Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

150tl ye 20tl indirim verdi bugün bana

2 Beğeni

Arkadaşlar idefixte kullanabilecek enstrümanlar neler şu an? :joy:

5C431D91 20karakter.

1 Beğeni

O sözümüzü tutmak pek mümkün olmuyor :slight_smile:

Arkadaşlar sipariş hazırlanıyor durumuna geldi. Gönderecekler galiba. Birçok kişiye vesile olduğum için çok sevindim :slight_smile:

9 Beğeni

Gönderildi çok teşekkürler…

1 Beğeni

Benim sipariş kargoya verildi. Bakalım üründe sıkıntı var mı. Site fiyat güncellemesi yapmış şuan %50 indirimli 60 TL

5 Beğeni

Benimki de kargoya verilmiş çok teşekkürler :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Bir benim siparişim gönderilmedi sanırım. Benim siparişim hala tedarik bekliyor aşamasında :confused:

2 Beğeni

Benimki de tedarik kısmından ürününüz hazırlanıyor aşamasına geçmiş.

Amazon

2 Beğeni

Benim de diğer kitabı beklemem gerekiyor ki esasında tam tersi olur diye düşünüyordum ki Churchill’i gönderme aşamasına gelmişler…

Benim iki kitap da aynı anda kargoya verilmiş.

1 Beğeni

İkimizde çok ümitsiz bir durumdaydık lakin bazen sabırlı olmak gerektiğini bize hatırlatan bir gelişme yaşadık…

1 Beğeni

Yanlız bu arada Perikles kitabının fiyatı da çok uygun belki ileride bu fiyata bulamayabiliriz. Esasında benim Periklesi de alma gibi niyetim vardı göndermezler diye almamıştım…

Amazon

8 Beğeni

Duyuru:

Son zamanlarda yine imla kurallarına pek dikkat etmiyoruz gibi arkadaşlar. Lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım.

İyi forumlar…

27 Beğeni

3 Beğeni

20 TL indirim kuponu kazandınız. 5AD88731 10-30 Ekim tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

İsteyenler kullanabilir, iyi alışverişler dilerim.

1 Beğeni

1 Beğeni