Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bana bildirim gelmemişti ama katılmıştım ve gelmemiş :frowning:

2 Beğeni

Bana da gelmemiş, oysa onaylanmıştı yorumlarım.

1 Beğeni

@Yorumcucadi
@CenT

Belki yavaş yavaş tanımlıyorlardır ya da bir mesaj atıp sorsanız daha iyi olabilir arkadaşlar. :neutral_face:

1 Beğeni

4 Beğeni

Benim siparişim de geldi. Kitabın baskısını ve içeriğini görünce hele de bu fiyata almış olunca çok sevindim. Forum ahalisine teşekkürler. @emree @hlnaykt @agape

6 Beğeni

BKM ilk iptalini bildirdi. Umarım iptaller artmaz. Çok sinir bozucu.

4 Beğeni

Idefix ücretsiz kargo kodu olan var mı acaba? :slightly_smiling_face:

Bir hafta önce sipariş geçtim. Geçenlerde iptal ettiler, bakıyorum hala satışta ama. :smiley: :smiley: Tekrar sipariş geçtim, bu sefer kargoladılar. Ne iş anlamadım. :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Beğeni

0031AB7F mobil uygulamada denedim çalışıyor.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts: (20 karakter)

3 Beğeni

Cüzdanı boşaltmak istediğinize emin misiniz? testi

7 Beğeni

Hepsiburada ya da Trendyolda İninal kartlılara özel bir kampanya vardı bilen var mı?

2 Beğeni

2 Beğeni

Hangi site? 20202020

Kidega. 20krktr

1 Beğeni

Kidega’da indirim başladığından beri Marmara Çizgi’de %50 indirim vardı zaten.

Ben konuya vakıf değilim. Siz sorunca bildiğim için cevap vermek istedim. Çizgi roman takip etmiyorum pek. :slight_smile:

1 Beğeni

20 TL indirim kuponu kazandınız. 0921EDC0 10-30 Kasım tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. (IDEFIX)

2 Beğeni

E64BF68E Kodunuz, 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasındaki siparişinizde geçerlidir. Size özel ürettiğimiz kodunuzu hatırlatmalarınıza not almanızı ve kampanya zamanında kullanmanızı önemle rica ederiz. https://www.dr.com.tr/harca-kazan sayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz.

3 Beğeni