Satıcı Amazon değil. Bana pek güvenilir gelmediği için aldıktan sonra iptal ettim. Daha önce böyle ucuz satıp, sonradan korsan e-kitap yollamaya çalışan satıcılara denk gelmiştim.
Uygulama üzerinden 24 saat boyunca geçerli. Ayrıca 15 Kasımdan itibaren de %60’a varan indirimler olacakmış.
Arkadaşlar, Kidega bedava kargo kodu var mıydı?
Şu kodları ilk alışverişe şeklinde ayarlamasalar direkt BKM’yi iptal edip alacağım ama lanet ettiriyorlar insana ya.
Gördüğüm kadarıyla yeni üyelere sadece ilk alışveriş ücretsiz. Diğerleri tüm üyeler için geçerli olması lazım.
Uygulamadan ilk alışveriş olunca eski hesaplar da faydalanabiliyor mu? Yoksa Yeni hesap mı olmalı? Uygulamadan hiç sipariş vermedim diye düşünüyorum. Ben kullanabilir miyim indirimi.
Süper oldu teşekkürler. Kidega’dan aldığım kitaplardan ikisini iptal edip buradan aldım kâr kârdır diyerek. Keşke BKM’den aldıklarımın stoğu olsa da onları da iptal edip Amazon’dan alsam .
Bu arada Kidega direkt iadesini yapmış. Gerçekten çok iyi bir site artık kullanacağım orayı da
Bkm için geçerli indirim kodu yok sanırım .
O kadar dedik Amazon’u bekleyin diye ama dinletemedik.
Ben de böyle indirimleri paylaşıyorum iyi güzel de alacak bir şey bulamadım. Listem bomboş. Bari çizgi roman dünyasına giriş yapalım.
Gonca ve gürgen kim ya?
Prime özel değilse arkadaşımın hesabından alabilirim aslında ama kart ve adres bilgilerinden sıkıntı çıkar mı acaba?
Gonca Vuslateri ve Gürgen Öz. Oyuncular. Amazon’un kampanya reklamında oynuyorlar şu an. Bunu soruyorsanız .
@GkiraraJ Hayır prime zorunlu değil.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6053486728/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/9750737393/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Özellikle Markus Zuzak’ın Wolfe Kardeşler serisini almanızı öneririm arkadaşlar.
Ben aldım, BKM’yi 1 kitap dışında iptal edeceğim ama umarım iptal olur ve başıma kalmaz.
Birde DR için çalışan kod var mı acaba bildiğiniz?
@emintaner Benim kendi hesabımda çalışması ama arkadaşımın hesabında çalıştı oradan aldım. -Amazondan ilk alışverişi idi.-
Amazon sitesindeki MAPP30 kodu şu an çalışmıyor, sanırım kodlar sınırlıydı ve bitmiş. Sizde de durum böyle mi?
Evet, ilk alışveriş olma şartı var. Ben üç ayrı hesaptan alışveriş geçtim ancak 4 alışverişte “bu kod kullanılamaz” uyarısı geldi. Sanırım kodlar tükendi.
Muhtemelen 14-29 Kasım tarihlerinde aktif hale gelecek.
Hayali Yerler Sözlüğü yine indirimde:
Bu kitapta bir sorun mu var? Sürekli indirime giriyor? (İndirime alışkın olmayan bünye.)