Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

%85 indirimli.

https://www.amazon.com.tr/Kıyamete-Koşanlar-Kulübü-Adrian-Walker/dp/6053759724/ref=mp_s_a_1_1?qid=1638738725&refinements=p_27%3AAdrian+J.+Walker&s=books&sr=1-1

Tam nerede acaba? Göremedim.

Benimki ana sayfadaydı.

Kitapyurdu ve İlknokta’da tükenmiş olarak gözüküyor ve İdefix ve DR’da 10,80 TL.

3 Beğeni

Kitabın etiket fiyatı 70 TL arttıktan sonra %59 indirimin pek bir anlamı olmuyor ama paylaşayım yine de.

5 Beğeni

Geçenlerde de bahsettiğim meşhur Aralık sonu indirimi geliyormuş.

7 Beğeni

Valla ben de para kalmadı, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

:slight_smile:

12 Beğeni

Aynı şekilde hem para kalmadı, hem almak istediklerimi zaten topladım, hem de bu kadar zamdan sonra %70 indirim bile olsa çok bir şey ifade edeceğini sanmıyorum. Evet arkadaşlar herkese ay sonu kolay gelsin.

7 Beğeni

O zamana kadar değişmezse benim listemdekilerin fiyatı değişmedi amazonda.

Arkadaşlar Halka Dünya serisini tavsiye eder misiniz? Fiyatı hâlâ uygun görünüyor.

Ben tavsiye ederim, çok da severim ama tavsiye ettiğim 2-3 arkadaşım okurken çok sıkıldılar. :slight_smile: Kendi başlığında seri hakkında az da olsa konuşmalar olmuştu.

2 Beğeni

Sizin görüşünüz değerli tabii. Akşam sipariş vereyim. Bir iki cümle ile ifade etmek gerekse tam olarak nesinden sıkılmışlar? (O kadar mesajı okumaya üşenen klasik üye sorusu :slight_smile: ) Teşekkür ederim bu arada.

Teknik detaylar, mühendislik anlatıları yer yer hikayenin önüne geçiyor. Önerdiğim arkadaşlar bunlardan sıkılmıştı ama ben de tam tersine özellikle bu nedenle sevmiştim seriyi. :slight_smile:

Beni “yoran” ise ara ara yoğun bir şekilde diyaloglar ile hikayenin ilerlemesiydi.

2 Beğeni

Arkadaşlar, BKM’de Ateşin Peşinde (Ciltli) ve Vezir Gambiti %80 indirimde, üstelik “2 al 1 öde” kampanyasında olduğu için çok iyi fırsat. BKM, 30 TL’ye tamamlamadan alışveriş yapmaya izin vermediği için böyle bir sepet 36 TL’ye geliyor, haberiniz olsun. :upside_down_face:

8 Beğeni

2 al 1 öde kampanyasını göremedim, link atabilir misiniz?

Şöyle göstereyim ama kampanyada kayda değer bu iki kitaptan başka bir şey yok. :sweat_smile:

2 Beğeni

Fiyatları görünce şok oldum önce 150’den 175’e çıkartmışlardı şimdi de 220’ye çıkarmışlar :sleepy:

2 Beğeni

Bu iş nereye varacak böyle? Ben bu kitabı geçen sene yanlış hatırlamıyorsam %50 indirimle 45 liraya almıştım.

1 Beğeni

Yazan oldu mu bilmiyorum, yordam kitap kendi sitesinde setlerde %50, tek kitapta %45 indirim uyguluyor. Ajanda hediyesi var aralık ayı için. 80 tl üzeri kargo bedava.

Kimse kitap alamayacak, çoğu yayınevi batacak. Kağıt ithal geliyor, büyük yayınevleri hariç hiç kimse ayakta kalamayacak.

6 Beğeni