Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

5 Beğeni

Haber için teşekkürler. Gönderici Amazon olmasına rağmen teslimat tarihi Salı olarak gözüktü sipariş sonrası.

1 Beğeni

Arkadaşlar benim Churchill geldi. Gıcır gıcır yeni baskı, hala bu kitabı 27 liraya aldığıma inanamıyorum.

23 Beğeni

Ve 3. Baskı :open_mouth: Bkm yeni bir şeyler deniyor.

3 Beğeni

Nasılsa gelmez diye sipariş etmeyenlerin gözleri yaşlı :cry: :sob:

5 Beğeni

2 Beğeni

Naomi Novik’in yeni kitaplarını almak isteyenler için bayağı uyguna geliyor. Fiyatlar normalde böyle değil, etiket fiyatı üzerinden yapmışlar indirimi. Kupon gelince olsa mükemmel olurdu ama o zamana kampanyalar bitiyor.

1 Beğeni

Kuponları da kontrol ederseniz kitaplar için 100-20 kupon tanımlanmıştı bende. Daha uygun oluyor.

Bana kına mağazasından falan veriyorlar, bir gün alıp yakacağım ama ne zaman.

8 Beğeni

Burada kupon paylaşanlara hayret ve kıskançlıkla bakıyordum ama bu sefer bana da tanımlanmış. :slight_smile:

1 Beğeni

Bana da 40/100 kupon tanımlanmış :heart_eyes:
Trendyol bu sefer sevindirdi, şimdi alacak güzel kitaplar bulayım. :sweat_smile:

image

7 Beğeni

Siz merak etneyin ben bakmaya devam ediyorum :slight_smile:
Gelişme olursa haber veririm.

1 Beğeni

İdefix’te fiyat tutulması için son 4 saat. Sepette %5 indirim de başladı.

1 Beğeni

6 Beğeni

Idefix’de 150/20 veya buna benzer kodu olan varsa ve kullanmayacaksa paylaşabilir mi acaba? Teşekkür ederim :slight_smile:

Idefix 150/20 kod: 3993306C 30 eylüle kadar kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, kullandım :slight_smile:

1 Beğeni

Jaguar’ın bazı kitapları Amazon’da %45 indirimde. Güzel indirim oranı bu, bir göz atın derim.

2 Beğeni

Rica ederim, hayırlı olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Geçen ayki kampanya bu ay da devam ediyormuş. N11’de yeni üyeliklere 25/100 indirim var. Kuponu oransal kullanmak mümkün.