Yaşasın!!! İstediğim tek şey buydu.
Gerçi Kidega da iptal ediyor. Muhtemelen çoğu iptal olur ama olsun. Alabildiklerimi alırım.
Yaşasın!!! İstediğim tek şey buydu.
Gerçi Kidega da iptal ediyor. Muhtemelen çoğu iptal olur ama olsun. Alabildiklerimi alırım.
Önce ajanda.
Sonra %50 indirim.
Ve sonra iptal.
Diğer %50’ler ne zaman bitiyor acaba? İthaki ve İşbankasından yarın almayı düşünüyorum da.
Bugün sonmuş.
Belgariad ve Marlloyon LOTR’un yan sanayisi gibi. Bunların yerine LOTR okusan yeter. Aman bu yazdığımı agape görmesin. Yerdeniz’i alabilirsin ama fiyatı iyi. Ama bakarsın amazon 60-70’e satar.
LOTR aşktır, aşk! 2 kez okudum hala doyamadım.
Belgariad ve Malloryon foruma üye olduğumdan beri sürekli gördüğüm 2 seri, hep erteliyorum. Yerdeniz ben aldıktan sonra Amazon’da 60 TL’ye düşüp 3 al 2 öde kampanyası olursa çok üzülürüm. Aklıma çok iyi çeldin…
Kidega’nın daha önce yaptığı İletişim Yayınları indirimini kaçırdığımdan beri, tekrar aynı indirimin gelmesini bekliyorum. Son indirim gününün, nedense, İletişim Yayınları’na ayrılacağını düşünmüştüm. Enpara kampanyası ile birleştirme hayallerim vardı, evdeki hesap çarşıya uymadı BKM’den bir kısım aldım ama yine de İletişim Yayınları’na doyamadım Neyse, Metis de iyi
Niyet ettim niyet eyledim kredi kartını parçalamaya. Son 3 saat.
Amazon.com.tr indirimlerinden mi bahsediyorsun üstat?
Listende polisiye türünde birşeyler var mı? Ya da ne almayı planlıyorsun?
Evet Amazon indirimleri. Polisiye zamanında yeteri kadar okuduğumu düşünerek artık o mecraya girmiyorum. Şu an Amazon’dan tek isteğim Asimovlarda ve PKD’nin teklilerinde göz doyurucu bir indirim. Zaten çok fazla yüklenemeyeceğim, yarım bizim takımın kombinesi çıkıyor. Şimdilik Asimov ve PKD alsam yeter bana.
Bu arada polisiye-gerilim tarzı araştıyorsan Grange’ın bazı kitaplarını tavsiye ederim. Benim gözde yazarlarımdandır.
LOTR’u bu denli seviyorsan bunlardan da keyif alırsın bence. Fiyatları çok iyi. Akıl çelme konusuna gelirsek. Evet bu alanda epey başarılıyım. Aramızda kalsın iyi beyin yıkarım.
Bazı yayınevlerinin %50 indirimi 24 saat denmesine rağmen bir iki gün daha devam ediyor. Bakmak lazım yani. Örneğin İş Kültür yayınları 24 denmişti ama bildiğim kadarıyla hâlâ devam ediyor.
@Agape özellikle sizin beklediğinizi biliyordum Ben de geceleyin bir sipariş geçtim, bakalım Kidega ne zaman gönderecek.
@Who_Sametto fiyatların zamlanacağı söylendiğinden beri ben son bir ayda belki 2000 TL’ye yakın sipariş verdim, eksiklerimi almaya çalıştım. Battım yani Ama eksikler bir türlü bitmek bilmiyor.
Ben vakti zamanında Kızıl Nehirleri ve Leyleklerin Uçuşunu okuyup beğenmiştim. Ama sonrasında ismini hatırlamadığım bir kitabını okumaya çalışmış, çok sıkılınca Grange’a veda etmiştim. Yeniden bir şans vermek gerekebilir.
Usulca Amazon’u bekliyorum.
Edit: 100 TL’ye kaç kitap alabileceğiz bakalım.
Siyah Kan, Şeytan Yemini iyidir hocam.
Amazon geçen yıllarda bu gibi büyük indirim zamanları “Çok satan kitaplarda %50 %60 indirim” derdi. Fakat halihazırda stoklarında olan hemen her kitabı otomatik fiyatlandırma algoritması yüzünden aylardır %50 ve üstü indirim ile satıyorlar. Nasıl bir indirim yapacaklar çok merak ediyorum. Ben Kirke’yi bedava mı dağıtacaklar? İnşallah yanılırım ama ben bu indirimlerin kitap kategorisi içinde feci derecede patlayacağını, doğru düzgün indirim falan olmayacağını düşünüyorum.
Lontano, Kongo’ya Ağıt, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini tavsiye edebileceklerimden.
Zaten birbirine bağlı bir seriydi bunlar. Bu seriyi de ben sevemedim işte. Neyin ne olduğu baştan belli oluyordu. Hiçbir sürprizi yoktu
@Srbs arkadaşların önerdiklerine ek olarak; Sisle Gelen Yolcu’yu önerebilirim. Okuyalı epey oldu ama sevmiştim.
Aslında benim çok severek okuduğum bir ikili. Bi Kızıl Nehirler veya Kurtlar İmparatorluğu olmasa da çok uzun süredir araya giren o vasatın biraz üstü diyebileceğimiz kitaplardan sonra kaybettiğim Grange tadını almıştım.
@Blackheart @MelihAntepli @Erdo tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
Amazon için indirim bekleyenlere dün aldığım alttaki ekran görüntüsünü atıyorum. Amazon sepetimdeki ürünlerin fiyatlarını uçurdu.
Yapılacak indirim için bir tahmin teşkil eder mi bilmiyorum.