İdefix için.
20 TL indirim kuponu kazandınız. 1E50A2E3 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
İdefix için.
20 TL indirim kuponu kazandınız. 1E50A2E3 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Bu kitap neyin nesidir arkadaşlar? İlk kez görüyorum. İnternette pek bir şey bulamadım. Almalı mıyım?
Dün Kadıköy’deydim ve Büyülü’ye uğradım. İlyas Abi ile sohbet ettik. Kağıda euro bazında %10-15 bandında zam gelmiş. Kur farkını düşünürseniz %50 civarı zam olursa hiç şikayet etmeyin diyor. Onun için alabildiğimiizi alalım, Aralıktaki ilk yeni baskılarla birlikte fiyatlar çok farklı olacak gibi.
Kitaplarda okuduğunuz mekanlara ait bir sözlük. Misal Yüzüklerin Efendisi Gondor. Bu fiyata bulmuşken bence kaçırmayın. Sağlam bir eser.
Sizce D&R kargo bedava kodu zamlar gelmeden tekrar aktif olur mu? 4 tane 30 TL lik D&R kodum var. Para harcamadan direkt 120 TL lik alışveriş yapmak istiyorum.
Dune serisinin ilk kitabı ucuza satılıyor bazen, 23-24 gibi fiyatlar görmüştüm Amazon’da.
Hemen onaylanacak mı ki yorumlar?
Birkaç saat önce yorum yaptım, şimdi kontrol ettim. Onaylanmış. Gün bitmeden yapmak gerekiyor yorumu.
Suat Derviş’e nerden başlanmalı hikaye öncelikli olarak romanda olabilir. Üç tane kitabını sipariş edeceğim. Önerinize sevinirim.
Kidega’daki indirimlerin son gününü bilen var mı acaba? Yazıldı da gözümden kaçtıysa kusura bakmayınız. ^^
Son saatleri olabilir. Ekim ayı boyunca yazıyor. Tabii enparayı soruyorsan.
Bence hiç farketmez. Konusu ilginizi çekenler ile başlanabilir, ben şimdilik öyle yapıyorum.
Belki kronoljik okunabilir ama yeni kapak eski kapak olayı olması nedeniyle kapaklar yenilendikçe alıyorum. O nedenle bunu yapamıyorum.
Benim bildiğim seri olan bir kitabı yok.
Zaten birçoğu tefrika olarak yayınlanmış ve hatta İthaki basmaya başladıktan sonra kitaplaştırılanlar oldu diye hatırlıyorum.
Bu kitapları yayına hazırlayan Serdar Soydan’ın “Bütün Romanları” hakkında şöyle bir yazısı var.
Ayrıca Behçet Çelik’in şu tweet’i den bağlantılarını paylaştığı yazıları da yardımcı olabilir.
Bu detaylar nerede yazıyor kampanyalar kısmında da bugüne özel kısmında da göremedim de
Bildirim olarak geldi.
Bu kodu kullandım ve 10₺ indirim uyguladım. Teşekkürler.
Bu arada şu an hala Alfa da %45 indirim devam ediyor. Belki bir kaç saat , belki sabaha kadar devam edebilir. Geceyarısı geçtiği için tekrar Papara indirimi de aktif oldu. Güzel bir kombin oldu. İlgilenen varsa bir göz atabilir.
Kidega’da kitaplarda ek enpara indirimi devam ediyor mu arkadaşlar?
Bugün itibariyle sonlandı.