Link atarsanız seviniriz. Sırada olanlar da var bu kitaplar için. Kafalar karışmış durumda😄
Ne zamandır almak istediğim bir kitap. Kidega’nın Metis indiriminin kaçırınca işte %40 a kaldım. Amazonda fiyat düşünce alırım.
Bu sene 11.11 yok mu?
https://www.ilknokta.com/robert-jordan/zaman-carki-5-kitap-takim-karton-kapak.htm
Param olsa da ben alsam
Şöyle bir set daha var, bu 9 kitaptan oluşuyor. Hangisini alsak daha uyguna gelir? Gerçi serinin toplam kitap sayısını da bilmiyorum
https://www.ilknokta.com/robert-jordan/zaman-carki-9-kitap-takim-karton-kapak.htm
İkisinin de indirim oranı aynı. Seri 15 kitap bu arada.
Hepsi çıktıktan sonra almak daha mantii ve ucuza gelir. Kısmi almak benim gibi sabırsızlar için Vakıf serisinde böyle olmuştu
Katılıyorum. Serinin 15 kitap gibi bir sayı olduğu düşünülürse topluca almakta fayda var ancak fiyatların ne kadar artabileceği kestirilemedigi için gelgitler yaşanmakta.
Hayır hepsi çıkana kadar zam üstüne zam yer. En akıllıca olanı indirim kollayıp çıktıkça almak. Öbür türlü zamlar yıkıp geçecek ortalığı
Arkadaşlar Amzaonda şu an bir kod var mı?
Öyle de olabilir peyderpey daha iyi olur o zaman…
Hem zam olacaktır, hem de çıkacak altı kitaptan dördü diğerlerine göre daha hacimli olacağı için yine ciltlilerle hemen hemen aynı fiyata gelecek bence. Ben 600’e almıştım ciltli seti, başta karton kapaklılar daha uygun olur da pişman olurum diye düşünmüştüm ama sonradan arada pek bir fark olmayacağını fark ettim.
MonoKL neredeyse 1 senedir yoktu Kitapyurdu’nda. Geçenlerde Alfa da döndü KY’ye, şimdi MonoKL dönmüş. Saçma anlaşmazlıkların çözülmesi ne hoş. İndirim paylaşımı için teşekkürler.
Arkadaşlar, Kidega’da 100 TL’ye 10 TL’lik bir kodumuz vardı ve ben onu kaybettim. Hala geçerliyse bilen biri yazabilir mi rica etsem? 🥲 Yürüyen Ölüler seti çok iyi indirime girmiş, almayı düşünüyorum da.
Bahsettiğiniz kod KdG2017 sanırım. Önceki gün ben denediğimde çalışmamıştı ama siz yine de bir deneyin tabii
Evet, buydu ama bende de çalışmadı maalesef. Teşekkür ederim yine de.
İdefix’in bedava kargo kodu 0031AB7F dünden beri çalışmıyor. Bildiğiniz başka kod var mı acaba?
İlknokta indirimi bugün müydü, ben mi karıştırdım?
3-4-5 Kasım olarak duyurulmuştu, bugün başlaması lazım.