İndirimleri yüzde 40-45’e çektiler, kod veriyorlar şimdi.
Eskiden buralar dutluktu.
Uygulamayı indirdikten sonra, uygulamada ana sayfada üst ortalarda bir kısma basınca tanımladık gibi bir bilgi veriyordu.
Pokus üzerinden Trendyol harcaması yapanlara 50/200 indirim veriyor. Ben denemedim. 5000 kişi ile sınırlıymış.
https://kidega.com/12-12-kideganin-dogum-gunu/
Eskiden internette senede bir %35 %40 filan indirim yakalasak bayram yapıyorduk.
Kidega’dan da bir kurtulamadım cidden. Bu son dedikçe istediğim kitaplara bir tek onlar indirim yapıyorlar…
Sevkiyatlarda büyük aksamalar çıkacağı kesin -ki zaten bir süredir yoğunluktan dolayı ciddi problemler var. Galiba biz kitaplar zamlanmadan önce daha az alışveriş yapıyorduk
Çok şükür ben zamlanmadan yaptım alışverişlerimi, ama Kidega o kadar yavaş ki bezdiriyor insanı. Şu an istediğim Domingo’nun 1984 grafik romanı var, o da yarı fiyatıyken bir sipariş daha geçebilirim belki yine.
Kidega’yı 2 gündür telefonla arıyorum. Çoktan tedarik edilen ürünlerimin kargolanması için uyarıyorum. Tamam bugün kargoya verilecek diyorlar ama sonuç yok maalesef.
Ben tedarik sürecinden sıkılıp da iptal ediyorum genelde. En son Semenderlerle Savaşı iptal ettim. Ondan önce de Monster 2’yi. Yeni çıkan, dağıtımı yapılmış kitapları nasıl tedarik edemiyorlar bilemiyorum.
Kidega şunu paylaşmış. Daha önceden %50’ye giren çoğu yayınevi yine %50 indirimde. Fakat bu sefer Dergah Yayınları da %50 indirime girmiş ki ilk defa görüyorum, o yüzden değerlendirmek isteyenlerin aklında olsun.
@Erdo indirimi daha önceden paylaşmış. Ben de Dergah hatırlatmasını yapmış olayım.
Bir haftayı geçti, tedarik edilmesine rağmen henüz elime ulaşmadı. Normalde hep Amazon’u tercih ederim. İki cilt fiyatı fazlasıyla uygun diye sipariş verdim. Beklemedeyiz maalesef.
Korkunç bir haber bu. Gerçekten korkun. Hiç yaşamamış olmayı dilerdim bugünü
Kidega’da kullanılabilir kod vs. var mı güncel? Enpara hariç, enparalı değilim
Daha Kasım siparişlerimin tamamı ulaşmadı kidega.
Kitap365’te veya Kitapambarı’nda çalışan kargo bedava kodu veya herhangi bir kod var mı? Almak istediğim bir kitap var, tek kitap için kargo ödemek istemiyorum .
Hayır yok. (Benim bildiğim)
Kidega için indirim kodu olan var mı acaba?