Ingilizcesi değil de İspanyolcası indirime girse Amazonda çok iyi olacak.
idefix’te 150 lira üstüne kodu olan var mı? ben mailimi sildiğim için son alışverişten gelen kodu bulamadım da
SEPET10TL kodunu hem çek hem sipariş sırasında kullanarak 20 lira indirebilirsiniz
Hepsiburada da seçili kitaplarda 4 kitap 50 TL kampanyası var ama kişiye özel olabilir.
440 TL liste fiyatı olan kitapları 150 TL ye aldım.
Evet, ben de biraz önce aldım. Peki siz hangi kitapları aldınız, listeyi paylaşır mısınız?
Kitaplara %50den fazla zam yapmışlar.
Ben de az önce faydalandım. İlave olarak tıkla kazandan kitaplarda 150/25 indirim verdiler. İnanılmaz indirim oldu. İş bankası ciltli modernler 35 lira etiket fiyatlı 12 liraya geldi tanesi.
@Pamir1993 Alırken satıcısı hepsiburada olanlara bakmalısınız. Diğer satıcılar kendi fiyatlandırmasını yapıyor. İstedikleri fiyatı koyabildikleri için size zamlı gelir.
Satıcı Hepsiburada olsa bile odakitap sepetim daha ucuz.
Hepsiburada seçili kitaplara indirim yapıyor diye biliyorum. Ana sayfadaki banner ekranındaki reklama tıklayınca seçili kitaplarda iş bankası ciltli modernleri göremedim. @Erdal_01
Ayrıca bu kampanya satıcı ile değil kitaplarla ilgili olunca “Hangi satıcıdan aldığın önemli değil” diye müşteri hizmetleri teyit etti. @Pamir1993
Kitapları Edebiyat ve İşbankası olarak filtrelerseniz İşbankası kitaplarını bulursunuz…
Benim aldıklarım. 1 tanede başka kitap aldım. O kampanyada olmadığından kestim onu. 25 liranın hepsini ondan düşmüş göstermiş, spette bunlar 12 liraydı ben alırken.
O zaman siz kampanya seçili kitapları dışında alıyorsunuz. 12,5 liraya düşmesi gerekir 4 tane eklediğinizde. Tüm kitaplar değil, seçili kitaplarda kampanya.
Genelde takip ettiğim serilerden yayınlanan kitapları basıldığı gibi alırım. Ama listemde olup da almakta kararsız olduklarım vardı. Onları aldım.
Altın Pusula - Philip Pullman 12,27
Keskin Bıçak - Philip Pullman 12,70
Halka - Koci Suzuki 11,11
Boynuzlar - Horns Joe Hill 13,37
Yedikuleli Mansur 12,70
Denizyolu 12,77
Joe Carson’ın Silahı - James R. Adams 13,49
Plüton’dan Kaçış - William Oberfield 11,59
Yeşilin Kızı Anne Gökkuşağı Vadisi - Lucy Maud Montgomery 13,50
Silsile: Bilimkurgu Öyküleri 10,54
Eşekarısı Fabrikası - Iain Banks 13,31
Depo - Rob Hart 12,65
Bende şimdi 4 adet kitaptan oluşan bir sepet oluşturup faydalandım, ilginç bir kampanya olmuş. Her kitapta geçerli değil. Geçerli olan kitap da her satıcıda geçerli değil. Satıcının da sadece hepsiburada olmasına gerek yok, baya baya denk geliş yani
Ben alışveriş listemdeki kitaplara bakındım, 2 tanesi kampanyaya dahildi. Kampanyaya dahil olan kitapların altında şu şekil yeşil yazı çıkıyor;
Kitapları 4 e tamamlamak için epey dolaştım, okumayacağım kenarda unutulup kalacak bir kitap olmasın dedim ama tam denk getiremedim. En son Ickabog u ekledim mesela ve satıcısı hepsiburada değil. Hatta satıcılardan hepsiburadayı seçince bu sefer kampanyaya dahil olmuyor kitap
Değişik ve karışık bir kampanya ama çoook fazla kitap dahil edilmiş, benim tanıdığım rıhtım affetmez bu kampanyayı
Sizin aldıklarınızı görünce dayanamadım, sipariş geçtim.Hem hüzünlü hem mutluyum…
Şu fiyatlara bakıp bakıp mutlu oluyorum.
Kampanyayı bir türlü bulamadım.
https://www.hepsiburada.com/bir-askin-tarihi-ciltli-mehmet-rauf-p-HBCV00000QM3ED?magaza=Hepsiburada
Fiyat ve satıcının tam altında yeşil renkle “Kitaplarda 4 4lük Fırsat Dilediğin 4 Kitap 50 TL!” yazıyor.İstediğiniz kitaplar varsa tek tek bakın, kampanya dahilinde ise sepete atın.
Ciltlileri tamamlamak için müthiş fırsat oldu. 94 kitap çıkmış seriden 20 eksiğim kaldı. Bu ay papara ve innial kampanyalarıyla onları da tamamlarım.