Amazon İş Kültür Hayvan Çiftliği şömizli 7.19 TL.
kitapsepeti.com 'da da yüzde 50 indirimler mevcut. SEL yayıncılığı gördüm zor düşenler arasından.
Kidega’da da indirimdeymiş SEL.
Kidega kod var mı acaba? Alfadan 3 devam kitabı var alacağım hazır %50 iken alayım.
Bildiğim kadarıyla Kidega’da herhangi bir indirim kodu yok.
Amazon diğer İş Kültür ciltli kitaplara da indirim yapsa ne güzel olacak. Özellikle Modern Türk Edebiyatı serisinde
Türk Edebiyatını takip ettiğiniz başka seriler var mı?
@alper bir tane kaptım teşekkür ederim.
İletişim ve Metis de indirimliymiş. Kidega’yı engelleyeceğim en sonunda.
HepsiBurada’da saat 19:00 dan sonra OPET50 koduyla 250/50 indirimi olacak. Elektronik hariç her şeyde geçerli.
Evet onu da geçen gün yazmıştım. Üstte kalmış. İletişimden 250TL’lik bir siparişim var. İletişime güveniyorum, düşmez iletişim. Hisse niyetine iletişim aldım.
Amazonda MAPP30 kodu geçerliliğini koruyor mu?
29 kasıma kadar biliyorum. Hala geçerli olmalı.
Bende de şu ikisi eksik. Bunlar da ciltli midir acaba?
Kod ile 275 oluyormuş. Şeytan dürtüyor şu an acaba son darbeyi yapsam mı diye

Bunların bazılarında baskı hatası var. Hepsinde yok ama bazılarında ciltteki solucan deseninde sorunlar var. Umarım sana bendeki gibi gelir. Fiyatı da çok iyiymiş. Aklında kalacağına evinde dursun.
Kitaba verilen paraya hiç üzülmem ama bu set cidden o kadar edecek bir set değil.
Kitaplara gelen zamlardan önce dediğiniz doğruydu. Adet başına vurduğumuz zaman uyguna bile geliyor. Geçen 3-5 kitap aldım 297 TL tuttu. Maalesef artık bu rakamlara alışmamız gerekecek. Kaldı ki henüz her yerde fiyatları güncellememişler. Uyguna kitap bulduğunuz zaman almanızı öneriyorum.
Dune ciltli setin baskı kalitesi beklentimin çok çok altında…Seri çok seviliyorsa şans verilebilir ama cilt kalitesi için alınacaksa alınmamalı.
@keltmuzoso Hazır uygun fiyata bulmuşken eğer çok istiyorsan al derim, ileride pişman olursan daha fahiş bir fiyattan almak zorunda kalırsın.Ama ahım şahım bir baskı beklememekte fayda var.
Umarım ileride bu başlığa süper muhteşem ay indirimleri ve kodlarla bu fiyatları kampanya olarak paylaştığımız günler gelmez.