Tekrar satışta gözüküyor. Şansımı denedim. İsteyenler bir bakabilir. @emree
20 TL indirim kuponu kazandınız. 1503494F 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Tekrar satışta gözüküyor. Şansımı denedim. İsteyenler bir bakabilir. @emree
20 TL indirim kuponu kazandınız. 1503494F 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Teşekkürler ben de aldım.
Bu kitabın olayı ne?
Yazarların aklında oluşturdukları olmayan yerler için bir sözlük olduğunu öğrendim. Okuduğum kitaplardaki yerler tamam da okumadıklarım için tam bir yol haritası ve keşif gemisi olur diye düşündüğümden aldım. Kaldı ki bizde seriler baya geç tamamlanıyor, her yer ismini aklımızda tutamayabiliriz sonuç olarak. İlk kitabı okuduktan çok sonra çıkan ikinci kitap için ilk kitaba dönmek yerine bu sözlüğe bakarak devam edilebilir diye düşünüyorum.
BKM’de filtreleme yok mu? Şu an tarayıcıda gözükmüyor.
BKM’de şu an Eksikparça %50 indirimde. Yayınevinin bilimkurgu ve fantastik kurgu kitapları ile ilgilenen varsa iyi fırsat.
İdefix, BKM ve Amazon’a göre bu sene çok tırt kaldı. Fiyatları çok yüksek.
Teşekkür ederim. Artık bunu da iptal ederlerse pes ediyorum
Ben öyle ekstrem indirimler niye göremiyorum? Yanlış mı anlıyorum, zaten çoğu sitede ara ara ayrı ayrı %50 indirimde yakaladığımız yayınevi kitaplarının hepsi şimdi tek sitede %50 indirimde. Çok ekstrem gelmedi bana. Zaten bekleyip alıyorduk. Heveslenmiştim o kadar mesaj görünce.
Ya bizim çok ciddi algımızla oynadılar, herkes o yüzden galeyana gelmiş durumda ya da ben çok anlayamadım indirim miktarlarını sanırım.
Benim gibi Vaiz serisine başlamak isteyenler için güzel bir fırsat. %67 hiç de fena bir indirim değil.
Sandman serisine başladın mı? Başlamadıysan eğer.
Şu an için en ucuzu bu olması lazım.
Alışveriş çabamızdan sonra vakit kaybetmeden başladım, şimdi 3. ciltteyim. Hemen bitmesin diye ara ara okuyorum.
Söylediğin kadar varmış ama. Çok keyifli gidiyor.
İyi bir seriye başlamana vesile oldum demek. Çok sevindim. İlerledikçe daha da güzelleşiyor. Bir sonraki kitap satış başlığımda ilgini çeken bir şeyler olursa önceliğimi direkt senden yana kullanacağım.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/9750741609/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
AMAZON
Kitabın Goodreads üzerinden yorumlarına bakabilirsiniz.
İnternette en ucuz 23 TL
Arkadaşlar merhaba, test kitapları alacağım. Kitapsepeti sitesi için indirim kodu biliyor musunuz?
Kitapsepeti.com’dan yapacağınız 100 TL’yi geçen her alışveriş için sipariş tutarında kullanabileceğin kodlar ile avantajlı indirimleri sepetinizde gerçekleştirebilirsiniz.
MUHTEŞEM KASIM İNDİRİM KODLARI
100-199 TL arası alışverişlerinizde 10 TL = KASIM10
200-299 TL arası alışverişlerinizde 20 TL = KASIM20
300-399 TL arası alışverişlerinizde 30 TL = KASIM30
https://www.kitapsepeti.com/urun/listele/tum-zamanlarin-en-cok-satan-365-kitabi-yari-fiyatina/1040
Teşekkür ederim dostum eyvallah
O olaylara dair hiçbir bilgim yoktu ve merakta ediyordum uzun zamandır. Sayenizde almış bulundum teşekkür ederim.
Neyse ki erkenden alışveriş yapanlar rahatladılar Böyle olacağı belliydi.