Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Benden önce birisi kullanmış olmalı :slightly_smiling_face:. Teşekkürler

Dinler Mitolojiler Sözlüğü 1 (Ciltli): Antik Dünya Ve Geleneksel Toplumlarda İndirim (% 50)

3 Beğeni

Edward Gibbon’un Roma İmparatorluğu’nun gerileyiş ve çöküş tarihi kitaplarının indirime girdiğini gören bilen var mı?

İndie kitaptan çıkan sete ben de hevesleniyorum ama çevirisi kötü diye yorum yapılmış çoğu yerde.

1 Beğeni

HB

7 Beğeni

Kitabın normalde baskısı yok. Yeni baskı yaptımı bilmiyorum ama stoksuz satıyor HB, iptal edilebilir yani. :slight_smile:

Yeni baskı yeni yapıldı. Fiyat yeni fiyat. HB muhtemelen o nedenle kargo çıkışı için 10 Aralık demiş.

5 Beğeni

O zaman güzel fiyat. Bu fiyatlar zor bulunur bir daha. :slight_smile:

3 Beğeni

Aslında çok ciddi bir hata yok, ama ufak tefek hatalar mevcut. En son 288 liraya düşmüştü BKM’de.

2 Beğeni

Kitapyurdu

3 Beğeni

Tekil fiyatları bugün 168 TL oldu.
Uzun süredir radarımdaydı. Amazon sayesinde alabildim bugün.

6 Beğeni

Teşekkürler, benim de bir süredir radarımdaydı. Fora Yelken bitmiş ama onu da BKM’deki indirimle aynı fiyata aldım.

2 Beğeni

1 Beğeni

3 Beğeni

Merhaba, bildirim içim teşekkürler. Ben de aynı @emree gibi Pupa Yelken’i Amazondan, Fora Yelken’i Bkmkitap.com üzerinden aldım. Ancak Bkm tedarik edebilir mi o fiyata bilmiyorum.

2 Beğeni

Rica ederim. :pray: Keyifli okumalar. Ciddi anlamda fiyatları artmış. Bu fiyata son fırsat bulabilmek iyi oldu.

1 Beğeni

5 Beğeni

Aynı kombinasyonunu ben de yaptım umarım BKM tedarik eder. Haber verdiğiniz için teşekkürler :pray:

1 Beğeni

Direkt filmi koysalarmış daha iyi olurmuş :smiley: Bir fragmana bu kadar şey koymak ne kadar doğru?

3 Beğeni

idefix’te SEPET10TL kodu hep çalışırdı ama şu an çalışmıyor. başka kod var mı acaba 100 lira üstüne?