Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Zamanında Elle Fanning ve Kirsten Dunst için izlemiştim, 2.5/5’lik yani pek kaliteli bir film değil.Fragmana her sahneyi koymalarına şaşırmadım. :sweat_smile:

4 Beğeni

Kitapyurdu kodu olan var mı arkadaşlar? Dgs kitapları alacağım 10 lira 10 lira :slight_smile: İnanılmaz pahalanmış test kitapları ya, 50 den aşağı test kitabı yok.

20 TL indirim kuponu kazandınız. 7D517040 1-30 Aralık tarihleri arasında kullanabilirsiniz. Idefix

O kadar da değil bence 3.5 eder en azından. Bir kere oyuncular muhteşem oynamıştı, yönetmen de Sofia Coppolo zaten daha ne olsun… 70’li yıllarda başrolünde Clint Eastwood’un oynadığı bir versiyonu da var onu izlemedim belki o daha iyidir bundan.

Bilmiyorum belki biliyorsunuzdur, Robin Hobb üçlemesi kidega’da %50 indirimde. Zamlar kapıda olduğundan ne alabilirsem kârdır deyip hemen geçtim siparişi :slightly_smiling_face: Bir daha 100 TL gibi bir fiyata fantastik veya düzgün yayınevlerinden 3 kitap bulabilir miyiz bilmiyorum.

4 Beğeni

2 Beğeni

Kitapsepeti için herhangi bir indirim kodu var mı acaba?:smiley:

Sepet kuponuyla falan daha ucuza gelir.

12 Beğeni

Ayn Rand’ın kitapları uzun bir aradan sonra Pegasus Yayınları’ndan çıkmış, alayım dedim, bir koşu heveslendim, ancak hevesim kursağımda kaldı. Bu fiyatlar ne olmuş öyle? Almak imkansız. Sanırım telif haklarından dolayı fiyatlar aşırı şişmiş. Çok üzücü…

10 Beğeni

Dün kidega’nın ithaki indirimlerine bakarken bazı kitapların %50 indirimli hallerinin amazon’daki %30 indirimli halinden daha pahalı olduğunu farkettim. Almak istediğiniz kitaplar varsa aklınızda bulunsun fiyatlar güncellenmeden alın.

Örnek:

1 Beğeni

En azından tek kitap bile alsak kargo bedava olmuş. Şaka gibi ağlanacak halimize gülüyoruz artık.

6 Beğeni

Hepsiburada önce 10 TL tanımlamıştı kullanmadım, daha sonra 20 TL tanımladı onu da düşünürken süresi bitti yine kullanamadım, en son 30 TL verdi, bu sefer kullanmamak olmazdı. BKM’nin iptal ettiği ve YKY’nin fiyatını 65 yaptığı bir kitabı eski fiyatının indirimli hali + kargoyla 29.85’e denk getirip bedavaya almış olmanın keyfini yaşıyorum. :smiley: Bir bakın siz de, öncekileri kullanmayanlara 30 TL tanımlanmış olabilir.

3 Beğeni

Merhaba, ben henüz almamıştım şimdi aldım.
Hayali yerler sözlüğü 41 lira

Kargo bedava kodu
0031AB7F

5 Beğeni

D&R için -kargo hariç- indirim kodu var mı arkadaşlar?

Amazon için MAPP30 dışında uygulama indirim kodumuz var mıydı arkadaşlar? Yeni hesaba MAPP30 şu an geçersiz bende. :frowning:

29 Kasım sondu o kod için. Şu an için bir kod yok.

1 Beğeni

Geçen yıl bu başlıklarda bir sürü insan olurdu. İnanılmaz derecede sayı azaldı. Çünkü insanlar en temel ihtiyaçlardan biri olan okuma eylemini gerçekleştiremez oldu. Forumlardan, oradan buradan koptular maalesef.

5 Beğeni

Amazonun ana sayfasını açıp biraz aşağılara inin kodu tanımla diye bir bölüm var oradan tanımladığınız da direkt sepete yansıyor . En son baktığımda öyleydi.