Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

OKUL30 bana özel de olabilir

2 Beğeni

İthaki %50 indirimi var diye geçen hafta BKM den Alaycı Kuş - Kurtuluş Projesi ve Conan 2. cildi aldım. Bildiğim kadarıyla üçü de yeni basılan kitap, üçü de %50 indirimdeydi. Dediğiniz gibi bir durum yaşamadım yani, bugün teslim olur herhalde gelince paylaşayım satın alınan yeni kitaplar başlığında.

Şu an girip bakarsanız en son çıkanlar %50 indirimli değil. Sanırım “çıkış tarihi” henüz gelmeyenlere indirim oranı yansımıyor. Siz de muhtemelen 1 Eylül ve sonrasında sipariş ettiniz.

Evet 1 Eylülde vermiştim sipariş, belki ön siparişte olanları dahil etmiyorlardır. Ama daha yüksek ihtimal, sadece ithaki kitaplarına baktı iseniz, sanırım %50 indirim promosyonu tamamlanmış;

Kurtuluş projesi ararken çıkan fiyat;

Tıklayınca çıkan fiyat;

İthaki kitaplarını listelerseniz Kurtuluş Projesi zaten %50 indirimde (kitabın kendi detaylarının olduğu sizin paylaştığınız sayfa haricinde). Ve yine bu kitabın çıkış tarihi 01.09.

Ama mesela Jüpiter’in Mirası Cilt 4 (çıkış tarihi 08.09) her sayfada ve en önemlisi sepette %30 indirimli olarak görülüyor.

Bir enstantane de benden. BKM’de Conan ciltli kitaplar yüzde 50 indirimli gözüküyor ancak sepete ekleyince indirim oranı yüzde 35’e düşüyor. İlginç… :thinking:

İşte kampanya bitmiş hocamlar onu diyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Anasayfadan da kaldırmışlar, ama sistemleri evlere şenlik olduğu için bazı yerlerde hala %50 gözüküyor bazı yerlerde gözükmüyor sitede :joy: Sepete atınca hiçbirinde %50 indirim yok ithakilerde.

2 Beğeni

Teşekkürler. Size özel sanırım ben de çalışmadı.

Bende de jeton yeni düştü :grinning: bir sonraki BKM algoritma olimpiyatlarında görüşmek üzere.

1 Beğeni

Benim söylediğim şey sadece kendi kişisel görüşüm, tahminim diyelim. :slight_smile: Valla çok üzdü BKM beni, gözümde olumsuz bitti benim için :slight_smile: BKM de zaten çok da umrumda diyordur o da ayrı.

1 Beğeni

Amazon’un kampanya oranına nasıl bakıyorduk bilen hatırlayabilir mi? Bir arkadaş paylaşmıştı bulamadım ya :confused:

Benim BKM siparişler şimdi geldi hocam, attım satın alınan kitaplara. Temiz geldi :grinning_face_with_smiling_eyes: Bu online alışveriş şans işi, BKM den de alınca x2 şans işi zaten :grinning_face_with_smiling_eyes: Ama kişisel görüşüm yayın evlerince yakın tarihte basılan kitapların stokları yok kendilerinde. Siparişlerimiz sonrası yayınevi depolarından tedarik edip gönderiyorlar. Ancak eski baskı kitapları kendi depolarından veriyorlar ve daha kötü/hasarlı gelme olasılığı artıyor gibi. Yani yeni baskı kitap alışverişi yapınca depo hasarı riski azalıyor bence. Tabi kargo hasarı riski her zaman var.

2 Beğeni

Arkadaşlar bu konuda birkaç defa Kidega’da çizgi roman kampanyası paylaşıldı. Ben de ilk kidega alışverişimi 12-13 adet çizgi romanla yaptım ancak 10 gündür kitapların daha hiçbiri tedarik edilmedi. Bkmkitap kitap hakkında kötü yorumlar vardı ama benim alışverişlerim çok iyi gelmişti. Kidegadan pek şikayet görmemiştim o yüzden sipariş verdim, ancak 10 gündür yaprak kımıldamıyor.
Çizgi roman kampanyası yapıp kampanya sonunda bütün siparişleri yayınevlerinden tek seferde çekecekler galiba. Benim gibi bu çizgi roman kampanyasından kitap alan var mı?

Merhaba kidega ile ilgili yaşadığınız durumu geçen ay bende yaşamıştım. Tedarik süresi 3 gün olmasına rağmen 10 gün olmuş ve hiçbir kitap tedarik edilmemişti. Bununla ilgili kendilerine, yıllardır kidega kullandığımı, arayüz değiştiğinden beri sürekli problem yaşadığımı, bundan dolayı kimsenin memnun olmadığını, sürekli okur kaybı yaşadıklarını anlatan bir mesaj yolladım. Okurların büyük çoğunluğunun enpara kampanyası için hala alışverişe devan ettiklerini belirttim. Ertesi gün mesaja karşılık kidegadan yetkili birisi aradı. Sistemlerini 3 ayrı parçaya böldükleri için siparişteki kitapların tedarik süreçlerini sistemden göremediklerini gecikmenin bundan kaynaklandığını belittiler. Gerçekten depomuzda olduğunu bildiğimiz kitapları göndermiyor değiliz. Bu durum için özür dileriz dedi. Arayan kişi sipariş numaralarımı aldı ve kendisinin özellikle ilgileneceğini belirtti. Zaten ertesi gün siparişlerim kargoya verildi.

Yetkili kişinin söylediği önemli bir şey ise yazdığım bu mesajın üst yönetimle paylaşıldığı ve yeni sistemin okurları nasıl etkilediği konusunda kendilerine yol gösterici olduğuydu. Özellikle okurlardan siparişim nerde kaldı gibi mesajlar yerine bu tarz sert mesajların üst yönetime iletildiğini ve yaşadığınız her gecikmede sorun bildirmenizin önemli olduğunu söylediler. Bu ay da sipariş verdikten sonra tedarik süresi bittiği gibi tekrar yazacağım çünkü yazmadığımız sürece kimse ilgilenmiyor ve bir çözüm bulunmuyor. Size ve kidegada sorun yaşayan bütün arkadaşlara aynı şekilde yapmanızı öneriyorum.

6 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için.

1 Eylülde hem kidegadan hem Bkm den sipariş verdim. Bkm ler dün elime ulaştı, kidega lar hala tedarik sürecinde :slight_smile: Kitap alışveriş hizmet endeksimde diplerde yer değişikliği oldu :joy:

Kidegadan en son Şubat ayında sipariş vermişim, hizmet kalitesinin düştüğünü okumuştum birinci elden test etmiş oldum. 2018-2019 larda tıkır tıkır en kaliteli hizmeti veren siteydi, pandemi kötü vurdu herhalde onları :confused:

Zaten sipariş veresim de yoktu, indirim olunca öyle bir bakımdım hadi witcher çizgi romanları alayım dedim. Çok da elzem bir siparişim olmadığı ve bir tane üründe tedarik süresi 10 gün dediği için ses çıkarmadan bekliyorum şimdilik :smiley: Bu arada bu muhabbetlerimiz için daha güzel bir başlık var forumda :slight_smile: ;

1 Beğeni

image

image

image

4 Beğeni

Diskdünya toplayanlara…

https://www.amazon.com.tr/Tırpanlı-Adam-Terry-Pratchett/dp/6055060639/

Tırpanlı Adam: Bir Diskdünya Romanı

12,69 TL

Önerilen Satış Fiyatı: 45,00 TL

İndirim: 32,31 TL (% 72)

4 Beğeni

Bunu aldık Amazon artık diğerlerini de indirime sok lütfen seriyi tamamlayalım.

6 Beğeni