Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bugün kaç papel çıktı? :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Bana sürekli Kargo Bedava çıkıyor. Şansımı farklı alanlarda deneyeceğim :slight_smile:

2 Beğeni

Herhangi bir yerinde yazmıyor ama sanırsam ki Kidega’da Ayrıntı yayınları %50 indirimli. Pek %50 gördüğüm bir yayınevi değildi, bekleyen varsa diye paylaşmak istedim.

6 Beğeni

Çekiliş hakkı çıktı. Dün 10 papel çıktığına şükrediyorum. :sweat_smile::rofl:

2 Beğeni

Arkadaşlar idefix veya herhangi bir indirim kodunu kullanan kişi kullandığını belirtebilir mi? Benim ve arkadaşın paylaştığı kod geçersiz deniliyor şu anda.

@denetmenler Bir isteğim olacak bu başlık bu altında belirteyim dedim. Üye olmayanların göremeyeceği yazan kişinin belirleyebileceği saklı mesaj şeklinde bir geliştirme yapılabilir mi? Yanlış anlaşılma olmasın kitap okuyan kişilerin kodları kullanmasını isterim ama ilk olarak forumda üye olan kişilerin kullanmasını isterim.

7 Beğeni

Malloryon 5 Cilt Takım: 5 Kitap Takım Amazon.com.tr
52.20 lira

Belgariad (5 Cilt Takım) Amazon.com.tr
47.20 lira

Bana mı öyle geliyor biraz fazla mı uygun?

9 Beğeni

Bayağı uygun bence, birkaç yıl önce Fidankitap bir günlüğüne %50 indirim yapmıştı ben de toplam 100 TL’ye almıştım iki seti, oradan biliyorum. :sweat_smile:

5 Beğeni

Çok iyi fiyat. 25 Kasım 2020’de idefix üzerinden 134 liraya satın almıştım bu setleri.

2 Beğeni

Bkm ve Kidega’da Alfa’nın bazı kitaplarına zamlar gelmiş. Mitoloji Kitabı’nın etiket fiyatı 150 liradan 175 liraya çıkmış örneğin…

4 Beğeni

3 Beğeni

Yetişemedik, zamanında alamadık. :frowning:

3 Beğeni

Buyrun efendim aynı fiyat.

52 Tl

Belgariad seti de indirimde

2 Beğeni

Hepsiburada’da kitaplarda kargo bedava sanırım tekrardan. Cüzdanınızda hepsipapel bekletiyorsanız haber edeyim dedim.

3 Beğeni

Uzun zamandır BKM’den bir şey almamıştım. Dün aldım. Umarım sağlam gelir siparişler.

2 Beğeni

Kidega.

Malloryon’u Kidega’dan sipariş verdim. Belgariad’ı da İdefix’ten 47,5 TL’ye almıştım. İki seri 100 TL’ye gelmiş oldu.

5 Beğeni

Bu seriler ne hakkında?

Tabii henüz okumadığım için vereceğim bilgi, kitapların tanıtım yazısında belirtilenlerden öteye gitmeyecektir. Kötülükle savaşmak için yapılan bir yolculuk öyküsü diyebiliriz kısaca. Forumda aratırsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz hocam.

3 Beğeni

Ciltli - Tüfek, Mikrop ve Çelik

https://www.amazon.com.tr/Tüfek-Mikrop-Çelik-Cilti-Jared-Diamond/dp/6052994584/ref=mp_s_a_1_11?qid=1636626371&refinements=p_8%3A60-100&s=books&sr=1-11

Geçen ay kardeşim için aldım. O da yeni yeni okuyor. Ona alma sebebim de çoğu yerde, fantastik dünyalara başlangıç için ideal diye anılması. Kardeşimden duyduğuma göre akıcı ve zevkli ama öncesinde daha ciddi bir seri okuduysanız basit kalabilirmiş.

Sitedeki Eddings yetkilisi de @Agape

5 Beğeni

Fantastiğe giriş serisidir Belgariad. Bir büyüme hikayesidir. Temel fantastik öğeleri içerir. Zaman Çarkı gibi seriler de bu seriden etkilenmiştir. Neredeyse aynı sahneleri ilk kitapta görebilirsiniz. Fantastik alanında çok kitap okuduysanız bu seriye tadımlık bir seri olarak bakabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ikili diyaloglar çok samimidir, muziptir.

Malloryan Belgariad’ın devamıdır ve temelde aynı şekilde ilerler. Karakterler epey büyümüştür. Yine de aynı hafif tada sahiptir. Belgariad daha akıcı ve sorunsuz bir çeviridir fakat Malloryan editörlük olarak sorunlu. Çeviri de tatsız biraz. Akademik çeviri gibi duruyor.

Yani kısaca @Howl doğru dedi.

15 Beğeni