Olağan Bkm stratejisi de olabilir.Olmayadabilir.Bkm yani.Her şey olabilir.Kapıda ödeme seçilerek her ihtimale karşı önlem alınabilir.5-6 lira farkla yine de çok çok ucuza gelir-gelirse tabii.
Kitabın sitede bulunan bir önceki baskısının fiyatını güncellemeden stokları açıp yeni baskıyı eski fiyattan listelemişlerdi dün. Bugün etiket fiyatını güncellemişler ama satış fiyatını henüz güncellemedikleri için %77 indirim gözüküyor.
Ne dersiniz, bu fiyattan göndermezler mi?
Bilmiyorum burda paylaşılmasaydı %90 gönderirlerdi ama malum hırsızı çakalı çukalı da takip ediyor burayı. Bu tür hatalı fiyatlandırmalarda sonradan orda burda satmak için beşer onar alıyorlar. İşletemeler de komple iptal etmeyi seçiyor genelde ama belli olmaz.
250 TL ve üzeri alisverisinize 50 TL D&R Puan hediye firsati magazalarimizda! Keyifli alisverisler dileriz! Son gün: 26 Eylül.
Puanlar ne işe yarar bilmiyorum hiç.
Kaliteli ve büyük firmalar olsa gönderir. Amazon, Hepsiburada ve hatta ne kadar sevmesek de D&R ve Idefix de. Ama BKM iptal edebilir, pek yollar gibi gelmiyor bana.
Bu fiyata çok çok coook iyi bin küsur sayfa ve ciltli içindeki bilgiler ise konusu olan kişi düşünüldüğünde efsane yanii bu fiyata çok kelepir. Bakalım gönderecekler mı ben oradaydım daha çok
Yav öyle deme gelir diyelim inşaallah
Eğer BKM iptal edecekse sizce kaç günde iptal eder ve sizce 2 hafta içinde Churchill stokları biter mi?
İş bankasının kendi stoklarında bitebilir belki. Ama sonuçta o kitapları kitap yurdu, amazon gibi, eganba gibi stoklu çalışan sitelerde alıyor. Ve oralardan temin edilebilir
Bende aldım bakalim ya nasip deyip
Ya patlayacak ya da sevineceğiz bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak!!
Kesinlikle bende BKM ye güvenmiyorum ancak şansı denemek istedim :))
Parantez içindeki basım yılı sanırım ilk basım tarihini gösteriyor.
O halde isbn bilgisini birileri yanlış girmiş.
D&R sitesinde de bu yanlış isbn bilgisine dayanarak ilk basım yılı 2000 olarak verilmiş.
Kitabın künyesini incelerseniz ilk basım 1993, ikinci basım 2012 de yapıldığını göreceksiniz . Yani 2000 diye bir baskı yılı sadece birilerinin hatalı veri girmesinden ibaret.
Amazon satıştaki mevcut kitabın değil, ilk basım tarihini yazıyor