Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ben de kendi yorumumu yapayım: Cildin gümüş sedefli kısımları(böyle mi deniyordu :rofl: ) soyuluyor sim gibi. Narin bir yapısı var. Ben normalde okuduğum kitapların şömizini çıkarırım ezilmesin yıpranmasın diye fakat bunda şömizle okuyorum ki cildin sedefleri dökülmesin. Kutusu da çok içime sinmedi. Bu yorumlara rağmen ben ciltleri beğendim. Yine olsa yine alırım. Şömizi çıkarmayınca da bir sorun görmüyorum.

1 Beğeni

HB sepette %15 indirim var. Gece yarısına kadar geçerli. Kitaplar ve diğer ihtiyaçlar için kullanılabilir.

Herkese teşekkürler. Alırsam şömizleri kaldırır atarım. Dökülürse onlar bir anlamı kalmaz gibi. Zaten her gün kartımda derin bir karadelik açmaya devam ediyorum, kalsın diyelim. Biraz gereksiz olacak sanırım karton kapakları varken :woozy_face:. Ekonomi 101 diyelim :joy:.

4 Beğeni

3-4 gündür Kidega’da temin beklediğim Dekameron Oğlak Yayınları 2 cilt versiyonu Amazon’da stoğa bir adet girdi ve 59 liradan aldım. Kidega’da şu an stokta yok görünüyor.

Ciltlidir, bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama herhangi bir sorunda Amazon iade sistemi de çok basit zaten.

1 Beğeni

Ben de İletişim’den bir sepet yapacak gibiyim ytd :joy:

Linkte “ciltsiz” diyor ama Amazon genelde sürpriz yapıyor, ciltsiz deyip ciltli de yollayabilir :blush:

1 Beğeni

Hepsiburada’da edu sonlu e-postalarda kargo bedava oluyor(sanırsam kitap kategorisinde, diğer kategorilere bakmadım). Böylece hepsipapellerinizi harcayabilirsiniz.

Ben bu haftayı bir şey almadan atlattım ya, daha da bir şey almam zaten.

1 Beğeni

Hiç bu kadar indirim görmemiştim. Hayallerimde olan indirim. Kitap hakkında fikrim yok. Sadece gördüm. Paylaşmak istedim.

3 Beğeni

Benim Güzel Ölülerim’i tavsiye ederim. Çok değişik bir kitaptı.

1 Beğeni

Bunu görünce ben de sevinmiştim ama sonra hevesim kırıldı. Sel yayıncılıktan almak istediğim kitaplar vardı ancak bazı etiket fiyatlarına zam gelmiş. 3 gün önce 20 lira olan bir kitap 25’e çıkmış. %35-40 hali 12,5 13 lirayken şu an %50 indirimli hali de aynı fiyata tekabül ediyor. Aynı kitap Bkm’de ise hala eski fiyatlarda.

Ciltli fiyatı bunlar.

Bu Delidolu sizce de bize biraz ayıp etmiyor mu? :pleading_face::disappointed:

Ey Diskdünya’nın küçük tanrıları! Duyun sesimizi! :buyucu:

10 Beğeni

Evet ben de bekledim Disk Dünya serisine indirime girse de biraz kitap alsam diye ama. Malesef olmadı.

Bana geldi belki size de gelmiştir. Uygun ürünler için kullanılabilir.(N11)
Screenshot_58

1 Beğeni

Hangi site? (202020)

n11 olması lazım (20)

Aynen bana da tanımlamışlar, alacak bir şeyim de yoktu resmen gel beni kullan diyor kupon :grinning_face_with_smiling_eyes:.

DECAMERON 3.HM Amazon.com.tr

Tek cilt sanırım, %50 indirim. Oğlak Yayınları Dekameron

2 Beğeni