Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Aaa hakikaten ya. Şimdi fark ettim. Tüh, kitapları hazırlamıştık kısa süreyle kaçırdık. Sağlık olsun artık :slight_smile:

2 Beğeni

Almak istediğiniz İthaki kitapları şu an Amazon’da da %50 indirimde ordan alabilirsiniz. :slight_smile:

1 Beğeni

18 Beğeni

Hergün bir yayınevi’ne indirim geliyor. Güzel güzel takipteyiz :blush: :blush: :blush: :blush:

3 Beğeni

Merhaba, uzun zamandır Metis Yüzüklerin Efendisi kitaplarının indirime girmesini bekliyordum.
Yüzük Kardeşliği 36 TL
İki Kule 30 TL
Kralın Dönüşü 30 TL’ye geldi.
Çok teşekkür ederim. :+1:

2 Beğeni

Şu an için geçerli bir kidega indirim kodu var mı?

Haber için teşekkürler. Metis %50 yaptı ise kesin ortada yolunda gitmeyen bişeyler var. Başımıza bişey yağabilir.

6 Beğeni

Bu sefer olmadı :frowning:

2 Beğeni

Geçen ay da Metis Yayınları Kidega’da %50 indirimdeydi.

4 Beğeni

Eyvah eyvah o zaman. Ekonomik darboğaz onları da vurmuş demektir.

1 Beğeni

Metis %50 indirimi sadece bugünlük mü?

Genelde 1 hafta sürüyor ama emin olmak için kidegaya sormakta fayda var.

1 Beğeni

Değişebiliyor. İletişim yayınları 24 saat dolmadan kalkmıştı alamamıştım ben bir dahaki indirimi bekleyeceğim artık onun için :frowning:

1 Beğeni

Maalesef bende geçen gün İletişim indirimini kaçırdım. 1 gün yaptılar sadece. Bannerlarda tarih aralığı koymamaları çok kötü.

2 Beğeni

@W4YNE , @Yorumcucadi , @Erdo cevaplarınız için teşekkür ederim. Garantiye almak için bu akşam siparişimi vereyim.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Döngüden-Hikayeler-Ciltli-Simon-Stalenhag/dp/6257737516/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=Simon+Stalenhag&qid=1632747406&sr=8-1

2 Beğeni

Kidega indirim kodu var mı acaba?

Ben yok diye biliyorum. Geçen aylarda vardı ama geçersiz artık.

2 Beğeni

7 Beğeni

Satın aldım teşekkürler