Efsane Macera geri döndü.
İdefix’in 0031AB7F ücretsiz kargo kodu, kullanmak istediğim hesabımda çalışmıyor. Bildiğiniz başka kod var mı arkadaşlar?
Başka bir e-posta aracılığıyla açtığınız hesaptan denediğinizde sistem büyük ihtimalle kodu kabul edecektir.
Amazon’da Alfa grubu dışında %50 ve üstü indirimde olan yayınevi var mı acaba? aradım bulamadım
edit: can yayınlarını unutmuşum
Hocam evet, onu biliyorum. Zaten diğer hesabımda kod geçerli oluyor. Ancak ikinci hesabımda üç adet 20 küsur tl’lik hediye çekim var, onları kullanmam gerekiyor. İşte o hesapta kodu kabul etmiyor Bakalım, kod bulamazsam her birini 50 TL’ye tamamlayıp sipariş vermem gerekecek.
Mobil uygulamada çalışması lazım.
Hocam ben hep mobilden girip alışveriş yapıyorum zaten. Dediğim gibi bir hesabımda çalışıyor ama öbüründe çalışmıyor. İşte o çalışmayan hesabımda kullanmam lazım.
MAPP30 kodunu bugün kullanabilen oldu mu?
Ben kullandım çalılıyor
Ben farklı hesap açtım ama işe yaramadı neden acaba tekrar bir hesap açıp deneyeyim bari.
O kadar şeyin arasından bunun gelmesi inanılmaz gerçekten. Güle güle harca.
Hesap açılır açılmaz, hemen kod geçerli olmayabiliyor. 1-2 gün sonra uygulamada kodun reklamı çıkıyor, ondan sonra geçerli oluyor.
zorla aldırıyprlar alacak bişiyim yok ya iş çıkışı bakayım bakalım
Ben bu kitabı Kidega’dan almıştım. Böyle bir baskı böyle fiyata cidden çok iyi. Mutlaka almanızı tavsiye ederim.
Evet hocam sizden görmüştüm zaten ben de, takibimdeydi görünce aldım hemen .
Şu indirim kodları bayağı işime yardı son 2 gündür. Yeni hesap açıp açıp kullandım.
HepsiBurada indirimlere ek olarak sepette %15 indirim yapıyor