Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Aslında biz indirim görünce direkt kitap sanıyoruz. Sonuç olarak bu siteler sadece kitap üzerine değil. Yine belli başlı kitaplarda günlük indirim. Ara ara da toplu İş bankası ve Altın Kitaplarda indirim olur. Başka da bir şey beklememeli. :slight_smile:

4 Beğeni

Aynısı bende de oldu. Bekliyoruz bakalım. Ben tüm indirimleri es geçtim, buradan da çok bir beklentim yok ama giyimde falan indirim olursa değerlendiririm belki.

4 Beğeni

Maxime Chattam da düşünebilirsiniz polisiye-gerilim olarak

1 Beğeni

Saat kaçta başlıyor indirimler?

43 dk sonra 20karakter

Ben bu üçüne gözümü diktim ve belki Körelten Hançer’i de eklerim ama almam için ya 3 al 2 öde ya da en az %60 filan olmalı. Umarım enpara ile kidegadan almadığıma pişman olmam.

1 Beğeni

Amazon’da mevcut üyeler için geçerli kod var mı? %50+120/30 kuponla ancak düzgün indirim olur. Sadece yüzde 50 artık standart fiyat oldu neredeyse. Kod yoksa indirimler fos çıkar gibi

Birebir katılıyorum.

1 Beğeni

Yalnız amazon iki günce önce sepetime eklediğim kitapları hem bu sabah hem öğlen iki üç lira ittirdi. Kimden öğrendiler acaba bu taktikleri :smile:

3 Beğeni

Amazon, BKM’yle hemen hemen aynı fiyatlar üzerinden satış yapıyor. Bunun sebebi de muhtemelen Amazon’un en uygun fiyat bizde olmalı politikasından kaynaklanıyor, zaten Amazon’dan sonra da genelde en uygun fiyat BKM’de oluyor. Kısacası BKM’deki indirim bitince otomatik olarak Amazon’daki fiyatlar da eski haline dönüyor. :sweat_smile:

1 Beğeni

Amazonda Yapıkredi ve Can yüzde 55 gördüm şuana kadar

Fos çıktı harbiden de.

Asimov sepetim 255’den 232’ye düştü.

1 Beğeni

Hiç bir şey olmadı sepette 🥲

1 Beğeni

Gülümseten herhangi bir fırsat göremedim. 🥲

4 Beğeni

Böyle bir şey var ama tıklayınca aşağıdaki yazı çıkıyor.

1 Beğeni

Edit:
https://www.amazon.com.tr/deal/d1891df3?searchAlias=stripbooks&showVariations=true&smid=A1UNQM1SR2CHm

1 Beğeni

Amazon’da mevcut üyelere kod var mı şu an? Yeni üyelere varsa da yeni üyelik açacağım mecburen. Klasiklerden almak istediklerimi alıp yılı iyi bir indirimle kapatayım en azından.

Aşağı yukarı aynı gidiyoruz tabi sen ikiye katlamışsın. :grin:
Özellikle ciltli Alfa kitaplarında çok eksiğim var lakin almaya çalışsam sepet ortalama 1000tl - 1500tl yapıyor…Zam öncesi değerlendirmek istiyorum her fırsatı lakin cüzdanın gücü sınırsız değil… :sweat_smile:

1 Beğeni

Gülümseyebilen var mı?

1 Beğeni