Geçen ay alacağım kitapların fiyatlarını sitelerden karşılaştırma yaparken bir kitapta en uygun çiçek sepeti çıkmıştı. Ne alaka dedim bunlar kitapta mı satıyor olmuştu ilk tepkim. Ama düzgün paketleyip gönderdiler.
Ben uzun süredir site ayırt etmeden (güvenli olduğu sürece) kampanya kovalıyorum. Bizi bu hale düşürenler utanır mı, sanmam.
Ben de tam Çiçek Sepeti’nin gönderdiği kitaplar hasarlı geliyor mu gelmiyor mu, paketleme nasıl diye soracaktım. İki kitap sipariş etmeyi düşünüyorum. Paketleme dışında kitapların hasar durumu nasıldı?
Paketlenmesi eh işte diyebileceğim seviyede. Ciltli kitap almıştım, herhangi bir sorunu yoktu.
Sadece 1 kere alışveriş yaptığım için genel anlamda nasıllar bilmiyorum. Benim şansıma iyi gelmiş de olabilir.
Bu daha romantik olmuş. Benim yurtiçi kargoyla gönderilmişti
Genelde alışveriş yaptığım siteler dışında başka bir siteden alışveriş yapmam ama bu kez risk alıp Çiçek Sepeti’nden sipariş verdim. Fiyatlar piyasaya göre daha düşüktü (kod için teşekkürler @_OZ ) … Yalnız, anlamadığım şey, 2 adet kitap aldım ama site 2 ayrı sipariş numarası verdi. Bunu anlayamadım. Umarım herhangi bir sorun yaşamam.
Ben de aynı şekilde iki kitap almıştım, iki ayrı sipariş numarası vermişler.
Sitenin altyapısı çiçek satmak olduğu için öyledir. Her ürüne ayrı takip veriyor.
Çaktırmadan bir günde hazırladılar bu arada türk işi amazon olmuş ama çakması.
Bana henüz kargonun nasıl geleceği bildirilmedi. Yani çiçekçi mi getirecek yoksa kargo firması mı belli değil. Sanırım yarın belli olur.
Bu arada sipariş verdiğim kitaplardan biri Hyperion. İndirimle 40 TL’ye gelmiş oldu.
Çiçek Sepeti’nden kitap alan arkadaşlar gelince paketleme ve kitap kondisyonu hakkında yazabilirse sevinirim. Merak ettim nasıl göndereceklerini.
Amazon’un %50 yapması için Primeları iptal etmemiz gerekiyor sanırım. Ben ediyim de yapsın bari, geri yaparım.
Seçtiğiniz kitapların satıcısı farklıdır. Ürün sayfasının alt kısmında satıcı firmanın adı yazar.
Çiçeksepeti önceden kendi bünyesinde anlaştığı çiçekçi ve hediyelik eşya firmalarıyla çalışırken bir kaç yıl önce mizu.com adlı siteyi satın alıp bünyesine dahil etti. Artık Çiçeksepeti’nin hepsiburada, trendyol gibi firmalardan farkı yok. Yalnız tek kötü yanı sitenin ara yüzü. Bir kitabı satan diğer satıcılara bakamıyor ve ya karşılaştırma yapamıyorsunuz. O da ileride düzelir sanırım.
Sene başlayalı 3 ay oldu hala doğru düzgün bir indirim olmadı ya neden böyle?
Çünkü ekonomimiz şahlanıyor.
Pegasus kendi satış yaptığı yerlerde bu aralar çok oyun yapıyor. 5 al 4 öde yapmışlar ama indirimi %10 a düşürmüşler Trendyolda.