Teşekkür ettim tükenmiş galiba ama takip edeceğim listeye ekledim
Tamamdır . 2020202020
BKM’de 100 TL ve 200 TL üzeri alisverise indirim kodu var mı?
Bkm express de 200 tl üzerine 20 tl indirim vardı.
ANK9 hala çalışıyor mu denemek gerek.
Konu dışı çok fazla sohbet dönmüş yapmayın, etmeyin.
%61 indirimde şu an.
Babalar, Analar ve Oğullar - Cevdet Bey ve Oğulları - Sessiz Ev - Kırmızı Saçlı Kadın https://www.amazon.com.tr/dp/9750842308/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_0STCQY41RW168TA87AD2?_encoding=UTF8&psc=1
Bu sefer stokta baya bir var 18 adet almayan ve almak isteyen varsa diye tekrar haber etmiş olayım dedim.
Çok teşekkür ederim haber için.
27 Eylülde Kidega’dan kitap aldım. Tedarik 2 ve 4 gün idi ama 9 gün oldu hala hazırlanıyor. Kidega’da bu uzun gecikme normal midir?
Ben de 30 Eylülde sipariş vermiştim tedariklerde oynama yok kendi hediye kitapları bile tedarik edilmemiş gözüküyor.Burada daha önce okumuştum son zamanlarda Kidega’da gecikme oluyormuş.Beklemedeyim bakalım.
Benim siparişin 16. günü (20 Eylül)
Sizinle aynı durumdayım. Siparişlerim 27 Eylülden beri tedarik sürecinde
Evet normal ben 14 gün beklemiştim sonrasında iptal ettirdim lakin stoklu çalışmadıklarından böyle oluyor. En son aldığım eserleri 7 gün beklemiştim. İlla ki gönderiyorlar ama ben bekleyemiyorum…
Tedarik süresini aşarsa mesaj atıyorum ben Kidega’ya. Dönüş yapıyorlar, genelde hemen ertesi gün de kargo çıkışı oluyor, nasıl denk geliyorsa. Mesaj atmanızı tavsiye ederim.
Ben 21 Eylülde sipariş vermiştim, bugün geldi ancak. 2 kez mesaj attım ama, yoksa göndermeye niyetleri yoktu.