Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İthaki yeni çıkanlar D&R sitesinde %40 indirimli + sepette %5 indirim daha var. Alacaklara duyurulur.

9 Beğeni

Bu kadar zam haberinden sonra ben yüzde 70 + sepette yüzde 20 indirimi kovalarım heralde.

10 Beğeni

ANK9 çalışıyor. 100 lira üzerine 21 liraya gelir.

8 Beğeni

Hepimiz öyle olacağız malesef

merhabalar, bkm kitap indirim kodu bilen varsa yazabilir mi? :upside_down_face:

Merhaba. 3 mesaj üstte yazıyor: “ank9” (100 tl üstü çalışır).

Çalışmıyor artık abi :frowning:

Yeni hesaptan deneyin bir de, bende de canı istediği zaman çalışıyor, şahsına münhasır karaktere sahip bir kod.

1 Beğeni

Geçen hafta kullandım, şimdi denedim geçerli değil diyor. Süresi dolmuş sanırım.

@Lucifer INDKD15 bu kod çalışıyor. 150 lira alt birim.

1 Beğeni

Ben bir kaç aydır kullanıyorum bu kodu. Genelde ayda bir kez kullandırıyor sanırım.

1 Beğeni

Bkm tövbemi bozdum sonunda🙄 Şehir dışında olduğum için sipariş vermiyordum ama nasılsa Bkm benden önce gönderemez diye bu fiyatı kaçırmak istemedim,inşallah sağlam gelip beni utandırırlar.

Kod bende de çalışmadı.

3 Beğeni

Son Mohikan’ı da kaybettik yani :slight_smile: siparişin nedir dostum öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Aynen dostum bataklığa geri döndüm :slight_smile: Zamir-YKY Don Quijote-Erich Fromm Özgürlükten Kaçış(bunu sabah forumda görünce hatırladım sanırım çatı katındaydı,aramaya üşeneceğimden tekrar sipariş ettim,arkadaşın faydası bu oldu :wink:

2 Beğeni

İyi okumalar diliyorum dostum, bence o bataklığı düzeltmiş olabilirler yahu :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler,göreceğiz bakalım.

1 Beğeni

15’inde sipariş verdim hala tedarik sürecinde. Düzelen hiçbir şey yok. :slight_smile:

1 Beğeni

En temizini bulmaya özen gösteriyorlar diyelim :))

1 Beğeni

@epiryanu @NicholaiHel

bkm kitap “ank9” kodu çalıştı bende az önce sipariş geçtim. 120tl’lik alışveriş kod ile 105tl’ye indi, papara iadesi ile de 90tl’ye gelmiş oldu. aldıklarım da %50 indirimliydi güzel bir alışveriş oldu :slight_smile:

4 Beğeni

Çok karlı bir alış veriş olmuş hocam tebrikler :slight_smile: Valla bende çalışmıyor :confused: Papara devam ediyor mu?