Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İndirimleri yüzde 40-45’e çektiler, kod veriyorlar şimdi. :slight_smile:

4 Beğeni

Eskiden buralar dutluktu.

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Hayvan-Çiftliği-Ciltli-George-Orwell/dp/625405227X/ref=sr_1_15?qid=1639072099&refinements=p_8%3A60-100&s=books&sr=1-15

Uygulamayı indirdikten sonra, uygulamada ana sayfada üst ortalarda bir kısma basınca tanımladık gibi bir bilgi veriyordu.

1 Beğeni

Pokus üzerinden Trendyol harcaması yapanlara 50/200 indirim veriyor. Ben denemedim. 5000 kişi ile sınırlıymış.

https://kidega.com/12-12-kideganin-dogum-gunu/

Eskiden internette senede bir %35 %40 filan indirim yakalasak bayram yapıyorduk.

8 Beğeni

Kidega’dan da bir kurtulamadım cidden. Bu son dedikçe istediğim kitaplara bir tek onlar indirim yapıyorlar… :sweat_smile:

4 Beğeni

Sevkiyatlarda büyük aksamalar çıkacağı kesin -ki zaten bir süredir yoğunluktan dolayı ciddi problemler var. Galiba biz kitaplar zamlanmadan önce daha az alışveriş yapıyorduk :slight_smile:

5 Beğeni

Çok şükür ben zamlanmadan yaptım alışverişlerimi, ama Kidega o kadar yavaş ki bezdiriyor insanı. Şu an istediğim Domingo’nun 1984 grafik romanı var, o da yarı fiyatıyken bir sipariş daha geçebilirim belki yine.

4 Beğeni

Kidega’yı 2 gündür telefonla arıyorum. Çoktan tedarik edilen ürünlerimin kargolanması için uyarıyorum. Tamam bugün kargoya verilecek diyorlar ama sonuç yok maalesef.

4 Beğeni

Ben tedarik sürecinden sıkılıp da iptal ediyorum genelde. En son Semenderlerle Savaşı iptal ettim. Ondan önce de Monster 2’yi. Yeni çıkan, dağıtımı yapılmış kitapları nasıl tedarik edemiyorlar bilemiyorum.

2 Beğeni

Kidega şunu paylaşmış. Daha önceden %50’ye giren çoğu yayınevi yine %50 indirimde. Fakat bu sefer Dergah Yayınları da %50 indirime girmiş ki ilk defa görüyorum, o yüzden değerlendirmek isteyenlerin aklında olsun.

image

@Erdo indirimi daha önceden paylaşmış. Ben de Dergah hatırlatmasını yapmış olayım.

2 Beğeni

Bir haftayı geçti, tedarik edilmesine rağmen henüz elime ulaşmadı. Normalde hep Amazon’u tercih ederim. İki cilt fiyatı fazlasıyla uygun diye sipariş verdim. Beklemedeyiz maalesef.

1 Beğeni

Korkunç bir haber bu. Gerçekten korkun. Hiç yaşamamış olmayı dilerdim bugünü :frowning:

3 Beğeni

Arkadaşlar babil.com için bir kod var mı?

Kidega’da kullanılabilir kod vs. var mı güncel? Enpara hariç, enparalı değilim :frowning:

images (68)

Daha Kasım siparişlerimin tamamı ulaşmadı kidega.

8 Beğeni

Kitap365’te veya Kitapambarı’nda çalışan kargo bedava kodu veya herhangi bir kod var mı? Almak istediğim bir kitap var, tek kitap için kargo ödemek istemiyorum :pleading_face:.

Hayır yok. (Benim bildiğim)

1 Beğeni

Kidega için indirim kodu olan var mı acaba?