Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İndirimler henüz yansımamış sanırım. Bir değişiklik yok fiyatlarda.

Gece de bakmıştım şimdi de baktım, sitede herhangi bir duyuru, banner vb. birşey yok. İlknokta kandırdı bizi. :slight_smile:

Arkadaşlar mesele anlaşıldı. Tüm İthaki eserlerinde %50 indirim geldi. Çoğunda zaten ilknokta üzerinde %50 vardı, hepsine geldi.

2 Beğeni

Zaten %50 indirim piyasa şartlarında ve diğer siteler göz önüne alındığında çok heyecan yaratmıyor. Belki daha büyük bir indirime hazırlanıyorlardır.

1 Beğeni

Yukarıdaki mesajımı düzelttim :slight_smile: Malesef birşey çıkmadı pek.

%50 indirimi olmayan kitaplara %50 indirim gelmiş oldu. Zaten sepetimdeki İthaki kitaplarının çoğunda %50 indirim vardı.

2 Beğeni

Az önce yoktu ama evet şimdi %50 güncellemesi gelmiş fiyatlara. Değişen bişey olmadı gibi. Hayırlısı.

2 Beğeni

Benim de sepetimdekiler %50 indirimliydi zaten. Fiyatlar o kadar yükseldi ki, artık bu indirim oranı da tatmin etmiyor beni. Yazık bize vallahi.

4 Beğeni

Aslında birkaç gündür %50 olacağı belliydi. Aynısını daha önce çok kez yaptı İlknokta ama insan umutlanıyor. :slight_smile:

2 Beğeni

İndirim öncesi 383 lira olan sepetim 349 liraya düştü. Gerçekten iğrenç bi hayat.

3 Beğeni

sepetim 600 den 480 e düştü 14 kitap, şimdi eksiltmeye gidiyorum :dagger:

Dune ciltli set. Yüzde 55 indirimle 292.50 TL

Opera Anlık Görüntü_2021-11-03_111609_www.ilknokta.com

Bayan P. ilk 4 kitap yüzde 58 indirimliymiş.

1 Beğeni

Belki bir iki seri dışında İthaki’nin %50 indirim yapacağı belliydi zaten. Sanırım %50 üzerinde indirime hiçbir zaman gitmediler. En azından ben görmedim.

Drizzt’leri (7 ve sonrası) 58-60 yaparlarsa yapıştıracağım. Yoksa dursun :smiley:

3 Beğeni

Başka sitelerde 3-5 kitap olsada 9.90 - 14.90 kitapları var, en azından onları o fiyatlara çekseymişler. Ben siparişi verdim ama aynı siparişi DR - İDEFİX 'ten alacak olsaydım en kötü 20 TL uğraşsam toplamda 35- 40 TL daha indirimli alırdım.

1 Beğeni

Evet, sanırım çok satmayan kitaplarda biraz daha yüksek indirim yapılıyor.

@BiblofilYouTube bence al hocam, bir süre sonra bu fiyatlara bile bulamayabiliriz :slight_smile: Ben akşam listemi hazırlayıp sipariş vereceğim.

@alper hocam bu dediğin Alfa’nın çoğu kitabında da öyle. Yani Dr&İdefix’te bu iki yayınevinin bazı kitaplarını daha uygun fiyata getirmek mümkün.

2 Beğeni

Yok abi ya, 237 lira tuttu yüzde 50 indirimle. Valla almam :smiley:

3 Beğeni

Benim listem hazır. Her seriden 1 kitap :smile:
101 TL tutuyor.

2 Beğeni

Ben de Ölümün Sonu, Vakıf Ileri, Çelik Mağaralar ve Kıyamet Gösterisi alacağım ilknoktadan son güne kadar bekleyip.

Trendyol ne zaman yapacak kampanyasını bilen var mı? Vakıf ile Ölümün Sonu 13.5 lira daha ucuza gelebilir ilknoktaya göre.

Amazon %50 ye çekse üzerine %5 ile yine daha ucuza getirebilirim ama çekmiyor. Bu arada Amazon ne yapacak, ne zaman yapacak?

Son olarak Ilknokta Diskdünyalardaki %35 indirimi %45’e falan çekse ne güzel olur.

İlknokta için acele etmeyin. Perşembe günü yeni kitaplar çıkacak.

5 Beğeni

Trendyol’un indirimleri 8-9-10-11 Kasım’da başlıyor. 25tl koleksiyon kaydet kazan kampanyası olursa yine iyi olur, kitaplar öyle daha uyguna geliyor ben hep o şekilde alıyorum iyi oluyor.

1 Beğeni

İlknokta’da indirim öncesi oluşturduğum sepetle bugün arasında çok fark olmadı. Hatta kidega ile fiyat karşılaştırması yaparken özellikle son dönemde yeni çıkmış kitaplarda daha uygun olduğunu farkettim, almak istediğim kitapları kidega’dan aldım.

2 Beğeni