Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Üstüne basınca indirimli fiyat çıkıyor.

1 Beğeni

Sıfırını 360 YTL ye geçen hafta satın almıştım. İkinci elini görünce bu fiyattan çok iyi almışım…:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Düzeltilmiş, teşekkürler.

4 Beğeni

Çok iyi fırsat gibi.

Görmek ------ Körlük

7 Beğeni

5 Beğeni

Sıra YKY ye gelecek mi, yoksa geldi de geçti mi merak ediyorum açıkçası.

2 Beğeni

Ağustos ayında yapmışlardı YKY’yi bir süre daha gelmez sanırım

1 Beğeni

Bundan 10 sene evvel %50 indirimle kitap bulmak hayaldi. Hatta idefix’in senelik kitap fuarında %40 indirimler yakaladığımda hunharca sepet doldururdum. Şimdi neredeyse ayda bir bütün sitelerde %50 indirim fırsatı geliyor ki artık bu oran bile cazip gelmiyor bana bu fiyatlarla.

21 Beğeni

Amazon mobil uygulaması üzerinden yeni hesap açıp ( sadece farklı bir e posta tel farklı olmak zorunda değil) ilk alışverişinizi özel 100 TL üzeri 25 TL indirim kodu :

25YAZ

Bu arada Dune ilk kitap 24 TL ve ithaki de bazı kitaplar aşırı ucuz şu an bkz HG Wells

Denendi ve çalıştı sorunsuz

Vay be, Bay Uzay Gemisi 50 tl olmuş. Üstelik Amazon. Geçen yıl İdefix’ten 26 TL’ye almıştım. Gelecek yıl 100 tl mi olacak diye düşünmeden edemiyor insan.

6 Beğeni

Sitelerde böyle pahalanıyorsa baskısı olmadığını düşünemiyorum.

1 Beğeni

Evet, o zaman 300-400 tl fiyat çekerler sanırım.

farklı tel ile yeni hesap açabiliyormuyduk?

Şuan çok mutsuz oldum🙁

İlk defa Kidega’dan alışveriş yaptım. Umarım paketleme ve kargoda sorun yaşamam.

1 Beğeni

Evet alabiliyoruz ben öyle yaptım ve oldu

1 ay ücretsiz denemeli Prime üye olup 10 kitaba sepette %10 ek indirim de uygulanıyor. Sepet 100 TL olsa 25 TL kod indirimi + 10 TL de prime indirim ile 35 TL indirim oluyor. Prime üyeliği de iptal edebilirsiniz.

Trendyol’ da böyle bir indirim var. Biraz baktım depo boşaltma indirimine benziyor ama yine de kontrol edilebilir.

1 Beğeni

Sepeti hazırladım alacaktım, karşılaştığım sürprize bakın… %50 gösteriyor hepsi ama sepete ekleyince bu şekil oldu.

1 Beğeni

Şu an mobil uygulamasından baktım ve maalesef %50 kampanyası bitmiş. Siz son dakikalarına denk gelmişsiniz sanırım.

1 Beğeni