Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Fantastiğe giriş serisidir Belgariad. Bir büyüme hikayesidir. Temel fantastik öğeleri içerir. Zaman Çarkı gibi seriler de bu seriden etkilenmiştir. Neredeyse aynı sahneleri ilk kitapta görebilirsiniz. Fantastik alanında çok kitap okuduysanız bu seriye tadımlık bir seri olarak bakabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ikili diyaloglar çok samimidir, muziptir.

Malloryan Belgariad’ın devamıdır ve temelde aynı şekilde ilerler. Karakterler epey büyümüştür. Yine de aynı hafif tada sahiptir. Belgariad daha akıcı ve sorunsuz bir çeviridir fakat Malloryan editörlük olarak sorunlu. Çeviri de tatsız biraz. Akademik çeviri gibi duruyor.

Yani kısaca @Howl doğru dedi.

15 Beğeni

tumblr_51de8dd5c3cfcaba83df3e4eb68f8668_84489ac1_400

3 Beğeni

Peki Belgariad ve Malloryon arasında bir bağ, bir okuma sırası tarzı bir durum söz konusu mu?

1 Beğeni

Evet, tamemen sırayla okunmalı. Hikaye 10 kitap boyunca sırayla devam ediyor.

3 Beğeni

Bu ekonomik darboğazda vermiş olduğunuz özendirici bilgiler için teşekkür ederim. :joy:

3 Beğeni

Senin kızın vardı değil mi? Bence kızınla birlikte okumalısınız. Ben çok fiyatları da uygun buldum. Sahaflarda eski baskıları bile tanesi 10-15 lira olmuş.

4 Beğeni

Yok artık yaa nerden girdi olaya. :joy: :joy: :joy: Belki kızım iflah olmaz bir bilimkurgu hayranı olacak.

3 Beğeni

Şöyle de bir şey var:

Ayrıca kızın eninde sonunda Zaman Çarkı okuyacak diye düşünüyorum. Çocuk kitaplarının temeli fantastiktir zaten. Yani çok da şey yapma. Baba kız sıcak çikolatanızı yapın minnoş minnoş okuyun.

6 Beğeni

Kidega bugüne özel Pegasus’larda indirim var. Arada kaldım, normal sınırımın üstünde kitap aldım. Sepete bakıp bakıp duruyorum, bir yandan da Pegasus her zaman yüzde elli olmuyor diyorum. :woozy_face:

Galiba ikinci bir “Yüzyılın En İyi Bilim Kurgu Öyküleri” olayı ile karşı karşıyayız. Hayali Yerler Sözlüğü yine yeni yeniden indirimde ve satışta.

4 Beğeni

İnceleme yazısı için öncelikle teşekkürler. Hemen genel hatlarını anlamak için dalıyorum bu güzel yazıya. :pray:

EK : Okudum, ettim çok güzel buldum. Yalnız yazıda sepet tutarı 99,50 tutunca kargoyu bedavaya getirebilmek için kalan 0,50 kr için bir formül bulamadım. Ne önerirsiniz. @Agape

1 Beğeni

Zaten @Agape seriyi övdüğü için aklımdaydı hep. Erteleyip duruyordum, güzel indirim yakalayınca aldım.

@Agape Malloryon’daki dediğiniz sorunları bilmiyordum. O kadar kötü mü editörlük ve çeviri?

1 Beğeni

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama Hepsiburada’dan mesaj geldi telefonuma. Hesabınızı doğrularsanız 10TL hepsipapel kazanırsınız yazıyordu. Dün hesabımı doğruladım ve bugün gerçekten de 10TL hepsipapel yatırmışlar cüzdana. Kargosu bedava olan bir kitap satıcısı bilen var mı acaba? :sweat_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler @Agape siparişim oluşturuldu. Umarım bu son haftada yaşanan Kidega’nın keyfi sipariş iptallerine denk gelmem.

1 Beğeni

Sırf iptal edilip para iadesi olacağını bildiğim için sipariş ettim, kitaplar cidden gelirse karmaşık duygular içerisinde banka hesabımla bakışırım. :slightly_smiling_face: :sweat_smile:

4 Beğeni

Hepsiburada’da kitap siparişlerinde ücretsiz kargo vardı bugün de devam ediyordur mutemelen.

4 Beğeni

Hepsiburada’da 3 saatlik sepette ek %15 indirim varmış. 15.00’da başladı sanırım.
Edit: Bana geç geldi galiba deneyince “İndirimin bitmesine 1 saat” yazıyor. :sweat_smile:

2 Beğeni

Seçili Can Yayınları kitaplarında 3 al 2 öde kampanyası var. Ayrıca sepette %15 indirim de var.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/can-yayinlari-dort-dortluk-kampanya?siralama=azalanfiyat

https://www.amazon.com.tr/Vadideki-Zambak-Honore-Balzac/dp/6053143502/ref=mp_s_a_1_2?qid=1636635072&refinements=p_27%3Aİlkay+Atay&s=books&sr=1-2

Çalışmıyor mu? En güzel kod oydu.

Gerçi BKM bir kitabımı hasarlı gönderdi ama kod çalışsaydı bir sipariş daha verirdim sanırım :speak_no_evil:

1 Beğeni

Gelmeyin buraya, @Agape zehirli ok atıyor.

1 Beğeni