Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Efsane Macera geri döndü.

3 Beğeni

İdefix’in 0031AB7F ücretsiz kargo kodu, kullanmak istediğim hesabımda çalışmıyor. Bildiğiniz başka kod var mı arkadaşlar?

Başka bir e-posta aracılığıyla açtığınız hesaptan denediğinizde sistem büyük ihtimalle kodu kabul edecektir.

Amazon’da Alfa grubu dışında %50 ve üstü indirimde olan yayınevi var mı acaba? aradım bulamadım

edit: can yayınlarını unutmuşum

Hocam evet, onu biliyorum. Zaten diğer hesabımda kod geçerli oluyor. Ancak ikinci hesabımda üç adet 20 küsur tl’lik hediye çekim var, onları kullanmam gerekiyor. İşte o hesapta kodu kabul etmiyor :slight_smile: Bakalım, kod bulamazsam her birini 50 TL’ye tamamlayıp sipariş vermem gerekecek.

2 Beğeni

Mobil uygulamada çalışması lazım.

1 Beğeni

Hocam ben hep mobilden girip alışveriş yapıyorum zaten. Dediğim gibi bir hesabımda çalışıyor ama öbüründe çalışmıyor. İşte o çalışmayan hesabımda kullanmam lazım.

MAPP30 kodunu bugün kullanabilen oldu mu?

1 Beğeni

Ben kullandım çalılıyor :+1:t6:

1 Beğeni

Hepsiburada uygulamasında “Tıkla kazan” var şu an. Bana 5TL çıktı. :sweat_smile:

:eyes:

7 Beğeni

Ben farklı hesap açtım ama işe yaramadı neden acaba :expressionless: tekrar bir hesap açıp deneyeyim bari.

O kadar şeyin arasından bunun gelmesi inanılmaz gerçekten. :rofl: Güle güle harca.

1 Beğeni

Hesap açılır açılmaz, hemen kod geçerli olmayabiliyor. 1-2 gün sonra uygulamada kodun reklamı çıkıyor, ondan sonra geçerli oluyor.

3 Beğeni

zorla aldırıyprlar alacak bişiyim yok ya :sweat_smile: iş çıkışı bakayım bakalım :slight_smile:

3 Beğeni

Bereketli Topraklar Üzerinde (Ciltli): Açıklamalı Basım Amazon.com.tr

4 Beğeni

Ben bu kitabı Kidega’dan almıştım. Böyle bir baskı böyle fiyata cidden çok iyi. Mutlaka almanızı tavsiye ederim.

4 Beğeni

Evet hocam sizden görmüştüm zaten ben de, takibimdeydi görünce aldım hemen :nerd_face:.

1 Beğeni

Şu indirim kodları bayağı işime yardı son 2 gündür. Yeni hesap açıp açıp kullandım.:sweat_smile:

1 Beğeni

HepsiBurada indirimlere ek olarak sepette %15 indirim yapıyor

1 Beğeni