İthaki yeni çıkanlar D&R sitesinde %40 indirimli + sepette %5 indirim daha var. Alacaklara duyurulur.
Bu kadar zam haberinden sonra ben yüzde 70 + sepette yüzde 20 indirimi kovalarım heralde.
Hepimiz öyle olacağız malesef
Merhaba. 3 mesaj üstte yazıyor: “ank9” (100 tl üstü çalışır).
Çalışmıyor artık abi 
Yeni hesaptan deneyin bir de, bende de canı istediği zaman çalışıyor, şahsına münhasır karaktere sahip bir kod.
Geçen hafta kullandım, şimdi denedim geçerli değil diyor. Süresi dolmuş sanırım.
@Lucifer INDKD15 bu kod çalışıyor. 150 lira alt birim.
Ben bir kaç aydır kullanıyorum bu kodu. Genelde ayda bir kez kullandırıyor sanırım.
Bkm tövbemi bozdum sonunda🙄 Şehir dışında olduğum için sipariş vermiyordum ama nasılsa Bkm benden önce gönderemez diye bu fiyatı kaçırmak istemedim,inşallah sağlam gelip beni utandırırlar.
Kod bende de çalışmadı.
Son Mohikan’ı da kaybettik yani
siparişin nedir dostum öğrenebilir miyim?
Aynen dostum bataklığa geri döndüm
Zamir-YKY Don Quijote-Erich Fromm Özgürlükten Kaçış(bunu sabah forumda görünce hatırladım sanırım çatı katındaydı,aramaya üşeneceğimden tekrar sipariş ettim,arkadaşın faydası bu oldu 
İyi okumalar diliyorum dostum, bence o bataklığı düzeltmiş olabilirler yahu 
Teşekkürler,göreceğiz bakalım.
15’inde sipariş verdim hala tedarik sürecinde. Düzelen hiçbir şey yok. 
En temizini bulmaya özen gösteriyorlar diyelim :))
bkm kitap “ank9” kodu çalıştı bende az önce sipariş geçtim. 120tl’lik alışveriş kod ile 105tl’ye indi, papara iadesi ile de 90tl’ye gelmiş oldu. aldıklarım da %50 indirimliydi güzel bir alışveriş oldu 
Çok karlı bir alış veriş olmuş hocam tebrikler
Valla bende çalışmıyor
Papara devam ediyor mu?