Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Seriyi 55/55 olarak toplayana vallahi yrmeksepetinden yemek ismarlayacagim kayıprıhtım sözü :slight_smile:
Bu seride bulunması imkansıza yakın kitaplar şu şekildedir:

• Pessoa Huzursuzluğun Kitabı
  • Hugo Bir İdam Mahkûmunun Son Günü
  • Dostoyevski Suç ve Ceza
  • Goethe Genç Werther’in Acıları

Bu seriyi toplamış biri olarak, bu seri bir daha basılmayacak. Hollanda’da indoprint kağıtlardan yapılıyor. Euro ile basılıyor Hollanda’da. Yurtdışında bu seri çok tutuluyor. Taşıması ve okunması çok kolay. Zaten seriye bakarsanız - Can için söylüyorum - Öyle zorlayacak kitap yok. Metro da otobüste çok rahat okunacak kitaplar.

Kitaplar küçük olduğu için çok rahat kaybolma tehlikesi de var. Kitaplığı da yok zaten piyasada.

1 Beğeni

5 Beğeni

Başlıkla alakasız soru olacak ama… :slight_smile:

Amazon karanlık tema nasıl yaptın Agape, tarayıcı eklentisi mi? Adı ne eklentinin.

2 Beğeni

Telefonla mı alakalı acaba Alper? Benim her şeyim karanlık olduğu için aklıma telefonun ayarı olabileceği düşüncesi geldi. Şöyle bir bakınca Night Eye diye bir şey gördüm Amazon için tarayıcıya ekleniyormuş. Benim Google filan da siyah çünkü.

3 Beğeni

Ben de karanlık mod kullanıyorum telefon ve tarayıcıda ama olmamıştı.

Biraz kurcalayınca ne olduğunu çözdüm. :slight_smile: Ayrıca tarayıcıda gece modunu aktif edince amazon, Google hepsi karardı.:slight_smile:

4 Beğeni

Demek ki öyle bir şey yapmışım ben de. Karanlık çıktı çıkalı her şeyim karanlık olduğundan neyi, ne zaman, nasıl yaptım haberim yok. :slight_smile:

1 Beğeni

Hakan Günday kovalıyorum bende. Denk gelirse paylaşır mısınız olur da gözümden falan kaçar :sweat_smile:

Dün Hepsiburada’nın 4kitap50TL kampanyasında vardı Hakan Günday, Zargana, Azil ve Piç kitapları vardı.

1 Beğeni

Hepsiburadanin kampanyasıni kapatalım arkadaşlar ben kaçırdım :frowning: görünce üzülüyorum :slight_smile:

Hadi ya kaçırdım anlaşılan :sweat:

Üzülmeyin daha çok kampanya gelir önümüz black friday ve yeni yıl :slight_smile:

1 Beğeni

Tess kitabını beraber okuyalım mı? Konudan bağımsız oldu bir de kusura bakmayın. Ben de can yayınlarından çıksa da okusam diyordum. Okursak en kısa zamanda temin ederim. Okumayı düşünen herkesle eşlik edebilirim.

2 Beğeni

Ben de hem telefon karanlık, hem google tema karanlık ama başka nereyi aktif ediyoruz onu bulamadım. Hem normal google kısayolunda hem chrome da bulamadım. Ayar yerini söyleyebilirsen sevinirim. Karanlık mod çok iyi bir şey, göz dostu :sweat_smile:

1 Beğeni

Aa olur tabii :partying_face:. Nasıl istersen uyarım. Ne zaman temin edersen. Benimki bu hafta içinde elimde olacak. Senin kadar hızlı okuyamaybilirim tabii ama elimden geldiğince uyarım :joy:.

1 Beğeni

Ben opera kullanıyorum. Chrome da nasıl yapılır bilmiyorum ama Opera da ayarlar sekmesinde gece modu aktif edince tarayıcıda tüm siteler karanlık mod uyumlu oluyor.

1 Beğeni

Ben de google falan karanlık ama amazon falan karanlık olmuyor. Eve geçince bilgisayardan ufak araştırma yaparım. Teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Bu kampanya ile ben de biraz daha bataklığa sürüklendim. Kasım benim için daha iyi olacak galiba. Haberleşiriz. O zaman anlaştık. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Kinyas-ve-Kayra-Hakan-Günday/dp/9759917955/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1358WW8ZSG2HT&dchild=1&keywords=ki̇nyas+ve+kayra&qid=1633357894&sprefix=KİNYAS%2Caps%2C217&sr=8-1

Geçen birisi Kinyas ve Kayra indirimini kaçırdığını söylemişti, sanırım @ozgurs59 dü. Tekrar indirime girmiş.
Sizde de eksikse alabilirsiniz :slight_smile: @Ibrahim_Kayar1

3 Beğeni

Benim 4 kitabımı da kargoya vermişler.

2 Beğeni

Kalmamış sanırım :weary:

Ciltli ve imzalı özel baskıyı mı alsam diye karar verememişken bunu da kaçırmış olduk :slight_smile:
Teşekkür ederim paylaşım için.

1 Beğeni