Arkadaşlar ben almıyorum ve almayacağım. Baktım baktım sıkıldım kapattım. Benim gibi olun ocağınızda incir ağaçları yeşermesin.
Kargo ücretini 12,99 TL’yi ne şekilde aştınız arkadaşlar?
Kargo ücretini sıfırlamak için kampanyaya dahil 8 kitap seçtiğimde de sepet toplam tutarı 100 TL’nin çok çok üstünde oluyor.
50 tl üzeri alışverişe kargonun bedava olması lazım.
Çok haklısınız. Kitaplığımda okumadığım yüzlerce kitap varken almak doğru gelmedi bana da ama temiz 1 saat bakındım.
Kidega enparalılara özel seçili yayınevlerine böyle bir indirim yapmış .işin ilginç yanını aşağıda gösteriyorum .
Cuma günü bu kampanya olmadan verdiğim sipariş ve ürünler görünüyor .Esra Kalkavan isimli yazarın kitabını site otomatik ekledi fiyatı sıfır TL .onu öylesine vereceğim herhangi birisine .toplam sepet tutarı 170 TL .
Şimdi aynı ürünleri sepete ekledim ve enpara kampanyasına göre tutara baktım eee fiyat yine 170 TL .sanırım ürünlere zam getirip ona göre kampanya yapmışlar

Zam değil, hem zamları kitapevleri yapmıyor. Yayınevi belirler bir kitabın etiket fiyatını.
Kitapların indirim oranı değişmiş. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam Alfa - Everest indirim oranı yüzde 40’dı 25 olmuş. İthaki galiba 45 idi 30 olmuş.
Zaten @HAKOYETO de zam derken onu kastetmiş. Yani ‘enparalılara özel indirim flash flash!’ yazmadan önce ithaki zaten %45 indirimliydi. Şimdi bu ‘enparalılara özel indirim flash flash!’ indirimini getirince var olan %45’i %30’a çekmişler. Yani sonuç olarak bir şey değişmemiş. Fiyatlar aynı kalmış. Ama garibanın birinin bunu görüp ‘aaa ben enparalıyım ve %15 indirimi kullanayım hemen, ne güzel!’ demesini bekliyor herhalde kidega!
Ne güzel rakam oyunları.
Dün akşam alınan Hepsiburada siparişlerinin bir kısmı yola çıkmış gözüküyor bende Sizlerde var mı yola çıkan?
Benim de 12 kitabın 8’i kargoya verilmiş. Karton kapakları çok önemsemiyorum ama ciltli olan kitaplar umarım hasarsız gelir.
Ben 4 kitap aldım (dayanamadım). Hepsi kargoya verilmiş. Geçen pazartesi Kidega’dan aldığım kitaplar hala tedarik aşamasında kaldı. T~T
13 kitabın 12si teslimat noktasına ulaşmış akşam alacağım. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum.
Ben hepsini stoklu ve satıcı HB olanları seçmiştim. Dağıtıma çıkmış gözüküyor.
Konu Kidega’dan açılmışken, son zamanlarda gerçekten de bozulmuş. 20 Eylülde verdiğim sipariş hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Nerdeyse 15 gün oluyor. Üstelik sipariş sadece üç kitaptan oluşuyor; ikisi Alfa’nın Üç Silahşörler 4 ve 5. kitap Siparişlerimin birkaç gün hatta bir hafta geç gelmesini pek önemsemem ama 15 günde hala hazırlanamamış olması tuhaf.
Benim de İdefix siparişim 24 Eylül’de vermiştim hâlâ gelmedi, artık bugün aradım gerekli departmana ilettiklerini söylediler bakalım daha kaç gün bekleyecem
@Erdal_01 ben de çoğunu öyle seçmiştim bakalım hasarsız gelir umarım hepimizin @JrThoth @Gok_Smr @alper
Benim 17 kitabın hepsi kargolanmış .
Ooo hepsine birden en önce sen kavuşacaksın o zaman desene
Ben Kidega’nın rekor kırmasını bekliyorum İyi ki sadece 3 kitaplık bir sipariş. 15-16 kitap olsa sanırım bir yılda ancak gönderirlerdi
Enparalılar Kidegada avantajlı indirim diye kampanya yapmışlar.