Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Tamamlamak üzere olmanız çok iyi olmuş.Benim ciltli seriye ait 28 kitabım vardı, 17 buradan gelecek.Bu sayede toplam 45’e ulaşmış oluyorum.Tüm seriyi tamamlar mıyım emin değilim ama şurası kesin, listemde olan kitapları bu kadar uyguna almak paha biçilemez. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/sherlock-holmes-butun-hikayeler-tek-cilt-ozel-basim---sir-arthur-conan-doyle-p-HBV0000095XXQ?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

Kampanya dahilinde.

Sepetin ayni satıcıdan mi olmasi lazım?

Üç ayrı telefondan bakmama rağmen böyle bir kampanya göremiyorum. Dahil olan kitaplara girdiğimde dahi dediğiniz gibi bir kampanya gözükmüyor. Sorun ne olabilir acaba?

Üç cisim problemini 14 liraya aldım :smiley:

2 Beğeni

Kampanya bu şekil gözüküyor ana sayfada.

@Yorumcucadi hayır benim 2 farklı satıcıdandı. Kitabın kampanyaya dahil olması, yani “Kitaplarda 4 4lük Fırsat Dilediğin 4 Kitap 50 TL!” ibaresinin kitapta belirmesi yeterli.

1 Beğeni

Güya bu ay hiç alışveriş yapmayacaktım ay başlayalı 3 gün oldu 3 ayrı kitap alışverişi girdim :slight_smile: Bu konuyu takip etmek çok tehlikeli :smiley:

1 Beğeni

İthaki’leri %50 den doldurdum sepete öyle bakıyorum kararsızca, yine aklımı çeldi başlık.

2 Beğeni

Ben de aynı öyle ithakileri doldurdum sepete bakıyorum öylece :slight_smile:

2 Beğeni

Batacaksak beraber batalım o zaman :crazy_face:.

1 Beğeni

:grin: Keşke kampanyayı görmeseydim aklıma girdi bir kere. Epey kitap varmış kampanyaya dahil olan. 🥲

2 Beğeni

Sizin paylaştığıniz bu habere istinaden büyük merakla kitabı araştırıp Kitapyurdu’ndan sipariş verdim ve kitap tertemiz streçe sarılı en ufak toz dahi olmadan geldi.

Kitap oldukça hacimli; içindeki yazı puntosu ve mizanpaj oldukça özenli.

Ancak asıl dikkatimi çeken nokta, yazarın üslubu sanki kurgu edebiyat dili gibi önceki ve sonraki ifadelerle bağlantılı olacak şekilde merak uyandırarak adeta romancı tadında vermiş.

Sizden önce birkaç fotoğraf paylaşayım, almak isteyenlere ön bilgi olsun.

6 Beğeni

Benim 16 kitap oldu sepet senin kaç oldu? :smiley:

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/sonsuzluk-carki-aradunya-3-ciltli---neil-gaiman---michael-reaves-p-HBV00001CHYEL?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

Benim de 16 :slight_smile: . Bi atar mısın sepeti neler varmış bakayım :face_with_hand_over_mouth:.

1 Beğeni

Bu yanı zaten ilgimi çekti benim. Yazar zaten bir şair.

İlgimi çeken konular hakkında da detaylı okuma yapmayı planlıyorum.

1 Beğeni

Kategorilerden "kitap"bölümünü seçmeniz lazım. Daha sonra üstte kampanyalar arasında çıkıyor. Bir de böyle deneyin, umarım işe yarar.

1 Beğeni

https://app.hps.im/d7ct/944af23f bu linke tıklayın ancak yayınevine listeleme yapmak karmaşayı ortadan kaldıracaktır.

2 Beğeni

Güzel kampanya olmuş.

Ben de satın alma listemde olan kitaplardan 12 kitap aldım. Ciltlisini almak istediğim kitaplardan “Sineklerin Tanrısı” bittiği için satın alırken sepetten çıkardılar yerine mecburen başka kitap aldım.

Ölüm ve Oğlum (Ciltli) - Can Yücel
Otuz Dokuz Basamak – Ciltli - John Buchan
Tanrısız Gençlik (Ciltli) - Ödön Von Horváth
Otomatik Portakal (Ciltli ) - Anthony Burgess
Tess - Thomas Hardy
Yaralısın - Erdal Öz
Diriliş - Lev Tolstoy
Gülün Adı - Umberto Eco
Leonardo - Martin Kemp
Dante Seküler Dünyanın Şairi - Erich Auerbach
Alev Dudaklı Kadın - Suat Derviş
Hiçbiri - Suat Derviş

6 Beğeni

Kampanya ilk duyurulduğunda kesin satmayan Doğan kitaplarını koymuşlardır dedim. Sonrasında içine düştüğüm durum ektedir. 17 kitaplık 200 tl tutan bir alışveriş çıktı ortaya. Güzel bir kampanya olmuş cidden.
Ekran Görüntüsü (28)

11 Beğeni