Arkadaşlar Kidegada indirim kodu pek olmuyor. Hele kampanya dönemlerinde hiç olmuyor. Kidegada %50 indirimi görünce alıp geçmek gerekiyor. Çünkü benim 2 hafta önce %50 indirimle aldığım kitap bugün yine %50 indirimde ama fiyat artmış. Bu aralar kitapların etiket fiyatlarına sürekli zam geliyor çünkü.
Kidega’da, İnkilap Yayınevi %50 indirim görmüş fakat Reşat Nuri Güntekin’in eseleri %1 indirimde. :DD
Geçen indirimde de aynısını yapmışlardı, anlam veremedim.
3-4 seneye telif hakkı doluyor zaten. O zaman bol indirimli ve daha uygun fiyata alırız artık.
Kidega’da şöyle bir durum var:
Sen sipariş verirken tahmini teslim süresi diye bir olay var. Orada yazıyor almadan önce. Diyelim ki bu tarih 15 Aralık ve senin ürünlerin 10 Aralık tarihinde hazır oldu. İstediğin kadar ara 15 Aralık gelmeden yollanmıyor. Bunu bizzat görüşmelerim sonucunda deneyimledim. Birkaç defa müşteri hizmetleri bana “Ama efendim teslim tarihinize daha üç gün var.” minvalinde tepki verdi. Dikkatim sonucu bunu öğrendim. Orada teslim tarihi genelde kargoya verilecek tarihtir. Aşırı yığılma olunca erken kargo gelirse erken çıkar. Şans…
Kidega neden hemen temin edemez? Temin etse bile hemen yollamaz?
Kidega’nın çalışma mantığı değişiktir. Atıyorum pazartesi, çarşamba, cuma günleri yayınevlerinden talep eder. Salı ve perşembe bunları alır. Kargo günleri sabittir. Muhtemelen kargo firması belli günler belli adet üstünde olunca mobil bir ekip yolluyor ve toplu giriş yapıyorlar. Yani Kidega’nın deposunun içinde kargo şirketi yok. Günlük kargo yollamıyor. Bu da süreçte uzamalara neden oluyor. Siparişi yanlış bir günde verirseniz 1 hafta boş yere beklemeniz gerekebilir.
Kidega neden eskiden daha iyiydi?
Yeniydi. Çok müşterisi yoktu fakat gün geçtikçe duyuldu ve iade politikasından kitapların temizliğine kadar güvenilir bir platform. Bu yüzden eskiden çok rahatça yetiştikleri yukarıdaki sistem şu an yığılmalara sebep veriyor. Eskiden kampanya alamazdı fakat şimdi oldukça güzel kampanya alıyor vs.
Kidega indirim kuponu var mı?
Amazon
Neyse Kidega’yı da yemeyim şimdi. Sağolsunlar büyük bir kesimin talebine karşılık veriyorlar.
Artık doğru dürüst ayraç göndermiyorlar o ayrı tabi.
Bu tip kampanyalarda ayraç kalmıyor. Bitince gönderemiyorlar haliyle. Amazon da bazen bozuyor. Aslında genelde bozuk. Tozlu, pis, yapış yapış, parmak izli, vuruk kitap çok. Açıkçası temin sorunu dışında Kidega ciddi anlamda çok konforlu. Tertemiz geliyor. İade için uygulamadan yazıyorum. Mng kargo bana 50 adım. Pıtı pıtı gidiyorum ve o sürede de yenisi geliyor. Sorun yaşamadım hiç.
MNG kargo bana 15 dk yürüme mesafesinde ki benim gibi haftaiçi neredeyse komple okulda olan birisi için kargoya gidip iade ile uğraşmak eziyet. Ya Bilimkurgu-Fantazya Klubü etkinliği oluyor mesela,gelemiyorum çünkü eve uğrayıp kargoya gitmem lazım falan demişliğim var.Zaten gözlerinde Power Rangers sevebilen bir deliyim,iyice Bakırköy’e yatırmalık oluyorum gözlerinde
Eve çağırın. Böyle bir hizmet de var. Ben yakın diye yapmıyorum.
O seçeneği bir kez denediğimde 2 aydır görmediğim anneannem evdeymiş ve kargoyu görünce arayıp 'Yine ne aldın da iade ediyorsun?İnsan para biriktirir bu dönemde,para ki sen kitap alıyorsun sürekli.Yazıktır günahtır…!'tarzı şeyler söylediği için ben gizli gizli kargoyu götüreyim kargo şubesine en iyisi.
Kidega’da indirim kodu yok arkadaşlar.
Bu soruya cevap vermekten en sonunda dağıtacan burayı
Kapıya yazı asalım….
gidişe bak
Her bir saate Kidega indirim kodu yok uyarısı yapabiliriz.
@Erdo döner bıçaklarıyla dalalım abi.
Kidega iade/değişim politikasını değiştirmiş sanırım. Çünkü son iki siparişimde hasarlı birkaç kitap vardı, arayıp değişim talep ettim. Kitapların fotoğraflarını çekmemi ve mail atmamı söylediler. Dedikleri gibi yaptım, 12 gündür hiçbir şekilde dönüş yapmadılar. Tabi bu 12 günde ben 3 kez daha aradım, durumu izah ettim, her seferinde dönüş yapılacağı söylendi ama hâlâ dönüş yapılmadı. Tamam yoğun bir dönem onlar için, ama bu arada okuru mağdur ediyorlar. İade etmek istediğim kitaplara 5-10 tl arası zam geldi. Eskiden Kidega’yı arayıp değişim talebimizi ilettiğimizde daha biz kitabı göndermeden onlar yenisini kargoya vermiş olurdu.
Değişimi site üzerinden yapıyorum, daha önce telefonla yaptığımı hatırlamıyorum. Şöyle bir durumda var; kitap aldığım sitelerden en az hasarlı kitap gönderen site. Yeri gelmişken ekleyeyim en hasarlı gönderen ise Arasta grubu. (Babil - Egenba)