Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazon İş Kültür Hayvan Çiftliği şömizli 7.19 TL.

5 Beğeni

kitapsepeti.com 'da da yüzde 50 indirimler mevcut. SEL yayıncılığı gördüm zor düşenler arasından.
Kidega’da da indirimdeymiş SEL.

1 Beğeni

Kidega kod var mı acaba? Alfadan 3 devam kitabı var alacağım hazır %50 iken alayım.

Bildiğim kadarıyla Kidega’da herhangi bir indirim kodu yok.

1 Beğeni

Amazon diğer İş Kültür ciltli kitaplara da indirim yapsa ne güzel olacak. Özellikle Modern Türk Edebiyatı serisinde

3 Beğeni

Türk Edebiyatını takip ettiğiniz başka seriler var mı?

@alper bir tane kaptım teşekkür ederim.

1 Beğeni

D&R - Etiket fiyatı yine hatalı girilmiş.

3 Beğeni

İlknokta.

1 Beğeni

İletişim ve Metis de indirimliymiş. Kidega’yı engelleyeceğim en sonunda.

5 Beğeni

HepsiBurada’da saat 19:00 dan sonra OPET50 koduyla 250/50 indirimi olacak. Elektronik hariç her şeyde geçerli.

3 Beğeni

Evet onu da geçen gün yazmıştım. Üstte kalmış. İletişimden 250TL’lik bir siparişim var. İletişime güveniyorum, düşmez iletişim. Hisse niyetine iletişim aldım.

1 Beğeni

Amazonda MAPP30 kodu geçerliliğini koruyor mu?

29 kasıma kadar biliyorum. Hala geçerli olmalı.

1 Beğeni

Bende de şu ikisi eksik. Bunlar da ciltli midir acaba?

https://www.amazon.com.tr/Zaman-Çarkı-8-Cilt-Hançer-Ciltli/dp/6053759112/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=363ZP0W33W7CR&keywords=zaman+çarkı&qid=1637943881&refinements=p_85%3A21345931031&rnid=21345902031&rps=1&sprefix=zaman+ç%2Caps%2C222&sr=8-9&ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop

https://www.amazon.com.tr/Zaman-Çarkı-10-Cilt-Alacakaranlık/dp/6053759120/ref=sr_1_11?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=363ZP0W33W7CR&keywords=zaman+çarkı&qid=1637943881&refinements=p_85%3A21345931031&rnid=21345902031&rps=1&sprefix=zaman+ç%2Caps%2C222&sr=8-11&ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop

Kod ile 275 oluyormuş. Şeytan dürtüyor şu an acaba son darbeyi yapsam mı diye :woozy_face:. Şu an etiket fiyatı 850 tl olmuş aklımda kalcağına alsam mı… Kafamda deli sorular. Ders molasında büyük bir harcama olacak alırsam.

5 Beğeni

Bunların bazılarında baskı hatası var. Hepsinde yok ama bazılarında ciltteki solucan deseninde sorunlar var. Umarım sana bendeki gibi gelir. Fiyatı da çok iyiymiş. Aklında kalacağına evinde dursun. :smiley:

2 Beğeni

Kitaba verilen paraya hiç üzülmem ama bu set cidden o kadar edecek bir set değil.

8 Beğeni

Kitaplara gelen zamlardan önce dediğiniz doğruydu. Adet başına vurduğumuz zaman uyguna bile geliyor. Geçen 3-5 kitap aldım 297 TL tuttu. Maalesef artık bu rakamlara alışmamız gerekecek. Kaldı ki henüz her yerde fiyatları güncellememişler. Uyguna kitap bulduğunuz zaman almanızı öneriyorum.

2 Beğeni

Dune ciltli setin baskı kalitesi beklentimin çok çok altında…Seri çok seviliyorsa şans verilebilir ama cilt kalitesi için alınacaksa alınmamalı.

@keltmuzoso Hazır uygun fiyata bulmuşken eğer çok istiyorsan al derim, ileride pişman olursan daha fahiş bir fiyattan almak zorunda kalırsın.Ama ahım şahım bir baskı beklememekte fayda var. :sweat_smile:

3 Beğeni

Umarım ileride bu başlığa süper muhteşem ay indirimleri ve kodlarla bu fiyatları kampanya olarak paylaştığımız günler gelmez. :unamused: