Teşekkürler hocam
papara evet devam ediyor. Sitesinde Kasım sonuna kadar yazıyor ama büyük ihtimalle bir süre daha devam eder
Bilgi için çok teşekkür ederim.
N11 hesabım yoktu. Kitap alırım belki diye şu 25 TL indirim kampanyası için kayıt oldum. İthaki kitaplarına baktım. İndirimli halleri bile piyasasın %40 fazlası gibi geldi
Site için geçerli indirim kuponu da var mı acaba bildiğiniz?
Hepsiburada 30 TL cüzdan parası hediye etmiş bana. Loki’nin Sözü ile Cehennemin Kapıları kitaplarını 9.70’e aldım. Siz de bir kontrol edin isterseniz.
BKM’den ilk kez alışveriş yapmak istiyorum, 115 TL’lik sepet yaptım, ANK9 kodu kullanmak istiyorum ama kabul etmiyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum anlamadım. Sepetin en az ne kadar olması lazım?
Sepeti 150 TL yaptım, INDKD15 kodu ile 15 TL indirimli aldım.
Bazı kişilerde çalışıyor, bende de çalışmıyor mesela. INDKD15 var 150 lira alt limiti
Cüzdanın aktif mi olması lazım bunun için? Girince göremedim de hediye diye cüzdanda mı yazıyordu?
Bugün iş çıkışı gelen mesaj üzerine bir de yorgunluk atmak için D&R yolunu tuttum. Sözde 75/25 gibi bir kupon olduğu yazıyordu. Ancak içeri girdiğim andan itibaren fiyatlar o kadar yüksekti ki -ya da biz kupon ve indirim takip ederek çok uygun fiyatlara alıştık- elime aldığım kitapları geri bıraktım.
Üstelik bütün kitaplarda ikincisi %50 olmasına rağmen alacağımız ilk kitap etiket fiyatı üzerinden %O indirimli olunca sitelerde tükenen ancak bir ihtimal fiziki mağazada bulabileceğimi düşündüğüm ürünlere yöneldim ancak durum yine el yakmaya devam etti.
Hafta sonu yolu D&R mağazasına yolu düşen olursa böyle bir indirim var, kullanmak isteyenlere. Belki dergi reyonunda işe yarayabilir.
Yanına bir kitap eklerseniz otomatik olarak %5 indirim uyguluyor. Üstüne sepet kodu ile 50 TL’ye iniyor.
Hepsipay Cüzdanım kısmında Hepsipapel var ondan verdiler bana yani bildiğin 30 TL hediye işte.
Bugün saat 13:00-16:00 arasında geçerli. Kupon tanımlanınca 1 saat içerisinde kullanmanız gerekiyor. Bana gene 5 TL tanımlandı. Sarı Duvar Kağıdı kitabını 1,5 TL’ye aldım. (Kitaplarda kargo bedava hâlâ.)
Android üzerinden uygulamaya giriş yapılamıyor şu anda 
Bana 10 Tl çıktı,Atatürk kitabı ekledim kütüphaneme bu sayede 2.90’a ,paylaştığınız için sağolun.
10 tl çıktı çok teşekkür ederim.
Yararlandım, teşekkürler.
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6055532018/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/9750836162/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Bulutlar Prensi 3 kitaplık bir seri normalde ama YKY son kitabı yıllardır basmamış haberiniz olsun.