Önceden haber verildi mi bilmiyorum ama BKM’de YKY’de %50 indirimdeymiş. Okült Cadılık Büyü gibi kitapların etiket fiyatına zam gelmeden %50 indirim ile almak isteyen bir göz atabilir. Kidega’da da YKY %50 indirimde ama sadece bu kitap %38 gözüküyor.
İthaki bey napıyorsunuz? Dune ciltli kutulu set 850 lira olmuş her yerde!
Bu tükenmiş sanırım, şimdi tesadüf baktım stokta görünüyordu. Kitapları hiç duymadım ama meraklıları varsa
Çalışan BKM kodu var mı? Acil ihtiyaç hasıl oldu
Türk Telekom kodu var. En son baktığımda çalışıyordu.
100/10, 200/20 … bu şekilde indirim veriyor.
Dün bir kod almıştım. Sizin için kod alayım ama çalışır mı bilmiyorum. Yine de denemek lazım.
Kod: 2N9ZFVISLT
çalışıyor hala teşekkürler
Ben de kullandım çok teşekkürler.
Yakında İthaki’den kitap satın almak Mercedes’e binmek , Rezidansta oturmak gibi bir şey olacak sanırım.
kitapsepeti. com 'da %50 indirimli olarak 27,5tl
https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/persembe-gunu-cinayet-kulubu/1537761
Türk Telekom Prime üyeleri idefix için 125 TL ve üzeri için geçerli 25 TL indirim kodu alabiliyorlar online işlemler uygulaması ile. Haberi olmayanlar kontrol edebilirler.
Kitapsepeti YKY özel dizi ve sanat kitaplarında %50 indirim yapıyor. O fiyatları bir daha görme şansı yok okuyucunun. Ben yemin ettim almayacağım ama, almak okumak isteyene tavsiye ederim
Yeni aya girdik, BKM’de hâlâ çalışan kod yok mu?
Türk Telekom kodu çalışıyordu. Kullanan arkadaşlar oldu.
100/10, 200/20, 300/30 şeklinde indirim veriyor.
Kod aldım isterseniz kullanabilirsiniz.
Kod: 3FAS4SFSPS
Çok teşekkür ederim.
Teşekkürler Kidega’da yetişememiştim, artık kitap almayacağım dememe rağmen finali bu kitapla yaptım. Yanına da çoktandır okumayı istediğim Eskici ve Oğulları’nı ekledim.
BKM kodu bilen var mı? Lisbeth’in verdiği kod çalışmadı.
Tek kullanımlık kod. O yüzden çalışmamış olabilir.
Yeni kod: A1O61770EP
Umarım bu defa olur.