Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

bu site ne oluyor,alışveriş yapılabilir mi

1 Beğeni

yapılamaz

2 Beğeni

Yardımınız için çok teşekkürler. bende 150 ₺ üzerine çıkıp denedim aynı kargo fiyatı çıktı. Sonra buraya yazdım en iyi soru sorabilecegim yer burasıdır diyerek. Buradan sonra aklıma geldi kitapbuluta mail attım. Oradan bedava kargo seçeneklerinin olmadığına dair cevap geldi. Yani yetkili ağzından öğrendik; bedava kargo seçeneği yok. Bende gittim kitapbulutun sahibi kitapyurdunda birikmiş puanlarımla platin üyelik aldım :joy: kitapbuluttan daha ucuza kitapları aldım gitti :rofl:

4 Beğeni

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/storytel-harcamalarinizin-50-si-bizden!5ef60ba1-cf44-4350-9cf3-53992dc3a3bb|640x448, 75%

9 Beğeni

Son zamanlarda almayı düşünüyordum. Bundan iyi firsat olamaz herhalde. Teşekkürler :raised_hands:

2 Beğeni

Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 Cilt Tek Kitapta - Ciltli
%50 indirimde

2 Beğeni

Ben de bir süredir düşünüyordum, yolculuklarda güzel olur :slight_smile: 3 ay sürecekmiş bu arada, hediye kartı alımında da geçerli, 14 gün de ücretsiz var. Ben talebe göre uzatabileceklerini düşünüyorum ama tabi ek koşullar kesin koyacaklardır.

2 Beğeni

Umarım uzatırlar.
Bir de uygulama üzerinden değil web sitesi üzerinden ödenmesi gerekiyormuş.

1 Beğeni

Aklımın hep bir köşesindeydi sesli kitap ama bir türlü araştırıp birisinden üyelik başlatamamıştım.
Bu kampanya ile Storytel üyeliğimi başlattım. Arabada ya da gece yatarken yarım saat dinlesem yeter diye düşündüm. Haftada fazladan bir kitap yapar, hiç fena değil :sunglasses:
Teşekkürler paylaşım için.

3 Beğeni

Sanırım uygulamada fiyat 34.99, sitede 29,99. Böyle bir gariplik var :slight_smile:

1 Beğeni

Uygulama mağazaları (Play Store, App Store) uygulama içi satın alımlardan komisyon aldığından böyle bir durum var.

2 Beğeni

Komik olduğu için paylaşıyorum 4 liralık hediye kitap süper kampanya.

13 Beğeni

BKM’nin 1 TL’ye Stefan Zweig kitapları satması gibi. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu tür kampanyalar gördükçe, “bunun için grafikere görsel hazırlatılmış bir de” demeden geçemiyorum. Tüketim odaklı bir toplum olduğumuz için hiçbir şey yoksa dahi kampanya olmayan bir kampanya icat edip reklam/pazarlama faaliyetine devam ediyor firmalar anlaşılan.

En zinde sektörümüz reklamcılık olabilir. Onlar gibi manipülasyon stratejilerini bu kadar iyi kullanan, bilimsel verileri kullanıp yüzdesel ve ölçek odaklı taktik belirleyen çok fazla sektör yoktur. Bilimi en iyi şekilde kullanıyorlar bence, bize saçma gelen bu minik kampanyacıklar hedef kitlenin geniş toplum tabanı olduğu işlerde çok işe yarıyor.

4 Beğeni

Kargo bedava koduyla güzel olur.

2 Beğeni

bkm’de papara kart’la 100 tl alışverişe 15 tl iade var

1 Beğeni

Koleksiyonerler için fırsat mı diye paylaşıyorum. Nadirkitap…

1 Beğeni

Çiçeksepeti Pegasus yayınları %43 indirimli. Sponsor reklam gördüm kaç gün sürecek bilmiyorum. Mobil uygulamayı ilk defa kulllananlar için 10 ₺ indirim kodu: APPVARVAR4

5 Beğeni

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Dan Simmons’ın Hyperion ve Kabus kitaplarını aldım, ilk alışverişim olduğu için 10 TL de indirimle tam 75 TL tuttu, böylece kargo da ödemedim. :sweat_smile:

3 Beğeni

Çiçek sepetinden de kitap almak ne bileyim :sweat_smile:

Ölücü gibi kampanya kovalar olduk. Ben de Doğruluk Kılıcı’nın ve Parçalanmış İmparatorluk son kitaplarını sipariş ettim.

4 Beğeni