%85 indirimli.
Tam nerede acaba? Göremedim.
Benimki ana sayfadaydı.
Kitabın etiket fiyatı 70 TL arttıktan sonra %59 indirimin pek bir anlamı olmuyor ama paylaşayım yine de.
Valla ben de para kalmadı, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Aynı şekilde hem para kalmadı, hem almak istediklerimi zaten topladım, hem de bu kadar zamdan sonra %70 indirim bile olsa çok bir şey ifade edeceğini sanmıyorum. Evet arkadaşlar herkese ay sonu kolay gelsin.
O zamana kadar değişmezse benim listemdekilerin fiyatı değişmedi amazonda.
Arkadaşlar Halka Dünya serisini tavsiye eder misiniz? Fiyatı hâlâ uygun görünüyor.
Ben tavsiye ederim, çok da severim ama tavsiye ettiğim 2-3 arkadaşım okurken çok sıkıldılar. Kendi başlığında seri hakkında az da olsa konuşmalar olmuştu.
Sizin görüşünüz değerli tabii. Akşam sipariş vereyim. Bir iki cümle ile ifade etmek gerekse tam olarak nesinden sıkılmışlar? (O kadar mesajı okumaya üşenen klasik üye sorusu ) Teşekkür ederim bu arada.
Teknik detaylar, mühendislik anlatıları yer yer hikayenin önüne geçiyor. Önerdiğim arkadaşlar bunlardan sıkılmıştı ama ben de tam tersine özellikle bu nedenle sevmiştim seriyi.
Beni “yoran” ise ara ara yoğun bir şekilde diyaloglar ile hikayenin ilerlemesiydi.
Arkadaşlar, BKM’de Ateşin Peşinde (Ciltli) ve Vezir Gambiti %80 indirimde, üstelik “2 al 1 öde” kampanyasında olduğu için çok iyi fırsat. BKM, 30 TL’ye tamamlamadan alışveriş yapmaya izin vermediği için böyle bir sepet 36 TL’ye geliyor, haberiniz olsun.
2 al 1 öde kampanyasını göremedim, link atabilir misiniz?
Fiyatları görünce şok oldum önce 150’den 175’e çıkartmışlardı şimdi de 220’ye çıkarmışlar
Bu iş nereye varacak böyle? Ben bu kitabı geçen sene yanlış hatırlamıyorsam %50 indirimle 45 liraya almıştım.
Yazan oldu mu bilmiyorum, yordam kitap kendi sitesinde setlerde %50, tek kitapta %45 indirim uyguluyor. Ajanda hediyesi var aralık ayı için. 80 tl üzeri kargo bedava.
Kimse kitap alamayacak, çoğu yayınevi batacak. Kağıt ithal geliyor, büyük yayınevleri hariç hiç kimse ayakta kalamayacak.