Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Vaiz serisi yeniden eski fiyatı üzerinden %50 indirime girmiş. 9 adet var stokta.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/625791339X?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image

İlknokta’daki fiyata bakarak çok uygun.

1 Beğeni

Mevcut getirisi yüksek yatırım araçları. Altın, döviz, Vaiz. Alıp kenara atmalı.

12 Beğeni

Sahaflar stoklamıştır kesin.

4 Beğeni

Hele bide kağıt sıkıntısı yüzünden yeni yılda baskısı bitmiş olsun, siz fiyatlarını o zaman izleyin. 1500 TL.

5 Beğeni

İlginç bir şey oldu, dün gece Kidega’da İnkılap Yayınları %50 indirime girdi, ki hâlâ devam ediyor indirim. Ben de yaklaşık 10 adet Reşat Nuri Güntekin romanını sepete attım, bugün sipariş veririm diye düşündüm. Az önce baktığımda Güntekin romanlarının indirim oranının %1’e indiğini gördüm :slight_smile: Kidega’yı aradım, yayınevinin siparişleri yetiştiremeyiz düşüncesiyle böyle bir şey yaptığını ifade etti yetkili. Yüzde bir :slight_smile:

Hep derim, ülkemizde artık bir ürünü aldın aldın, almazsan bir daha o fiyata alamazsın diye. Kendim uymadım buna. Neyse ki %0 olmamış :slight_smile:

9 Beğeni

Düşünmeyeceksin öyle kara kara.
Buldun mu hemen alacaksın para.
Gün döndü mü girersin hemen zarara.
Dolar yükseliyor derken zaten düştük dara.

1-C sınıfından bir kızçenin şiiri. :joy:

11 Beğeni

Harika yazmış, bravo valla :slight_smile:

4 Beğeni

Ben de Reşat Nuri alırım diye girmiştim ki, yüzde bir. Bu nasıl bir saçmalık ilk defa görüyorum :smiley:

3 Beğeni

Sen bir de beni düşün, sepetin %50’den %1’e düştüğünü gözlerimle görmüş oldum :slight_smile: Kidega’yı aradım, yahu bir yanlışlık mı oldu acaba ne olur gözünüzü seveyim kontrol edin diyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Seçili kitaplar vs. Gibi ayırt edici bir ibare yer almamakta. Bu sebeple buradan açıkça %50 indirimin tüm kitaplara uygulanacağı anlamı çıkar. Borçlar Kanunu ve muhtelif mevzuata göre aslında bu bir nevi satış önerisi olarak düşünülebilir. Bahse konu fiyattan almayı kabul eden tüketicinin bu talebini satıcının yerine getirmesi gerekir normal şartlarda. Ancak indirim oranını sistemde %1 gösterip tüketiciyi satın almamaya iterek bahsettikleri indirim taahhüdünden kurtulmaya çalışıyorlar. Hukuki olarak haksız bir durumda olsalar bile biz tüketicilerin uğraşmak istememesi veyahut sistemin yavaşlığı sebebiyle bu şekilde rahat hareket edebiliyorlar. Konuya geniş bir açıdan baktığımızda aslında hepimiz için üzücü bir durum. Düzensizliğin ve kuralsızlığın yaygınlaşması söz konusu.

4 Beğeni

Bu nasıl bir şey, inanılır gibi değil. :open_mouth:

Amazon’da şöyle bir indirime denk geldim. Satıcı Amazon değil. Ben risk alıp sipariş verdim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/605916871X/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

4 Beğeni
3 Beğeni

33 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Bu seti ben de aldım ancak “büyük bir yanlış anlaşılma” varmış sözde. Böyle uygun bir seti neredeyse bedava fiyata vermeyeceklerini tahmin edip satıcı ile irtibata geçtim, bakalım ne demiş?

Suçu Amazon’a atıp istersem siparişi iptal edeceğimi istersem onlara göre doğru olan barkoddaki kitabi gönderebileceklerini ifade ettiler.

Bu seti alanlar kargoda sürpriz yaşamak istemiyorsa gerekeni yapsınlar.

2 Beğeni

Kronik Kitap’ın %50 indirimli olduğu bir site var mıdır? Ian Kershaw’ın Çöküş kitabını almak istiyorum ama fiyatlar malum.

1 Beğeni

Kitapsepeti’nde %50 indirimde.

1 Beğeni

https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/cokus/1538263

3 Beğeni

2 Beğeni

@celtica @W4YNE

Çok teşekkürler. Buradan sipariş ediyim.

1 Beğeni

17 adet gönderi şu konuya taşındı: Okuduğunuz ve Önerdiğiniz Çevirmenler