Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Teşekkür ettim tükenmiş galiba ama takip edeceğim listeye ekledim

1 Beğeni

Tamamdır :slightly_smiling_face:. 2020202020

1 Beğeni

Yüzyıllık Yalnızlık Amazon.com.tr

3 Beğeni

BKM’de 100 TL ve 200 TL üzeri alisverise indirim kodu var mı?

Bkm express de 200 tl üzerine 20 tl indirim vardı.

1 Beğeni

Şu kitabı forumda almayan var mı bilmiyorum ama aldım şahsen ben artık. :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

ANK9 hala çalışıyor mu denemek gerek.

2 Beğeni

Konu dışı çok fazla sohbet dönmüş yapmayın, etmeyin. :frowning:

1 Beğeni

%61 indirimde şu an.
Babalar, Analar ve Oğullar - Cevdet Bey ve Oğulları - Sessiz Ev - Kırmızı Saçlı Kadın https://www.amazon.com.tr/dp/9750842308/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_0STCQY41RW168TA87AD2?_encoding=UTF8&psc=1

5 Beğeni

Bu sefer stokta baya bir var 18 adet :slight_smile: almayan ve almak isteyen varsa diye tekrar haber etmiş olayım dedim.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim haber için.

https://www.amazon.com.tr/Cesur-Yeni-Dünya-Aldous-Huxley/dp/9756902167/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=İTHAKİ+BİLİM+KURGU&qid=1633508630&s=books&sr=1-9

2 Beğeni

27 Eylülde Kidega’dan kitap aldım. Tedarik 2 ve 4 gün idi ama 9 gün oldu hala hazırlanıyor. Kidega’da bu uzun gecikme normal midir?

1 Beğeni

Ben de 30 Eylülde sipariş vermiştim tedariklerde oynama yok kendi hediye kitapları bile tedarik edilmemiş gözüküyor.Burada daha önce okumuştum son zamanlarda Kidega’da gecikme oluyormuş.Beklemedeyim bakalım.

1 Beğeni

Benim siparişin 16. günü :slight_smile: (20 Eylül)

Sizinle aynı durumdayım. Siparişlerim 27 Eylülden beri tedarik sürecinde :roll_eyes:

Evet normal ben 14 gün beklemiştim sonrasında iptal ettirdim lakin stoklu çalışmadıklarından böyle oluyor. En son aldığım eserleri 7 gün beklemiştim. İlla ki gönderiyorlar ama ben bekleyemiyorum…

1 Beğeni

Tedarik süresini aşarsa mesaj atıyorum ben Kidega’ya. Dönüş yapıyorlar, genelde hemen ertesi gün de kargo çıkışı oluyor, nasıl denk geliyorsa. Mesaj atmanızı tavsiye ederim.

5 Beğeni

Ben 21 Eylülde sipariş vermiştim, bugün geldi ancak. 2 kez mesaj attım ama, yoksa göndermeye niyetleri yoktu.