Ben de tam bulmuş yazımı silecektim. Teşekkürler.
Ekleme: Çalışmıyor, aktif olmamış.
Ben de tam bulmuş yazımı silecektim. Teşekkürler.
Ekleme: Çalışmıyor, aktif olmamış.
Anlamadım şimdi ben. Hayvan Çiftliği, Zaman Makinesi ve Toplum Sözleşmesi 650 liraymış ama kampanya ile 17.48 mi olmuş
%70’e varan indirimi sonradan gördüm, tamam. 3 kitabı görüp fiyatını 650, indirimli olarak 17.48 gibi algıladım
Amazon’a hiç belli olmuyor ama birkaç gün sonra 60-70’e düşerse bile aradaki farkı ödeme garantisi veriyorlardı sanırım.
İşinize karışmak istemem ama bence ciltsiz olarak alırsanız okuma açısından daha rahat edersiniz.
Ekmek parası. Onlar da ortama uydular.
Geçen ki indirimde 35 TL’ye bile düştü. Kısa süreliğine belki yine düşer ama hemen stokları tükenebilir emin değilim.
Teşekkür ederim . (20 karakter)
Sepette bir değişiklik oldu diye bildirim geldi. Heyecanla tıkladım bir de ne göreyim…
“Sandman 4 fiyatı arttırıldı”
Amazon’da yeni hesap açınca kullanılacak kod var mı? Bir de şimdi hesap açsak hemen kullanabiliyor muyuz kodu, bir ara üstünden zaman geçmesi gerek gibi bir uygulama vardı galiba
Ben de o yüzden kararsız kaldım.
Acaba daha fazla düşer mi? Yoksa Asimov kitaplarını şimdi kod ile almalı mıyım?
Bu açık hava serisi ne oluyor tam olarak?
Aslında bende ciltsiz kitaplar var biraz eskiler özellikle 2. Kitabı baya eski o yüzden indirim bahanesiyle almak istedim . (Annemler duymasın ) Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Açıkhavada okunması zorunlu kitaplar. Kapalı yerlerde okunması yasak, Everest açıkhava görevlileri gelip ceza kesiyorlar.
Şaka elbette.
Bu kitaplar mini kitap ebatında Everest editörlerinin seçkileri.
Ciddi ciddi okurken bir an dedim ne oluyor tamamdır teşekkür ederim
Bilinen bir kod var mı ki şu an?
Evde masa gibi bir şeyin üzerinde okuyacaksanız ve oradan oraya taşımayacaksanız tek cilt çok iyi bir seçenek. Ben de beyaz cilt olanı da var. Yıllar yıllar geçti hâlâ taş gibi duruyor. Buna kıyasla 1. baskı ciltsiz olanları ise dağılacak diye dokunamıyorum.
Çok teşekkür ederim .
GCUMA30 kodunu kullanabilen var mı ? Ya da ne zaman aktif olacak acaba?