Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İndirim oranını düşürünce son toplam fiyatta çok bir avantajı olmuyor öyleyse. N11 hariç Pegasus’un uygun satış yaptığı pek yer görmedim.

2 Beğeni

%10-15 arasına çekmişler indirimleri, benim standart favori listem var Trendyol’da ve sürekli kontrol ediyorum. Dün 5 kitap 208 liraydı, şimdi biri bedava olduğu halde 223 lira. :slightly_smiling_face:

N11’de de uzun zamandır tek kitaplar %30, setler %36 indirimde maalesef.

4 Beğeni

Bugün Ketebe kitapları Kitapyurdu’nda yüzde 50 indirimli. Göz atılabilir.

2 Beğeni

Çiçekçi getirmedi, kimseden ses çıkmadığına göre kimseye ulaşmadı henüz. Zaten a işini yapana b işini de yaptırmaya kalkarsan olacağı budur.

2 Beğeni

Çiçek Sepeti benim kitapları PTT kargo ile gönderecekmiş. İyi olmadı bu. Keşke Yurtiçi ile gönderilseydi.

1 Beğeni

Ben müşteri temsilcisine “kargomu takip edemiyorum” dediğimde “iç takip detaylarını görüntüleyemiyorum ama kurye getirecektir, bir sorun olursa iletişime geçebilirsiniz” şeklinde cevap verdiler. Dün kargoya verildiği için bugün gelir diye düşünmüştüm ama gelmedi maalesef.

1 Beğeni

Bana da aynısı söylendi.

2 Beğeni

Benimki gayet güzel geldi, koliye koymuş içine de patpatla destek yapmışlar. Ama benim aldıklarımı Pegasus kendisi gönderdi sanırım.

3 Beğeni

İndirimi normal tutsalar Trandyolun kendi indirimleriyle daha uyguna gelebilir. Bide cüzdana ekleyince bonus para veriyor galiba Trendyol:

2 Beğeni
4 Beğeni

Eragon’u fiyatı yüzünden koleksiyon amaçlı aldım filminden bildiğim kadarıyla beni çok çeken bir kitap olacağa benzemiyor ama belki şaşırtır.

Amazon

3 Beğeni

Köşkteki Esrar https://www.amazon.com.tr/dp/975210505X/ref=cm_sw_r_other_apa_i_J20ZMZW9WMX9BNR151QN

Agatha Christie kitaplarının bir kısmında %50 ve üzeri indirim var.

2 Beğeni

image
Detaylı bilgi

10 Beğeni

Geliyor, gelmekte olan. :joy:

3 Beğeni

Geliyor gönlümün efendisi :smiley:

3 Beğeni

Ben pek bu indirimlerde kitaplara bakmadım ama Leigh Bardugo setini falan bu tür indirimlerden almıştınız siz o büyüklükte indirim oluyor mu bu sette Pegasus yayınlarında falan?

1 Beğeni

Pegasus maalesef her zamanki gibi pahalı oluyor ama Martı veya İthaki-Yabancı kitaplarında ve setlerde güzel fırsatlar olabiliyor zaman zaman.

3 Beğeni

2 Beğeni

Bkmkitap’ta kullanılabilir kod var mı şu an? Yukarıda yazıyorsa da göremedim

1 Beğeni

150 TL ve üzerinde 15 TL indirim kodu var: INDKD15

3 Beğeni