Sanırım yarın akşama kadar sepetle bakışmaya devam edeceğim…
@Blackheart Ciltli almak bana daha mantıklı geliyor, ince kapak 37.50 daha uygun ama böyle bir eseri almışken ciltli almak daha makul gibi.
Sanırım yarın akşama kadar sepetle bakışmaya devam edeceğim…
@Blackheart Ciltli almak bana daha mantıklı geliyor, ince kapak 37.50 daha uygun ama böyle bir eseri almışken ciltli almak daha makul gibi.
İyi geceler, puzzle sevenler için iyi bir indirim.
Arkadaşlar Kidega üzerinden enpara ile yapılan her 100 TL için mi 25 TL veriyor yoksa sadece bir defalığına mı 25 TL veriyorlar bilgi verirseniz sevinirim
Sadece o ayki ilk alışveriş.
Cevabınız için çok teşekkürler
Kidega çok iyi indirimler yaptı. Umarım altından kalkabilirler.
Kidega’da kod yok herhalde?
Amazon’da kupon kullanmak için, aynı cihaz ve aynı telefon numarasıyla 8. hesabımı açsam acaba engellenir miyim? (>_<")
Merhaba donanım haber xd
Amazondan alışveriş yapanlar için şöyle bir çekiliş mevcut:
Ben yine hatırlatayım da.
Ben yine geçen seneki gibi 27 Aralıkta “şu depoları boşaltalım da yılbaşı sayımında rahatlayalım indirimi” bekliyorum.
ben bugün farklı mail ve aynı tel ile denedim izin vermedi
Hepsiburada’nın “Yoruma Papel” kampanyasına katılan arkadaşlar cüzdanınızı kontrol edin isterseniz. Ben bir sürü yorum yapmıştım, toplam 20 TL (üst sınır) tanımlanmış. 4 TL de öncesinde vardı, Philip K. Dick Toplu Öyküler’in dördüncü cildini 26 TL’ye almış oldum.
Ben yorum kampanyasına katılmamıştım ama bana da 25tl yüklemiş, teşekkürler haber verdiğiniz için.
KASIM30 kodunu kullanabilen var mı?