Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

%65 indirimle 19,73 TL’ydi.

1 Beğeni

Ernest Hemingway okumak istiyorum kaç zamandır ama kitapları çok pahalı geliyor, 176 sayfa kitap 20 TL mesela, nedir olayı? Neden bu kadar pahalı kitapları? Ne kaçırıyorum ben?

Bilgi Yayınevi’nin politikası tamamen. Memduh Şevket Esendal veya Halikarnas Balıkçısı eserleri de aynı şekilde pahalı ve gayet kalitesiz baskılara sahipler.

4 Beğeni

Sadece fiyat olarak bakmayın. Hemingway kitapların da çok uzun zamandır çeviri problemleri mevcut. Biraz araştırin bence. Sonra benim düştüğüm duruma düşmeyin.

Churchill ile siparişi verdim hatta BKM’yi de aradım stoklarda görünüyor ürün gönderim gerçekleşecek değil mi diye sordum hatta stok bilgisinide sordum sizi arayıp bilgilendirme yapılacaktır denildi. Stok bilgisi hakkında cevap verilemeyeceği söylendi bu çok tuhaf geldi hatta ürün ile ilgili temin edilecek yerden bilgi alıyoruz elimizde sıkıntılı ürünler varsa diye… Bakalım zaman ne gösterecek gelecek mi kitap…

2 Beğeni

Yanlış yapıyorsunuz bence. Daha 1 gün olmadı arayıp sipariş sormak hata bence. Böyle durumlarda aradığınızda göndereceklerse bile göndermeyebilirler. Firmanın çalışanı olsam dur ben bakıyım niye soruluyor bu şekilde diye şüpheye düşer incelerim. O zaman da kimseye göndertmem fiyat hatası diye.

8 Beğeni

3 adet stok görünüyor. %50 indirimde ve şiddetle tavsiye. İndirim kodu olanlara (25YAZ) daha çok tavsiye.

Antik Yunan: Arkeoloji, Sanat Ve Tarih Tutkunları İçin 1000 Fotoğraf Eşliğinde Kapsamlı Bir Araştırma https://www.amazon.com.tr/dp/6053323055/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_RS5GWNWTTDKHMP244WEN

Ekleme: Şu an kitap AMAZON stoklarında görünmüyor. (18 Eylül 2021)

1 Beğeni

Yok, henüz almaya karar vermedim zaten, sadece bakıyorum ve fiyatlar çok fazla geliyor bana.

2 Beğeni

Ekonomimizin iyiye gittiğini göz ardı ediyorsun. Ayrıca bence bu durumu kıskanıyorsun. Az biraz da fırsatçılık olabilir.

2 Beğeni

Bu şahlanışı gözardı ettiğim için önce kendimden sonra sizlerden özür diliyorum:))

Bu arada Telegram’a Ernest Hemingwat yazdığınızda bazı guruplarda Pdf ve Audio Book’lara ulaşabiliyorsunuz. Tüm yazarlar için geçerli bu ayrıca.

2 Beğeni

Bilgi Yaınevi’nde mi çeviri sorunu mevcut? Ne gibi bir duruma düştünüz merak ettim:)

Esasında böylede olabilir veya tam tersi de düşünülebilir niye sonuçta ben bu siteden önceden de alışveriş yapmış birisiyim ve kitaplarım hakkında soru sormak hakkım onlarda bilgi vermek zorundalar keyfe keder bir durumda olmamak zorundalar müşteri arayıp soruyorsa şüpheye düşmeden bilgi aktarımını müşteriyi rahatsız etmeden vermek zorundalar naçizane…Ha sallamasyon işler olacaksa ki bir çok sitede bunlar olabilir ve müşteri kaybederler her yerde de kötü reklamlarını yaparım. Şikayet var sitesi olsun, Cimer olsun, kendi siteleri ve ne kadar siteye üye isem orada onlara g.çiririm…

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/anna-karenina-2-cilt-takim-kitabi-lev-nikolayevic-tolstoy-yordam-kitap

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/yayinevi/artemis-yayinlari

Yeni üye olduğum bir site ve indirimleri gördüm paylaşım yapayım dedim…

2 Beğeni

Bunu bende “silahlara veda” yı okurken forum a yazıp sorduğumda ve sonraxında internetten araştırdığımda diger kitaplarınında baya kötu çevrildiği, hatta değiştirilen ve/veya yayinlanmayan bölümlerduğunu gördum.

Burdan sonrasinda forumda ki arkadaşlar neden böyle olduğunu açıklamıştı.

Not : Neden güldüğünüzü anlamadım.

3 Beğeni

8 Beğeni

Ön ve arka kapağı olmayan kitaba da 35 tl fiyat çekmek… Baya büyük cesaret ve özgüven gerektiren bir hareket olduğunu düşünüyorum.

6 Beğeni

BKM’den Churchill alma riskine giriyorum. İndirim kodu vs. var mı?

1 Beğeni

Raffaello (Ciltli): 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri Amazon.com.tr

Amazonda Puslu Kıtalar Atlası %50 indirimde.

https://www.amazon.com.tr/Puslu-Kıtalar-Atlası-İhsan-Oktay/dp/9754704724/ref=mp_s_a_1_1?crid=1S6YAAYN802Q6&dchild=1&keywords=puslu+kıtalar+atlası+-+ihsan+oktay+anar&qid=1631884839&sprefix=puslu+&sr=8-1

Arkadaşlar, bu BKM Kitap - Churchill kitabı ile ilgili durumu anlayan birisi, bana da açıklayabilir mi ? Bu kitap nasıl bu kadar ucuza satılıyor ?