Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Önceden haber verildi mi bilmiyorum ama BKM’de YKY’de %50 indirimdeymiş. Okült Cadılık Büyü gibi kitapların etiket fiyatına zam gelmeden %50 indirim ile almak isteyen bir göz atabilir. Kidega’da da YKY %50 indirimde ama sadece bu kitap %38 gözüküyor.

4 Beğeni

İthaki bey napıyorsunuz? Dune ciltli kutulu set 850 lira olmuş her yerde!

1 Beğeni

Bu tükenmiş sanırım, şimdi tesadüf baktım stokta görünüyordu. Kitapları hiç duymadım ama meraklıları varsa

2 Beğeni

4 Beğeni

Çalışan BKM kodu var mı? Acil ihtiyaç hasıl oldu :slight_smile:

1 Beğeni

Türk Telekom kodu var. En son baktığımda çalışıyordu.
100/10, 200/20 … bu şekilde indirim veriyor.
Dün bir kod almıştım. Sizin için kod alayım ama çalışır mı bilmiyorum. Yine de denemek lazım.
Kod: 2N9ZFVISLT

4 Beğeni

çalışıyor hala teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de kullandım çok teşekkürler.

1 Beğeni

3 Beğeni

1 Beğeni

Yakında İthaki’den kitap satın almak Mercedes’e binmek , Rezidansta oturmak gibi bir şey olacak sanırım.

9 Beğeni

kitapsepeti. com 'da %50 indirimli olarak 27,5tl

https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/persembe-gunu-cinayet-kulubu/1537761

cinayet kulübü

@Boneca

3 Beğeni

Türk Telekom Prime üyeleri idefix için 125 TL ve üzeri için geçerli 25 TL indirim kodu alabiliyorlar online işlemler uygulaması ile. Haberi olmayanlar kontrol edebilirler.

4 Beğeni

Kitapsepeti YKY özel dizi ve sanat kitaplarında %50 indirim yapıyor. O fiyatları bir daha görme şansı yok okuyucunun. Ben yemin ettim almayacağım ama, almak okumak isteyene tavsiye ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Yeni aya girdik, BKM’de hâlâ çalışan kod yok mu?

Türk Telekom kodu çalışıyordu. Kullanan arkadaşlar oldu.
100/10, 200/20, 300/30 şeklinde indirim veriyor.
Kod aldım isterseniz kullanabilirsiniz.
Kod: 3FAS4SFSPS

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Teşekkürler Kidega’da yetişememiştim, artık kitap almayacağım dememe rağmen finali bu kitapla yaptım. Yanına da çoktandır okumayı istediğim Eskici ve Oğulları’nı ekledim.

1 Beğeni

BKM kodu bilen var mı? Lisbeth’in verdiği kod çalışmadı.

Tek kullanımlık kod. O yüzden çalışmamış olabilir.
Yeni kod: A1O61770EP
Umarım bu defa olur.

3 Beğeni