Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

image

14 Beğeni

Sepete attığım ürünlere 1 kuruş dahi indirim gelmemiş. :rage:

Eyyyy Amazon. Hani milletin yüzü gülecekti???

3 Beğeni

Kazıya kazıya bunu buldum. :’)

1 Beğeni

Bazı Dune ve Asimov kitapları da yüzde 54 indirimli. 5 ürüne yüzde 5 olan şeyden de var. Onun dışında ben faydalı bir şey göremedim.

Sepette yüzde 50 indirimli olan ürünlerim yüzde 40 olmuş. :smiley: Gideyim de başka şeylerle uğraşayım. Vakit kaybı. Saçma sapan sistemlerinde kafama göre ürün bulmaya çalışırken harcayacağım vakitle başka faydalı şeyler yaparım. Sepetimde gelişim yoksa bakmanın da anlamı yoktur.

10 Beğeni

Efsaneyi bir kez daha hortlatalım o zaman… 🥲

Amazon indirimleri öncesi / sonrası

resim

23 Beğeni

Bu tarihler aralığında zaman zaman anlık indirimlere gideceklerdir. Ben 10 kitap Asimovları alıp çıktım.
PKD teklilerini sepete attım. Süpriz bekliyorum ilerleyen zamanlarda.

2 Beğeni

Amazon indirimi hayalkırıklığı oldu. Bkmde indirim kodları ile alışveriş yapabilenler çok daha fazla fiyat avantajı yakaladı.
Tabi kitaplar ne zaman gönderilir o da bkm ile yaşanılan sıkıntı maalesef

1 Beğeni

Sepetimde hiçbir değişiklik olmadı. Bitki çaylarını toplayıp gidiyorum valla. :rage:
(Belki birkaç kitap da alırım bilemem :roll_eyes: )

Yeni hesap üzerinden 20 lira ek indirim verdi 15 tane Everest Açıkhava kitabını 79 liraya aldım. 9,90 fiyat çok geliyordu, böyle 5 küsur oldu. Ekstra bir şey olmazsa indirimleri es geçeceğim. :slight_smile:

1 Beğeni

Bkm ve kidegayı kaçırmadığım iyi oldu.

5 Beğeni

İndirim yok diyenler kendi okuma kriterlerine göre yorum yapıyorlar genelde. Sepetimdeki İş Bankası klasiklerinin çoğunun indirimi %50’den %55’e yükselmiş, üzerine adet bazlı indirim de var. Sadece bir kod arıyorum, gayet de müthiş benim için.

1 Beğeni

MAPP30 çalışıyor mu?

1 Beğeni

Prime Day %55 ile başlayıp %60-70 civarına gitmişti belki bu da böyle olur olumlu düşünelim :slight_smile:

1 Beğeni

Geçen seneki gibi %70 indirim beklediğimiz için bu indirimleri beğenmedik. İş Bankası genelde %50 indirim gördüğü için acil olarak alma ihtiyacı hissetmiyoruz.

3 Beğeni

Arkadaşlar sandıkları terketmiyoruz. Bakarsınız belirtilen tarih aralığında farklı indirimler tanımlanabilir. Ayrıca geçen sene Amazon’daki efsane kitap indiriminin gülümseten cuma etkinliklerinden bağımsız farklı bir tarihte yapıldığını hatırlatırım.
Üzmüyoruz, kızdırmıyoruz, nazar değdirmiyoruz Amazon’a.

7 Beğeni

Sandman’lerde ara ara serpiştirilmiş indirimler gördüm sadece. Diğer kitaplarda genellikle %50-52 bandında. Bekleyen varsa.

Amazon’a güvenerek BKM’den aldığım Ayrıntı Yayınları ve Altın Kitap ağırlıklı alışverişlerimi iptal ettirmek için mail atmıştım. Amazon hayal kırıklığı olunca BKM’ye iptal iptali için mail gönderdim, bakalım olacak mı… 🥲 İki siparişimden birini kargolamışlar, diğerini iptal ederlerse artık benim şanssızlığım diyeceğim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Amazonda everetsin açıkhava serisi 3 al 2 öde

Geçenlerde birisi “GC” ile başlayıp “30” ile biten bir koddan bahsetmişti bir türlü bulamadım. Hatırlayan varsa yazabilir mi?

GCUMA30 sanırım yanılmıyorsam

2 Beğeni