şubat gecesi son muydu bilmiyorum ama.

3 Beğeni