John Scalzi kitapları Bkm kitap da güzel indirime
girmiş. Yaşlı adamın savaşı 9,90 TL sadece.
Kidega’da Ayrıntı Yayınları, yeniden %50 indirime girdi.
İdefix
Alfa = %45
İş Kültür = %45
İthaki = %50
Ana sayfa/kampanya sayfası üzerinde gözükmüyor ancak yayınevi sayfasına girdiğinizde görünüyor.
Aslında ürünleri sepete attığımızda sepette görünüyor indirim.
Idefix’ten Ininal kart kullanarak (Ininal’de 75tl harcamaya 15tl cashback var), kendinize kupon alarak (sepet10tl kodu ile 100’de 10 indirim) ve 125tl üstü (hobi15 kodu ile 125’te 15tl indirim veya elinizde 150’ye 20 kupon varsa o da olabilir bende yoktu) sepet oluşturup ek 35-40tl indirimli bir alışveriş yapabilirsiniz.
Ben bir kaç Sandman aldım. Ne Dune’lar ne de Sandman’ler pek kalmamış sitede. Umarım gelirler.
not: Ininal kampanyası D&R’da da geçerli ama Idefix’te olduğu gibi kuponlar yok.
Bu D&R kampanyasını her ay yeniliyorlar ama bir defa kullanılabilir yazıyor koşullarda. Her ay yenileniyor mu kullanım biliyor musunuz? Siz kullandıysanız 15 TL hemen yattımı hesaba?
İdefix üzerinden ne zaman alışveriş yapsam 10-15 günde geliyor. Ayrıca kitapların kondisyonu da hep kötü oluyor. Umarım sizinkiler çok iyi gelir.
İş Bankası biyografi kitaplarına zam yapmış sanırım. (Belki tüm kitaplara bilemiyorum.)
Kidega’da İş Bankası, Alfa ve YKY yine yüzde 50 olmuş.
Ben ilk defa kullandım. İninal’i aktif olarak bu ay kullanmaya başladığım için her ay yenileniyor mu bilmiyorum. 15tl hemen yattı.
Benim için de öyle maalesef. D&R ve Idefix’ten epey alışveriş yapmışımdır. BKM kadar kötü değil ama Idefix’ten gelenler. Geç gelmesi sorun değil, bazen daha tedarik etmeye çalışmadan iptal ediyorlar. Biraz şans işi. Oynadık bakalım minik bir kumar.
Pek anlamam bu işlerden ama sanki yayınevlerinin ellerindeki stokları bir an önce paraya çevirebilme telaşları var. Çok sık %50 indirimler gelmeye başladı. Yapmaz dediğimiz yayınevleri bile yaptı. Stokları nakite çevirip malzeme almak mı amaçları bilemedim.
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. Kidega yine Ciltli ve Set kitaplarda (Etiket fiyatı pahalı olan kitaplarda) %50 inidirm yapmış. Sanırım şu halde çok satmıyor ise birkaç ay içinde %40+ zam gelince depolarda çürür diye özellikle etiket fiyatı yüksek olan kitapları indirime sokuyorlar.
Zamlardan sonra muhtemelen büyük bir durgunluk olacak piyasada. Bu aşamada baskı adedi çok olan ve/veya az satan kitapların yüksek indirim ile satılması mantıklı. Yayınevlerinin bu süreçteki kağıt ve sair baskı malzemesi alımları da nakit olacak. Sermayeli yayınevleri hariç yeni yayın sayısı ciddi anlamda azalacak. Butik yayınevleri için büyük bir kriz olacak.
Kitapsepeti kodu sormuştum ancak yok sanırım?
Bir sipariş düşünüyorum da kod varsa yapıştıralım
Tıkla Kazan kampanyası geri geldi. Hepsipapel çıkarsa 1 saat içerisinde harcamanız gerekiyor.
15:00 - 17:00 saatleri arasında katılabilirsiniz.
Bana yine 200 TL’ye 50 TL verdi ve baktım 150 TL’ye de 30 TL düşüyor diyor market alışverişi yapayım dedim ama 30 TL’yi düşmüyor nedense. 50 ve 30 çakışıyor mu diyeceğim ama sepet 150’deyken de düşmüyor anlamadım. Birde yarında olacak mı acaba? Belki papel de verir ikisini birleştirirdim.
Tıkla Kazan haftada 1 ya da 2 haftada bir geliyor. Bu arada kampanyalar birleştirilemiyor.