Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

KY’de Monokl kitapları yüzde 50 indirimli. İthaki yüzde 45…

Ayın yayınevleri demişler. Muhtemelen Kasım ayı boyunca indirim oranları KY’de bu şekilde olacak.

6 Beğeni

Zamlar hafiften yapılmaya başlanmış. Terry Pratchett kitaplarına 2-3 TL zam gelmiş. Diğer yayınevleri bu kadar merhametli olmayabilir zam konusunda.

4 Beğeni

Arrival filminin kitabı olduğunu yeni öğrendim.

2 Beğeni

İki kitap da öykü kitabıdır haberiniz olsun. :slight_smile:

1 Beğeni

Yky’nin Harry Potter resimli baskılarından azkaban tutsağı olanın etiket fiyatı 155 tl olmuş bile

2 Beğeni

Kitap kampanyası değil de çocuk bezi kampanyası var.
Hepsiburada sleepy bezlerde 2.si 1 TL. Benim kitap paralarım beze gidiyor :smile:

1 Beğeni

Büyük Kasım Kampanyasında Geri Sayım! 3-4-5 Kasımda İthaki Yayın Grubunda İnanılmaz Fırsatlar Sizleri Bekliyor…

14 Beğeni

Zaman Çarkı ciltli seride %70 indirim ve daha bir çok süpriz gibi filan bekliyorum kısmetse.

4 Beğeni

“fifty fifty” kesin olur fazlası belki çok satmayanlarda 9.90 -14.90 gibi şeyler olabilir…

Geçen yılların birinde “Kemal Tahir Notlar” çok uygun fiyatla satılmıştı, yine böyle bir şey olursa kaçırmam bu kez. :slight_smile:

2 Beğeni

Yani %50 zaten diğer sitelerde sıklıkla oluyor. Bence ithaki kendi satış sitesinde şanına yakışır bir indirime gitsin derim. En azından Zaman Çarkı’nın yeni çıkan karton kapaklı ilk 9 kitabı şöyle %60 - %65 filan mis olur. Bir de artık Penguen Kitabevlerinde Karanlık Kitap serisi ile birlikte Bilimkurgu serisini de %50 ye çevirseler.
Aslında direk beni arasınlar, ben tek tek söyleyim isteklerimi :slight_smile:

14 Beğeni

:slight_smile:

2 Beğeni

Benim de ilknokta üzerinde beklediğim indirimler mevcut. Zaman çarkı ciltlileri yakın zamanda kitapyurdundan almıştım.

Benim merak ettiğim konu, ilknokta ayrıca bir Black Friday indirimi yapmaz değil mi? Ona göre ilknokta üzerinde beklediğim ne varsa alacağım.

6 Beğeni

NET %50 indirim varsa hemen koşalım :slight_smile:

Yarım saat sürmedi hayallerin suya düşmesi :frowning:

1 Beğeni

Şahsen ben inanamadım bu indirime. Dedikleri gibi inanılmaz bir indirim.

7 Beğeni

Valla başka sitelerden %50 + kodlarla aldığım için hiç de merakla beklemiyorum.

4 Beğeni

Büyük kampanya dedikleri 2-3 ayda bir yaptıkları %50 indirim olur yine. Farklı bir şey beklemiyorum.
Şaşırt beni İlknokta…

2 Beğeni

Amazonda bile sürekli olarak bir çok İthaki yayınını %50 bulmak mümkün. Çok cezbedici bir indirim olmadı. Etiket fiyatları almış başını gidiyor. Eskiden fuarlarda mumla aradığımız %50 bile şu an internette bize cazip gelmiyor.

4 Beğeni

Zaten set halinde satılan kitap-çizgi romanların hepsinde %50 indirim oluyor.

1 Beğeni