Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

resim

31 Beğeni

Önümüzde daha güzel günler var. Moralinizi bozmayın elbet istediğiniz indirime kavuşursunuz. Bakarsınız amazon yine bir çılgınlık yapar. :smiley:

2 Beğeni

3 al 2 öde yapsın yeter, o kampanyayı hala unutamıyorum. :grin:

1 Beğeni

İnşallah yaparlar. Aslında ben %70 indirim oranını görsem daha çok sevinirim. :grin: Sanki bir daha 3 al 2 öde yapmazlarmış gibi duruyor ya da aynı kitabın 2.si bedava gibi çılgın bir kampanya olmaz diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Ne hikmetse aynı çatı altındaki Tudem varken DeliDolu yok bu 250 yayınevinin içinde.

2 Beğeni

BKM’den sadece ANK9 kodu çalışıyor sanırım. Diğerlerini denedim ama çalışmıyor. 1000 TL civarında bir sepet yaptım. 100 TL indirim alırsam alacağım. Olmadı eleyeceğim. Başka kod kullanabilen var mı acaba?

1 Beğeni

Hahaah gece gece bağıra bağıra kahkaha attım eyvallah :smiley: İşin kötü tarafı şu; dün aynı kampanya vardı yazmıştım buradan. Kupon kodları geçerli idi. Şimdi onlar da iptal.

2 Beğeni

Kodlar iptal, çalışmıyor hepsini kapatmışlar maalesef. Sadece Türk Telekom’un 1000 lira tutarsa sepet yüzde 10 yapan kodu çalışıyor.

Diğer kodlar bende de çalışmamıştı bu çalıştı, 85 TL idi zaten sepetim 100 TL’ye tamamlayıp kullandım teşekkürler.

Çok teşekkürler ben de diğerlerini denedim de ANK9 aklımdan çıkmıştı

Rica ederim. İyi okumalar şimdiden.

1 Beğeni

Geçtiğimiz günlerde birisi Amazon’dan yüzde 70 indirimli filtre yaparak arama linki paylaşmıştı. o mesajı bulamıyorum. Bilen bir arkadaşımız buradan tekrar paylaşabilir mi?

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/s?rh=n%3A12466380031%2Cp_8%3A70-100

6 Beğeni

1 Beğeni

Jack London’dan Büyük Evin Küçük Hanımefendisi %84 indirimle 5.89 TL.

https://www.amazon.com.tr/Büyük-Evin-Küçük-Hanımefendisi-London/dp/605990288X/ref=sr_1_34?qid=1636348899&refinements=p_8%3A70-100&s=books&sr=1-34

1 Beğeni

AVNTJX15 kodu da çalışıyor bu arada 100 veya 150 üzerine 15 tl indirim yapıyor. Tahminim 150 üzerine.

Acaba bu kod hangi site için?

1 Beğeni

BKMkitap için geçerli

2 Beğeni

Şu haber BKM dışında Kidega Amazon vs de olsa maaşın yarısını gömerdim ama BKM olunca, bilinmeyen numaradan aranmış ta İstanbul da köprü satışı yapılmaya çalışılıyormuş hissine kapılıyorum :smiley:

7 Beğeni

BKM ve Hepsiburada’nın bu telaşı bana yaklaşan bir Amazon fırtınası olabileceğini düşündürüyor.

6 Beğeni