Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bin Muhteşem Güneş ile başlamanızı tavsiye ederim zira günümüze en yakın şeyler onun içinde gibi… :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Çok güzel olur paylaşımınızı bekliyorum teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

İthakinin %50 indirimde olduğu bir yer var mıdır

BKM Kitap’ta mevcut.

Amazonda varmış, indirim kodu da verince iyi oldu.
Teşekkürler

1 Beğeni

image

4 Beğeni

Hocam paparada sanal kart oluşturup cashback özelliğinden yararlanmak için hesaba para yüklemeniz gerekiyor değil mi?

2 Beğeni

Turkcell Premium üyelerine Eylül ayı boyunca her hafta 25 tl D&R hediye kodu veriyor.

1 Beğeni

3 Beğeni

Evet papara bakiyenizde tahsilatı gerçekleşecek miktarda nakit olmalı. Kart direk bu bakiyeden kullanıyor. Kartın çalışması biraz banka kartları gibi yani, direk bağlı olduğu hesap bakiyesinin kullanımı olarak düşünebilirsiniz.

Örneğim 100 tl lik bir alışveriş yapacaksanız, papara bakiyenizde en az 100 tl olması gerekiyor. Cashback li bir kampanyayı kullandı iseniz direk papara bakiyesine belirttiği cashback tutarını yansıtıyor alışveriş sonrası.

BKM’de indirime giren yayınevinin son çıkan kitapları nedense aynı indirim oranında olmuyor. İthaki siparişi verecektim, vazgeçtim. Daha önce de Ayrıntı’da Yakınlaşmalar indirime girmemişti. Sebebini bilen var mı?

1 Beğeni

BKM den kitap alınmaz düşüncem hep böyle. Daha önce çok sıkıntı yaşadım buralara da yazdım. Geçen hafta arkadaşım Okült Cadılık Büyü kitabını aldı. 66 liraya kitap hasarlı geldi. Şimdi kitap 88 lira. Demek ki ilk başta o fiyatlara satılanlar hasarlı. Hasarlı bitince piyasa fiyatına çekiyor.

Sizin kitaba gelecek olur isem, düşüncem bu yönde. Demek ki hasarı yok o yüzden indirimi de yok :slight_smile:

Yaptığım son dönem alışverişlerde pek problem yaşamadım, hatta BKM’nin önceki senelere göre kendine çekidüzen verdiğini tecrübe ettim. Burada indirime girmeyenler yazılımda “yeni” olarak etiketlendiklerinden girmemiş olabilir veya gerçekten 3 kuruş daha kazanalım diyor olabilirler :grimacing:

Bu pek doğru değil. Çok kitap alıyorum ben BKM’den özellikle yayınevleri için yapılan yüzde 50 kampanyalarından arada yıpranmış, hasarlı kitap geldiği oluyor ama bana gelen kitaplarda özellikle hasarlıları gönderelim diye kampanya yapılmış gibi değil.

@MeanMachine Aslında bunu bir çok site yapıyor, DR- İdefix,- kidega,- kitapyurdu vs. Muhtemelen tedarikçi - dagıtıcı stok olayı nedeniyle yapıyorlar.

Örneğin idefix genel indirim oranı yeni kitaplarda daha düşük

3 Beğeni

DR’da şu an genel Alfa indirimi %37 ve yeni ürünlerde de bu indirim siteye girildiği anda sağlanmıştı. Demek ki idefix’te farklı çalışıyor olay.

Hatta Alfa %37 + sepette %5 + ininal 15/75 ile birleşince güzel bir oran (~%53 indirim) yakalanıyor :slight_smile:

2 Beğeni

DR de bazı yeni alfa kitaplar yüzde 22 indirimli

Stok kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama olmayabilirde. :slight_smile: Evet dediğiniz gibi iyi indirim oluyor.

2 Beğeni

Evet Cipolla’nın 2 kitabı %22 kalmış nedense. Ama hala yeni eklenenlerin çoğunluğunda aynı indirim oranı sağlanmış.

1 Beğeni

İninalle nasıl birleştiriyoruz ? Ödemeyi onaylama ekranına kadar geldim 15tl düşmedi. İninal kampanyalarında da göremedim

Alışverişi yaptıktan sonra ininal hesabınıza 15 tl iade yapılıyor.

1 Beğeni

Amazondaki indirim kodu nedir acaba?

1 Beğeni