Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Öneri için teşekkür ederim ama sıfır almayı düşünüyorum. En uygun fiyat Amazon gibi görünüyor ama bazen ordan bile sararmış veya hasarlı gelebiliyor. Bir iki gün daha bekleyeyim belki Kidega’da %50 indirim olur.

1 Beğeni

https://kidega.com/cok-satan-kitap-setlerinde-80-e-varan-indirim/

Henüz çok incelemedim ama gözüme çarpan Witcher, Jared Diamond, Yuval Noah Harari vb. %50 indirimli.

3 Beğeni

Ben kullanmayı düşünmüyorum. İsteyen varsa kullanabilir diye buraya bırakayım

idefix‘ten 28 Ekim 2021 Perşembe tarihinde verdiğiniz XXX nolu siparişinize istinaden hediye kodunuz aşağıdaki gibidir.

Hediye Kodunuz
20 TL indirim kuponu kazandınız. 1FE8F6E2 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz

Çok teşekkürler, daha önce “in minutes” serisinden, Myths in Minutes’i almıştım, diğer kitaplar çok pahalı, tek tek indirime girdikçe toplamak istiyordum, çok iyi bir fiyata almış oldum sayenizde.

1 Beğeni

Rica ederim. Bende denk gelip araştırınca ilk defa o seriden bir kitap aldım. Beğeneceğim muhtemelen ve takip ederim diğer kitapları da. :slight_smile:

1 Beğeni

İlknokta’da sepeti oluşturdum. Bakalım nasıl bir indirim yapacaklar yarın. Ki hali hazırda sepetteki ürünler %50 indirimde.

1 Beğeni

İnsanlık Durumu
resim

4 Beğeni

Dilerseniz elimdeki kitabın içeriğini de paylaşabilirim:)

Kapakların değişeceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü çoksatan kitaplar. Pegasus’un satan kitaplarla oynadıklarını görmedim. Cilt konusunda da İthaki’nin Dune’da yaptığı gibi bir dalavere yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü ne pandemi ne de ekonomik etkileri bitmedi hatta ondan da önce siyasi krizlerden dolayı ekonomik kriz var diye kitapları çıkarmadıklarını hatırlıyorum, pandemi işin tuzu biberi oldu. Ciltli Witcher şimdinin konusu değildir sanıyorum. Muhtemel en öncelikli hedefleri Ayn Rand’ları çıkarmaktır… Witcher Evreni de okurları/oyuncuları bilgilendirici, oyun firmasının çıkardığı müthiş grafiklerin olduğu bir kitap. Ben biraz sayfaları karışıtırınca -henüz serinin ortalarındaydım- bir spoilera denk geldim bir daha açmadım, 8. kitaptan sonra okumayı planlıyorum. Velhasıl 7’li seti almanızı tavsiye ederim çünkü çok akıcı hemen diğer kitabı arıyorsunuz ama olmazsa eğer ayrıca kutuyu bir fuardan ya da bir pazaryeri satış platformundan da alabilirsiniz. 7. kitapta olay örgüsü ucu açık bir şekilde hikâye sonlanıyor zaten. 8. kitap bir süre sonra da okunabilir. Aralık’ta dizinin ikinci sezonu başlayacak, ben seriyi bitirdim, serinin/oyunun hayranıysanız eğer artık okumanızda fayda var.

2 Beğeni

Üstad merhaba,

Bu Sas kitaplarının 3’ü toplam 100 liraya geliyordu. Merak ettiğim için aldım , teşekkür ederim. İnşallah İngilizcesi çok ağır değildir.

@Estranged Üstad ben de aynı durumdayım. Listeyi yaptım bekliyorum ama listedekilerin çoğu %50 indirimde, başka ne olabilir bunun üzerine bilmiyorum. :slight_smile:

İndirim size teğet geçecek o zaman. %50 yapacaklar sadece.

3 Beğeni

Karton kapak normal kitaplar olmuş etiket 80 lira, ya seviniyoruz %50 lere ya da sevinmiş gibi yapıyoruz.

4 Beğeni

Dün gece Amazon’dan sipariş verdim zaten. Umarım hasarsız gelir.

2 Beğeni

@yavanna Güzel olur. :slight_smile:

@Srbs Rica ederim. İyi okumalar. Ben onu es geçmiştim gelince yorumlarınızı paylaşırsanız iyi olur. :grinning:

1 Beğeni

Satıcı idefix

https://urun.n11.com/roman/otostopcunun-galaksi-rehberi-5-kitap-bir-arada-P198867415

2 Beğeni

Babil’de Kronik Kitap’ın kitapları indirimde, kaçırmayın. Kronik Kitap | Babil.com

1 Beğeni

Olmadı zaman çarkı severlere hedaye etsinler. :face_with_hand_over_mouth: Beklemeyi bilseydim fahiş fiyatlara almazdım. Sabırsızlığım ceremesini fazlasıyla ödedim. Hiç sevmediğim halde gidip ciltli aldım bu seriyi :sob:Karton kapakliýı çok makul fiyatlara alabilirdim…:grimacing:

1 Beğeni

Yedi kitaptan oluşuyor seri…!!

Ne kadar büyük bilelim ona göre kasadaki paraları ayarlayalım :joy::joy::joy:

Zaman Çarkı için senelerdir git gel yaşadım. Şu an bende karton kapaklara kurulmuş vaziyetteyim. Fiyatlar daha makul seviyede, yani kötünün iyisi diyebiliriz. Ama hediye de kabul tabi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni