Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Fırtına öncesi sessizlik. Amazon yakışanı yapacaktır.

2 Beğeni

9449382674482

6 Beğeni

Ne tesadüf her ayın 13’ünden sonra benim de Gülümseten Ekstre günlerim var. :relaxed:
Şaka bir yana kitapta Amazon’dan büyük beklentilerim var. Geçen sene verimli bir alışverişim olmadı ama bu sene hevesliyim. Asimov ve İş Kültür ile seneyi kapatacağım umarım :v:t2::v:t2::v:t2:

Edit : PKD’nin Alfa’dan çıkan teklilerini unutmuşum. Bide onlar. :roll_eyes:

6 Beğeni

Amazon ne zaman böyle indirim haberi verse %50’den öteye geçemiyor kitaplardaki indirimleri. Haber vermediği zamansa %70’leri görüyor. Umarım Amazon bizi yanıltır da iyi indirimler görürüz. Zira ben %50lerden dayanamayıp bir kaç sipariş geçtim. Bkm’den de geçtim derken iyice battım :sweat_smile:

5 Beğeni

Amazon’nun yaptığı aşkın tanımı: Ararsan bulamazsın, rastlaman lazım xd

5 Beğeni

İşte şu geçen sene sadece kitaplara özel yaptığı o efsane indirim günü gelse tekrar. Zamlar gelmeden listeyi tamamlayıp uzun bir süre kitap alışverişi defterini kapatsak güzel olacak. :slight_smile:

3 Beğeni

Ayrıca Amazon’un ciddi bir stok ve iade edilen ürünlerin yönetilememesi sorunu var.

2 Beğeni

Evet öyle bir sorun var ama neyse ki hızlı çözümleniyor. İade, değişim, hediye kartı, hatta aynı indirim oranı ve fiyatla tekrar alma garantisi. Bugün hangi site indirimden aldığımız kitabı tekrar almak istediğimizde aynı fiyattan veriyor ki :sweat_smile:
@Erdo %70 indirim gelirse tekrar geçen sene aralık ayında olduğu gibi sene sonu indirimleri zamanı gelir diye düşünüyorum ama bakalım hep birlikte göreceğiz :slight_smile:

10 Beğeni

Eğer o tarihe kadar kitaplar beklenen zammı görmezse görürüz diye düşünüyorum bende. Bekleyelim görelim sonunda mutlu olalım umarım. :pray:

3 Beğeni

Aynen bence de. Bu indirimde de anlık güzel birkaç kitap yakalanabilir ama esas indirim olursa yine sene sonunda olur gibi. Böyle özel isimli alışveriş günlerinde Amazon zayıf kalıyor.

4 Beğeni

Tek umudum zam gelse bile Amazon’un fiyatları geç güncellemesi :sweat_smile: Çünkü bazen X sitede 70tl olan etiket fiyatı Amazon’da 55tl olarak eski fiyatında kalmış olabiliyor :see_no_evil:
@keltmuzoso aynen öyle tecrübelerimiz bize bunu söylüyor ama bir umut belki diye de bekliyor işte insan :sweat_smile:

2 Beğeni

Mantığım normal bir indirimle karşılaşacağımız yönünde. Ancak gönlüm %70’den yana. Bakalım hangisi galip gelecek. :baris:

7 Beğeni

Amazon’da almayı düşündüğüm hiçbir kitap yok. Yine de takip etmeyi bıraktığım ama güzel indirim görürse devam ettirebileceğim diziler var. Bakalım.

1 Beğeni

Amazon’da indirim olsa bile kitap adetlerinin çok kısıtlı olması nedeniyle herkesin faydalanamayacağını düşünüyorum. Takip ettiğim çoğu kitap tükendi ve stoklarına yenileri gelmedi. Muhtemelen çok satan bir kaç kitabı %60- 70 indirimle satarak , stoklarını temizleyip, yerine yenilerini yeni ve yüksek fiyattan koymayı tercih edeceklerdir. Amaç daha çok daha eski teknoloji elektronik ürünleri ve modası geçmeden tekstil ürünlerini stokalarından çıkarmak olacaktır.
Not: Eğer iyi indirimler olursa, bir kaç Murakami kitabı alabilirim.

3 Beğeni

%70 indirim + 120/30 kod + 1 alana 1 bedava olsa forumda neler olur acaba çok merak ediyorum :slight_smile:

6 Beğeni
8 Beğeni

Bunu yaptıktan sonra bir şirketi vermediği kalır zaten :joy:

6 Beğeni

Üstüne bal, yanında da süt isterim

2 Beğeni

Kidega siparişimdeki kitapları bir bir iptal ediyor. Borgeslerden sonra Kasvetli Ev de iptal edildi.

Kasvetli Ev ve Middlemarch alacağım, YKY’nin %50 olduğu başka bir yer var mı bkm/kidega dışında? Ufukta amazon indirimi var sanırım, olmadı oradan kovalarım :smile:

Budala (Ciltli) %73 indirimli fakat satıcısı Amazon değil. Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan var mı?

5 Beğeni